- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen uykuda bide banyoda.. ben tekim evde haftaiçi ondan senin yanında kayınvalide var dimi biri olunca korkmuyor insanAyyy yazik ya ben korkmuyorum tek korkum uykuda yakalamasiinsan şuurunu kaybeder resmen
Aynen bende inanmıyorumYok canım ben üstüne görme olayına inanmıyorum, hamileysen ve az bir kanaman olduysa o yerleşme kanamasıdır ama adet gibi uzun bir kanama olduysa hamile değilsindir bu kadar basit9 ay kanaması olmuş filan binde bir yani bence fasa fiso
Bende de oluyor hatta ara sıra yine oluyor alıştım artıkKız vajina yanındaki kemikler işte reglden 10 gün önce başlıyor zonklamaya, lüzumsuz
Geçmez o 11 gün şimdi yaaaBenim bugun bel agrim vardaha asilmamanin 3. Gunundeyim . Geriye kaldi 11 gun ben de
inşallah ikimizinde öyledirİnşallah öyledir yarın sabah tekrar yapacağım. Haberleşelim :)
Kayinvalide cok korkakAynen uykuda bide banyoda.. ben tekim evde haftaiçi ondan senin yanında kayınvalide var dimi biri olunca korkmuyor insan
Aahhhh ahhhh gecmez ya sayili gunGeçmez o 11 gün şimdi yaaa
Bende panik yapmam da işte insan korkuyorKayinvalide cok korkakben sogukkanliyim paniklemem hic
Aahhhh ahhhh gecmez ya sayili gun
Ay evet mesela bugun 3. Gun oldu bileBende panik yapmam da işte insan korkuyoraynen sayma bosver bir anda geçsin
Canım benim hamilelikte de oluyordu o ağrılar ama ilerleyen haftalarda yani, şimdi erken olunca anlıyorum ki regl olacağım. Özellikle ayakta kalınca çok ağrıyor ben de alıştım malesefBende de oluyor hatta ara sıra yine oluyor alıştım artık
Kuzum iyi değilim arada okuyorum ama yazmadım evde yatıyorum
Hadi yaaAy evet mesela bugun 3. Gun oldu bileesime sabah diyorum ki yarin gezek mi niye yarin diyor ee yarin pazar diyorum yarin pazartesi diyor günleri karistiriyorum
Anladım canım oluyor ya kadın olunca herşeye alısıyo indan vallaCanım benim hamilelikte de oluyordu o ağrılar ama ilerleyen haftalarda yani, şimdi erken olunca anlıyorum ki regl olacağım. Özellikle ayakta kalınca çok ağrıyor ben de alıştım malesef
Çok var sana nasıl geçecek bilmiyorumBenim bugun bel agrim vardaha asilmamanin 3. Gunundeyim . Geriye kaldi 11 gun ben de
Hayrlisi olsn cnm zamaninda gelmesi de cok guzelYok benimkini geciktirmemişşimdi çıktım lavabodan, kırmızı kartı yemişim buna da şükür zamanında geldi
Nasil iyi degilsinKuzum iyi değilim arada okuyorum ama yazmadım evde yatıyorum
Vallaha artik saliyoruz herseyiHadi yaaaynen kafadan atmak iyi oluyor gerçekten bu ay bende öyle yaptım valla en güzeli
Nasil geçcek vallaha bilmiyorum ama gecicekÇok var sana nasıl geçecek bilmiyorum
Ben bugünü bi geçiremedim WC de yatcam geldi mi gitti mi noldu diyeNasil geçcek vallaha bilmiyorum ama gecicek
Bugün müydü senin bat canımBen bugünü bi geçiremedim WC de yatcam geldi mi gitti mi noldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?