Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek olduğunu da görelim amiiiiiinnnnn. Evrene mesajjj gebeyim gebeyim gebeyim . Daha 9 gün var bata sanki regl olucam gibi kasık agrilarim oluyo. Geçen ki gebeligimde De olmuştu inşallah hamile kalırım bu sefer kucağıma sağlıkla alırım çok amiiiinnnn
Cok cok cokkk amiiin🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️😇😇

Kızlar ruyaları kuvvetli olanlar 2. Gebeliklerini bekleyenler isteyenler bu topikimede goz atabilirmi?❤️

Bugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤🤲
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum🙏
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim! 🤲
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız😇
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın😙
Katılın stres attıkca guzellesin🤪🤣
Canım nanam bende o üzülenlerdenim çok sağol umarım sizlerden güzel haber alırız bu ay ❣️

Bazen isyan etmiyorum ama hep diyorum neden ben diye.. O kadar her istediğini elde eden var ki bu hayatta.. Ben ne istediysem hep bekledim atama için bekle evlilik için bekle evlendim Vajinusmus oldum 4 yıla yakın olmadı bakalım bebek ne kadar bekleticek..

Bazen isyan etmiyorum ama hep diyorum neden ben diye.. O kadar her istediğini elde eden var ki bu hayatta.. Ben ne istediysem hep bekledim atama için bekle evlilik için bekle evlendim Vajinusmus oldum 4 yıla yakın olmadı bakalım bebek ne kadar bekleticek..
Allah sevdigi kullarını sınarmıs bekletirkende verdi hep bir hayır ben buna sahit oldum sanada hayırları gostersin rabbim ki daha cok guclenesin bebegım😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X