Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum

Merhaba canım. Aile hekiminden memnun değilsen değiştir.

Kızlar beklemek ne zor bugün de bişey yok. Sabah a kadar uyuyamadım var mı yok mu diye. Kan versemde negatif görürüm diye korkuyorum
Biraz sabret sonucu güzel olur umarım.
Benim gecikmenin 5 günü. Bat 25 Eylül dü o gün sabretmedim test yaptım negatif çıktı. Ben bu ay antibiyotik kullandım o geciktirdi diye düşünüyorum 🙃

Vayyyaaaaa her sarkıyıda biliyormussunnnnn😍🤪🤣🤣😂
Bilmedigim bi sarki yok😂😂🤣🤣en sacma sarkilari ezbere bilirim
Canıımm nolur kendini kaptırma aynılarını yaşadım; gögüs ağrısı büyümesi mide bulantısına varana kadar canımın biseyler istemesi vs. hamilelik belirtilerini dibine kadar yasadim diyebilirim ama sonuc negatif ve ben o kadar inanmıştımki olduğuna elimi karnıma koyup annem, oğlum, kızım diye konuştum 🙈 ama sonuç negatif :( 🤗
Yokkkkk kuzum aksam esimle se konustuk bu konuyu sadece koru korune olucak diye baglanmiycaz sonucta nasip hersey 🤲🤗
Benimki o kadar konuşuyosunuz herşeyi paylaşıyorsunuz madem gittiğimiz doktoru da araştırın ona giden hastaları bulun olumlu sonuçlar alan olmuş mu nasıl olmuş ne olmuş bi sorun diyo o da alıştı artık 😂
Cik haklii ya 😂

Kızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim😡😡😡

Eklentiler

• 7C531D0F-BA57-425E-B4FA-B20E9BA14C39.webp
    7C531D0F-BA57-425E-B4FA-B20E9BA14C39.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 36
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X