Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim😡😡😡
Günaha girmiyim neyse kendinin cinsiyeti ne acaba. Bizde kız evlat öz evlat derler

Çocuk hastanesine gidiyorum inşallah sıra bulurum
haxi insAllah bulursun cnm
Kızlar birgebeningünlüğü diye bir instagram sayfası var hatta bende ordan ovulasyon testi aldım çok ilgili bir bayan. Bugün instagramda böyle bir mesaj almış o kadar sinir oldumki.. evladı bulmuş bide isyan ediyor gerçekten böyleleri anne olmayı haketmiyor çok sinirlendim😡😡😡
Bende gördüm cnm baya sinir oldum :(

Yar Allah nasib etse kıymet bilecem
Mevla nasip etse kadrini bilecem bilecem
Ezdi tükenmedik bildiğin yıktı bebeleeer😝

Uykulaaaar haramm olduuuu
Gencligim bak talanda oldu🤣
Cok sevdiiiimmm yalan olduu
Zalımm bebeleeerr👻

Bebeleeeer bebeleeer yıktııı bebeleeeeerrr
Bebeleeeer bebeleeeeerrr yaakktıııı bebeleeeeer 🤦‍♀️

Umudum bebemmmm🥳🥳🥳😭
Hhahahah aayy çok güldüümmm yaaa 😂😂😂😂😂❤️

Ay nebilim illa bi belirgi olur diye düşünüyordum göğüs ağrısı fln diyolar ya 🙄 hiç hamile olmadımkii nasıl bi duygu bilmiyorum 🤭
Rabbim nasip edecek insAllah canım vala ben oldum ama kaç sene geçti inan bende sizin kadar heyecanla bekliyorum nasıl şeyler olacak diye 😀

Rabbim nasip edecek insAllah canım vala ben oldum ama kaç sene geçti inan bende sizin kadar heyecanla bekliyorum nasıl şeyler olacak diye 😀
Bende aynı daha önce yaşadım ama hatırlamıyorum tek hatırladığım bel ağrısıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X