Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladım canım baya ameliyat gibi desene ya valla inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız canım. heyecanlı bir bekleyiş hadi bakalım trasferden sonra ne zaman belliolur acaba
Aynen öle kuzu Amin amin inşallah cnm ya alıştık beklemeye sonu mutlu olsun yeter valla cnm hiç bilmiyorum transfer günü öğrenir yazarım

Amin bebeğim inşallah

Canım her şey Allahtan Sakın isyana girme veren de Allah vermeyen de herkesin bu hayatta bi sınavı var sen yine de umudunu kaybetmeden isteyemeye devam et duanı her zaman yap ve hep de çocuk mevzusunu düşünme biraz akışına bırak bi akrabam vardı çok istiyordu sekiz ay olmadı sonra bıraktı vazgeçti o anda baktı hamile gerçekten ben de buna inanıyorum benim de başımdan geçti çünkü kızıma hamileliyim de istiyordum ama çok kafaya takmadan istedim oldu sonrasında istemedim oldu fakat kürtaj oldum kalbi durduğu İçin ondan sonra bir daha kürtaj oldum şimdi de istiyorum olmuyorum bakalım. Ne zaman nasip olacak Allah bilir hayırlısını ve sağlıklı bir şekilde istiyorum sen de öyle yap Allah korusun hamile olduğunu öğrenip de kürtaj olmak zorunda kalmak çok daha kötü bir şey bi de bu taraftan düşün biraz rahatla artık

Aşılama demesinin nedeni ne problem var mı? Aşılamanın başarısı öyle düşük ki canım zaten bunu benim doktorum söylüyor çatlatma iğnesinden çokta farkı yok

Öyle düşünme, herkesin bir sınavı olduğunu senin de bu sınavı geçmen için sabretmen gerektiğini düşün, tedbirini aldıktan sonra takdir Allahın, zamanı var demekki dua et bol bol

Kızlar ben de doktordan çıktım şimdi, bebeğimi kaybedeli 8,5 ay oldu tekrar denemenin 4. Ayı, doktora dedim hormon testi filan yaparsınız diye adetin 2. Günü geldim Tamam yapalım ama daha çok erken sen stres yapma dedi yumurta için takviye ilaç verdi rahim hemen toparlanamayabiliyor dedi sakin ol dedi

Aynen canım rahim toparlayacak kendini inşallah hepimizin gönlünden geçen olur

Kizlar ve evet Eylülünde son güne geldik
Batlari gecen kizlar varmi bi haberler??
guzelgunler2019
@Hilalkk21
@meryem6yrr
@Elif Colak53

Hadi bize Eylülün son güzel haberlerini verinn
benim adetim bugün bitti.
Benim önce ikinci cocugu isteyen bi kocaya ihtiyacim var:) ondan sonra güzel haber verme ihtimalim olabilir ancak
Kendisi ben kadar niyetli degilmis itiraf etti, o sebeple ovu dönemleri salli sallanip carsamba carsafa dolaniyormus..
Benden pek beklemeyin güzel haber kizlar, öperim sizi:)

Yaa senin eşinde mi istemiyor benimki de demiyordu o da itiraf etti geçenlerde malesef ama ben yine istiyorum ona da söylüyorum çünkü zaman geçiyor hiç olmama ihtimali de var Allah bilir çünkü, bu yüzden kızım kardeşsiz kalmasın diye kusura bakmasın istemese de olacak tabi Allah’ın izniyle

Dün daha silik diye dünü catlama olarak düşündü snrm saliyi da ekledi normalde pazartesiye kadardı yok cnm uygulama bu yumurtlama testinin pik olduğu günü isaretlryince ona gore hesaplıyor
Bende ona yazdım ama baya geç cevap veriyor çok yoğun tabi benim dün pik oldu ama bugün yine devam ediyor yani çatlamadi galiba acaba gün aşırı mi devam etsem ne yapsam bilemedim

Olacak Allah'ın izniyle canımm. Sadece bazıları fazla ballı hemencecik oluyor bizim bebişler de fazla nazlı sanırım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…