Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok özür dilerim ama bebek iki kişinin isteğiyle olur yani eşin istemiyorsa ilerde zor olmaz mı alışması açısından?

Rabbim sağlıcakla nasip etsin hepimize. İsyan etmiyorum duam da ısrarcıyım. Çok strese girdim bu ay . Bir ay rahatlamak için boş geçirdim sonraki ay denedik ama olursa olur olmazsa olmaz dedim rahattım ama genede olmadı

Öyle düşünme, herkesin bir sınavı olduğunu senin de bu sınavı geçmen için sabretmen gerektiğini düşün, tedbirini aldıktan sonra takdir Allahın, zamanı var demekki dua et bol bol
Haklısın canım takdir Rabbimin imtihan dünyasındayız. Tam olacak artık dedim olmadı. Zaten geçen hafta yazmıştım ben hiç bişey hissetmiyorum galiba hamile değilim diye

İşte diyorum ya hayırlısı vardır bir hayr o yüzden sabretmeye istemeye devam

Aynen malesef eşimin tarafında da öyle bir durum var, kızı olacağını öğrenince ağlayanlar, istemeyenler, tutturmuşlar bi erkektir gidiyor, yani cahiliye kafası işte, yazık insan diyecek birşey bulamıyor.

Inaniyorum bir gun hepimizin gobisleri dolucak sadece SABIR❤ŞÜKÜR ❤COKCA DUA❤
aynen oyle cnm Rabbim nasip edecek insAllah ama ne zmn bilemiyoruz
yaaaa lütfen böyle düşünme sen cok guzel bi anne olacaksın insAllah sadece sabır biraz daha cnm
Artık geçti benden hiç umudum yok. Bazen öyle kötü oluyorum ki nefes alanıysam sanıyorum. Olmuyor artık zorlamanın mantığı kalmadı
sizin sorununuz neydi cnm bi problrm var mıydı
cok guzel söylemiş doktor sen sakin olursan insAllah sağlıkla bi an once gelir bebegin
yaaaa neden istemiyormus cnm peki konustunz mu
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insAllah cnm kızın kac yadindaydi
Bende ona yazdım ama baya geç cevap veriyor çok yoğun tabi benim dün pik oldu ama bugün yine devam ediyor yani çatlamadi galiba acaba gün aşırı mi devam etsem ne yapsam bilemedim
Cnm bugun yine koyuysa bi gun ara ver yarin degerlndir bence sperm sayisinda sıkıntı vs yoksa ust uste degerlendr der büyük ihtimal ebru abla genelde gece dönüş yapıor dün gec cvp verdi ama cok fazla yazam var hak da veriyorim

Doğum korkusunda şöyle düşünmek lazım, herkes yapıyor sonuçta nolcakki :))) bende öyle düşünmüştüm, hic bir dogum videosu filan izlemedim, anlatilanlari cok dinlemedim, zamani gelince, oldu bitti, cok fazla buyutmemek lazim bence :) bende yaparım de geç, kendini öyle alıştır

Aynen banada dün gece yazmış o zaman bir önceki günün fotosu vardi daha pik olmamıştı yapmaya devam et dedi, açıkçası hergun olması eşime fazla gelir, çok yoğun çalışıyor, herhalde gün aşırı deniycez, hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için, seninle aynı zamanlarda öğrenicez sonucu inşallah kızlarımıza kardeş gelir :)

Mrb arkadaşlarım. Benim dün yumurtlama günümdü acayip sag kasık ağrım başladı dün ve bugünde devam ediyor hala. Ovulasyon testimde de belirgin iki çizgi çıktı dün. Ve acayip akintim var. Dünü eşimle değerlendirdik. Sorum şu. Daha önce yumurtlama gunlerimde bu kadar ağrı ve kramp olmamıştı ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sizce bu normal mi olmasi gereken bu mu?

Böyle düşünmeye çalışcam inşallah sağol

Çok özür dilerim ama bebek iki kişinin isteğiyle olur yani eşin istemiyorsa ilerde zor olmaz mı alışması açısından?
Bence olmaz çünkü ben biliyorum onun içtenlikle istemiyorum demediğini o açıdan bu şekilde konuştum çocuğumu kardeşsiz bırakmak bencillikten başka bir şey değil sınava hazırlanacak diye istemiyorum diyor

Allah razı olsun canım 2,5 olacak

Bende bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu, hormon testi istedim yapmadi doktor, kendi doktorum değildi başka doktora gitmiştim, sinirim bozuldu bende dedim gitmiycem daha, bir kaç daha deniyip öyle doktoruma gitmeyi dusunuyorum, yumurta için ne ilacı verdi acaba ogrenebilirmiyim :)

Usutmuste olabilirsin benimde dün yumurtlama günüydü bende ağrı hissediyorum biraz hatta evde iş yapmakta zorlaniyorum, bugün yine yaptım hala koyu çift çizgi çıkıyor çatlamamış herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…