Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kizim için kardeş istiyorum inşallah nasip olur, banada bencillik geliyor hatta ben tek istemem diye konuşuyordum yeri gelince acaba büyük mu konuştum da ondan mi olmuyor diye dusunuyorum bazen :/

İnşallah canım sorunumuz yok çok şükür canım olmuyor zamanı değil demek ki . Allah büyük

Usutmuste olabilirsin benimde dün yumurtlama günüydü bende ağrı hissediyorum biraz hatta evde iş yapmakta zorlaniyorum, bugün yine yaptım hala koyu çift çizgi çıkıyor çatlamamış herhalde
Sağ kasigim şiddetli agriyor ve genital bölgemde adet olacakmisim gibi sızlama hissediyorum ve sağ bacağıma kadar vurdu ağrı. Inşallah güzel şeylerin belirtisidir

Aynen öyle hayırlı evlat olsun diye dua ediceğine isyan ediyor bizde bir tane bebişimiz olsun diye dualar edip duruyoruz

Ben mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye

Yani olursa sevinirmiş de hayatının merkezinde değilmiş, benim gibi önemsemiyormuş. Bu sebeple ayda 20 kere sevişip sadece o hafta sevilmeden geçirmeyi aylardır başarıyoruz. Ben ovu döneminde çok gergin oluyorum hep ses yükseltiyorum, eşim de benden soğuyor, döngümüz bu.
Bu sebeple ben bu ay hayıt otu hapına başladım, ovu ve adet dönemi gerginliklerini alıyomuş. Belki o dönemimde olduğumu fark etmezsek denk gelir bi ara

Ben mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye
Sıkıntın varsa zorlama kendini ama canım haklısın.
Ben doğdum doğalı doğuma hazırdım, ben de hiç doğum videosu izlemedim.
Ama normal olacağını biliyordum.
Hiç öyle filimlerdeki gibi avaz avaz bağırmadım ağlamadım, hatta hiç sesim çıkmadı diyebilirim.
Doğum anında da hiç öyle tarifsiz bi acı falan da hissetmedim. Kendini rahatlatırsan vajinan da rahatlıyor öncelikle. Korkarsan tam tersi oluyor.
3.5 kilo doğdu oğlum gayet normal boyutta ben de ince bi hatunum ne uzunum ne büyüğüm yani ama kalça yapım uygundu onu biliyordum ergenliğimden beri.

o zmn gun aşırıya devam cnm biz bugun sabahi degerlendirdik yarın da sabah değerlendirirsek gun aşırıya gececez artk
vala bazen oluyor bende de agri bazen olmuyor neye isaret bilemedim
Allah razı olsun canım 2,5 olacak
küçükmüş bnm kızım 5 yaşında ama bence tam zamanı beraber büyürler biz o yasta esimde bende düşünmüyorduk ama böyle arayacagimizi bilsek Keisnlikle daha erken cabalardk
İnşallah canım sorunumuz yok çok şükür canım olmuyor zamanı değil demek ki . Allah büyük
O zmn ovu testi denesene cnm sende bklm bu ay bende ise yararsa bal çörek otu tarçın kürünü deneyebilirsin sende kaliteli yumurta gelisip catlamasi icin çaba bizden takdir Allah tan

Hayıt hapı dedigin agnucaston mu baska bi ilac mi cnm bende kullanıyorum onu

Ya istemiyor değilmiş de hani olsa sevinir ama ne vitamin alıyor ne düzgün uyuyor ne de ovu dönemimmiş diye ilişkiye giriyor. Gayet bira fln içiyor, yani bu tavırları da beni o dönemde geriyor, ben gerilimce de o ilişkiye girmiyor.. döngü bu , sonuç belli

Anladm cnm o donemde oldugunu bilmedrn iliskihr girsenz takip mi ediyor

Hayıt hapı dedigin agnucaston mu baska bi ilac mi cnm bende kullanıyorum onu
Agnuscatus evet, ben iki adet arası başlayıp bi ay alıp bırakmıştım, hiç bi ovu belirtim adet belirtim olmamıştı, ama ovu testleri de gayet negatif çıkmıştı o sebeple o ay da kaçırmıştım ilişkiyi. Şimdi 3 ay kullanıcam bakalım

Yaaaa negatif çıkmasının sebebi o ay yumurtlamadn mi ki acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…