Günlük ped kullanıyomusun?Camasir suyu yapiom zatende oda zararliymis öle duydum kiz ne yapsak zararli zaten takmamak elde degil cok akintim var gripdenmi yoksa enfeksyonmu bilmiom korkuo insan yasayinca daha önce bide cok sari akinti normal degil ondan tirstimnasip artik
Evet onu ben de dun ogrendm. Esimle yaptrlm dedik de en az bi sene onceden yapilmasi gerekiomusArkadaşlar özel sağlık sigortasıyla doğum da karşılanıyormuş , ben şimdi sigortacımdan teklif alıyorum benim bilgim yoktu ; meğerse doğumdan önce yaptırmak gerekiyormuş bu sigortayı .
bilmeyen arkadaşlarıma da söyleyim dedim yaptırmak isteyen olursa sonradan mağdur olmasın
Inşallah doğru anlamışimdır teşekkür ederim canimDeğerlendir bence garanti olsun
Valla canım benimde en yakın arkadaslarım benden cok sonra evlendi evlenmeden önce bana soruyorlardı bebek düsünmüyormusun diye sartlar geregi nasıl yapayım diyordum onlarda evlenseler bile düsünmediklerini söylüyorlardı cocugu. hepsinin birer ikiser cocukları olduu bende kendimi cok eksik hissettim ister istemez araya mesafede girdi görüsmüyorum artık eskisi gibi. Cogu arkadasımda kıskandıgımı cok düsündü buda ayrı bir acıydı benim icin aksine hepsi adına cok mutlu hissetmistim. Simdiyse akraba tarafından igneleyici laflar duyuyorum bak benim senden önce oldu bak onun senden önce cocugu oldu gibi. Halbuki bunu belirleyen Allah bizler dogmadan önce bizim ölecegimiz tarihte belli evlenecegimiz tarihte. Yani ben fazla kaderciyim. Allaha sıgınıyorum vardır bir bildigin rabbim diyorum hayırlısını versin rabbim baskaları ne söylerse söylesin Allahın ol demesini bekliyoruzBizde doğuda çalışan 5 arkadaştık. Çok yakın samimiydik gerçi şimdi de ayrı şehirlerde olsak da eski samimiyet devam ediyor. Sırayla nişanlandık evlendik eş durumu tayini isteyip ayrıldık doğudan. Hep konuşuyorduk aynı zamanda hamile kalalım diye. Hepimiz 2018 mart ayında hamilelik düşünmeye başladık 2 kişinin o aylarda 2 kişinin Haziran ayında gebelik oluştu. Ben bekledim bekledim bir şey yok. Onlar doğurdu. 2 sinin oğlu diğer ikisinin kızı oldu. Ve baya büyüdüler Maşallah . Allah sağlıklı ömürler nasip etsin onlara. Çok çok üzüldüm yıprandım kendi adıma. Nasip böyleymiş diyorum bazen. Bazen de niye ben deyip saatlerce ağlıyorum. Hatta bazen onlara takılıyorum kendi canımı yakarak sizin yakında ikinci doğacak bende tık yok diye. Kıskanıyor muyum asla ama niye benim yok . En çok bu arkadaşlarımın arka arkaya hamile kalıp doğurmaları dokundu bana. Geri kalan hamilelik haberlerini çok takmıyorum
Kadere inanırım cnm ben de aynen öyle veren de Allah alan da herseyin bi zamani var elbet biz sabırsızlanıyoruz bqzenValla canım benimde en yakın arkadaslarım benden cok sonra evlendi evlenmeden önce bana soruyorlardı bebek düsünmüyormusun diye sartlar geregi nasıl yapayım diyordum onlarda evlenseler bile düsünmediklerini söylüyorlardı cocugu. hepsinin birer ikiser cocukları olduu bende kendimi cok eksik hissettim ister istemez araya mesafede girdi görüsmüyorum artık eskisi gibi. Cogu arkadasımda kıskandıgımı cok düsündü buda ayrı bir acıydı benim icin aksine hepsi adına cok mutlu hissetmistim. Simdiyse akraba tarafından igneleyici laflar duyuyorum bak benim senden önce oldu bak onun senden önce cocugu oldu gibi. Halbuki bunu belirleyen Allah bizler dogmadan önce bizim ölecegimiz tarihte belli evlenecegimiz tarihte. Yani ben fazla kaderciyim. Allaha sıgınıyorum vardır bir bildigin rabbim diyorum hayırlısını versin rabbim baskaları ne söylerse söylesin Allahın ol demesini bekliyoruz
Rüyamda seni bide kocanı gördüm fatma hayır olsunEvet yaa herkes erkk olck dio. Galiba cinsiyeti gec ogrencem biraz.belki dayanamazsam esimsiz baktririm
Şimdi sordum sigortacıma , 1 yıl bekleme süresi oluyormuş , bekleme süresi olmayan bir poliçe de varmış onlardaEvet onu ben de dun ogrendm. Esimle yaptrlm dedik de en az bi sene onceden yapilmasi gerekiomusgitti artk
Hayırlara cıksın canım bende kaynanamın evinin önünü yıkıyordum hortumla kuslar pislemis kaynanamında kucagında bir erkek bebek vardı hayır olsun insallah cok yaklasmısızdır mutlu haberi almayaKızlar kayınvalidem aradı bugün. Rüyasında beni hamile olarak görmüş. Bir kızım varmış ve çok çok berrak akan bir derede onunla beraber kızımı yıkıyormuşuz. Hamile misin yoksa dedi. Yok dedim. Üzüldü. Rüya tabirlerine baktım kız bebek berrak su içine bir ferahlama geldi
Sen yinede ismi etrafındakilere yayma ben oglum olursa su ismi koyacam diyodum gitti eltim o ismi koyduAhahaha has mal gibi
Saka tabi de kizim olursa adini ARYA LINA KOYUCAM iki tarafta da kimse de yokinsallah ben dogurana kadar biri supriz yapip oyle isim koymaz . Kiz olursa ben erkek olursa esim isim koyucak
Bende o hissiyat hep var bu kadar sabrın sonucunda güzel seyler verecek rabbim diyemi umutlanıyorum bilmiyorum ama gönlüm hep ikizden yanaBu ay bende de ikiz hissiyatı var nidense(biri buldum da ikize kaldim )
A aa hayrolsn insllhhh. Merk ettm bakRüyamda seni bide kocanı gördüm fatma hayır olsunnasıl gördügümü hatırlamiyorum ama sen nerde devam ediyorsun kontrollerine özeldemi devlettemi canım?
İliskiden önce fazla icecek tüketme ve tuvalet ihtiyacını görüp iliskiye gir tatlım etkisini görürsünYani ilişkiden sonra olunca da bütün spermler akiyor ama çok tuvaletim de oluyor tutamıyorum
Amin insAllah cnm gönlündekini nasip etsin RabbimBende o hissiyat hep var bu kadar sabrın sonucunda güzel seyler verecek rabbim diyemi umutlanıyorum bilmiyorum ama gönlüm hep ikizden yanarabbim tez kavustursun insallah yavrum ya
Cok stres yapkiyorum ben aslinda ya ayni devam ne zmn yumurtladigimi kesinleştirmis oluyorum en azindanValla hiç denemedin canim ovulasyin testi etrafında çok var kullanmadan hamis kalan ona gore daha çok stres yaparim diye birde ben onun mantığını anlamadim belki de ondan denemedimFit mutlu anne
Valla bizim sigortaci da gel yaplm diyen olursa yaptrma bosuna dedi. Kandrrlr dedi. Yararlnmk icin muhkkk 1 sene parani yemeleri lazm dediŞimdi sordum sigortacıma , 1 yıl bekleme süresi oluyormuş , bekleme süresi olmayan bir poliçe de varmış onlarda
Uzayan şeffaf yumurta akına benzeyen akintiyi gördüğümde yumurtlama zamanindayim diye dusunuyorum valla ben hayirlisi olsun ne diyelim sen ikincisini istiyorsun dimi benim olursa ilk olucak insCok stres yapkiyorum ben aslinda ya ayni devam ne zmn yumurtladigimi kesinleştirmis oluyorum en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?