Hayırlısıyla kavus tatlım bebegine degerlerden anlamıyorum referansa göre bakıyorum bende. HosgeldinAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Hoşbuldum canm benim inşallah kavusurum en kısa zamandaHayırlısıyla kavus tatlım bebegine degerlerden anlamıyorum referansa göre bakıyorum bende. Hosgeldin
Günlük pedi bırak canım onu taktıkca havasızlıktan akıntı cogalıyor ic camasırın kirlensin kirlensin sonra akıntı azalıyor zaten ama pamuklu ic camasırı giy sürekliArada kullaniom gicik oluom ona ya
Su uzayan akıntıyı biri bana acsın yaa akıntıyımı kurcaladınız nasıl anladınız ben yapamam onu yumurta akı kıvamını anlıyorumda uzayan akıntıyı anlamiyorum ama yum günlerimi anlıyorum meselaBende bu ay ilk uzayan akıntı yumurta akı kivaminda adet bitiminin sonraki gününde oldu ve üçüncu gunu ovu testi pik gosterdi bklm bi daha ki ay da dikkat edeyim nolcak
Canım ne zamandan beri denediginizi olmadıgını söyle tüm kontrollerimi yaptırmak istiyorum de gerisini onlar halleder insallahkizlar yarin sabah dr. Gidiyorum şikayetin ne derse ne diyeyim bebek istiyorum ama olmuyor onun için muane olmaya mi geldim diyeyim yoksa bebek düşünüyoruz o yüzden genel bir muane mi olmak istiyorum diyeyim bu arada heyecanlıyım ve korkuyorum
İnsallah tatlım onbir ay az bir süre degil evet ama bizden daha fazla süredir bebek isteyip kavusamayan adaylarımız var burada her sonucum benimde mükemmel olmaması gereken hic bir durum yok ama nasipleride yok demekkiki Allah kucagımıza koymuyor bizler burada birbirimize moral oluyoruzHoşbuldum canm benim inşallah kavusurum en kısa zamanda
Değerlerden ben de pek anlamıyorum ama daha bir yıl olmadan rahim filmi çekilmiş şaşırdım, her gün ilişki önermiyor doktorlar, eşinin sperm değerlerine baktırdınız mı sorun varsa her gün olduğu için olmamıştır belkiBebeeğimiii istiyorummmm
Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma
Baktırdık doktor süper cok mükemmel falan dedi. Yorucu oluyor ama hem spor yapmıs oluyorum hemde daha kolay uyuyorum bazen yapmayalım diyoruz ama yine bi sekilde kandırıyor beniDeğerlerden ben de pek anlamıyorum ama daha bir yıl olmadan rahim filmi çekilmiş şaşırdım, her gün ilişki önermiyor doktorlar, eşinin sperm değerlerine baktırdınız mı sorun varsa her gün olduğu için olmamıştır belkibir de günde iki üç nasıl oluyor kız yorucu olmaz mı
Iki parmak arasinda kopmuyor uzuyor iste ne bilimSu uzayan akıntıyı biri bana acsın yaa akıntıyımı kurcaladınız nasıl anladınız ben yapamam onu yumurta akı kıvamını anlıyorumda uzayan akıntıyı anlamiyorum ama yum günlerimi anlıyorum mesela
Bende öyle sanıyordum ama doktor rahim flmi diyince tamam dedim bende :/Değerlerden ben de pek anlamıyorum ama daha bir yıl olmadan rahim filmi çekilmiş şaşırdım, her gün ilişki önermiyor doktorlar, eşinin sperm değerlerine baktırdınız mı sorun varsa her gün olduğu için olmamıştır belkibir de günde iki üç nasıl oluyor kız yorucu olmaz mı
Ezc lar vermez diyorsun saglık ocagı doktoru yazarmıki balım?Bu ay sen de adet olursan bi klomen catlatma kullan derim bakalimolmammmiii
Denedin yaniIki parmak arasinda kopmuyor uzuyor iste ne bilim
Bence devlette devam edersen farklı bir devlet hastanesine git bebegim aynı yer sana sorun cıkaracak icini rahatlatmayacak gibi hissediyorum. Rüyadan hatırladıgımda esinle senin cok zayıf oldugunuz
Anladım canım sen bilirsin ama yinede degistirebiliyorsan degistir hastanenihic de zayf deilz ama susko da deilz cok sukur. Baska bi yere alim dedim randevuyu istedgimz gune yokmus. Ben de tekrr ayni yere aldm. Maksat kalp atisini duyim tekrr icim rahat olsn. Bide ilac yazdrcam o yuzden.
Degistrcem zan yavrm. Gittgim ozele devm etmyi dusunuorm. Herkes hem devlte gidio hem de ozele. O yuzden ben de ole yapiomAnladım canım sen bilirsin ama yinede degistirebiliyorsan degistir hastaneni
Mantıklı canımDegistrcem zan yavrm. Gittgim ozele devm etmyi dusunuorm. Herkes hem devlte gidio hem de ozele. O yuzden ben de ole yapiomiki yerde de kaydin olsn dediler
Ne güzel valla ben de veririm inşallahAynen ben kilo verdim baya ama daha var tabiki fazpam
Aynn durum ii olsa hic gitmm devlete valla. Simdiden kasmak istemiorm durumumuzu. Tek tek devlt hastnelerine gidip makinelrine bkicmMantıklı canım
Ben olurda hamile kalırsam kontrolleri devlette yaptırıcam
Doguma bir kac ay kala özele gecicem Allah izin verirsedurumlarımızda rahatlarsa belki sürekli özele giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?