Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diyorumya canim kızım olsaydida prensesim diye severdim. evlat evlattir rabbim hayirlisini versin. Simdi 2.icin ugrasiyorum yine hic farketmiyor. Bazi forumlari okuyorum illa erkek olsun diye deli gibi degisik yontemler deneyenler var. Rabbim tekrar nasip etsinde kiz erkek farketmez.

Evet benim için de öyle, kızım var diye erkek için uğraşmam büyük konuşmak da istemiyorum ama anlayamıyorum o insanları gerçekten, bir de sınanmaktan korkarım yani erkek erkek derim sağlıksız olur Allah korusun.. sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inş

Kizlar şimdi baktım sonuçlar tamamlanmış beta hcg istemiş 0.5 çıkmış sade benim reğli tarihin 19 ekim niye bakti ki acaba baktım ve güldüm kendimce

Ayni seyleri dusunuyoruz canim ilahi adaletten korkarim. Benimde hepsi kabulüm. Ama oglum erkek kardes istiyor oyun arkadasi olsun diye.

Buraya yazdım durumumu 1 saat sonra regl oldum. Çok ağrım var yanlız ilk defa böyle oldu. Koyu kırmızı ve parçalı geliyor. Sanırım kimyasal dı.

Ayni seyleri dusunuyoruz canim ilahi adaletten korkarim. Benimde hepsi kabulüm. Ama oglum erkek kardes istiyor oyun arkadasi olsun diye.
Sorma benimki de kız istiyor, aslında olacaktı bir kız kardeşi ama nasibi yokmuş o yavrumun şimdi ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum hep diyordum ama şimdi aklımdan bile geçiremiyorum aksini..

Kızlar bu arada yumurta kalitesi için olan takviyeye başladım ovü testi de yok bu ay almayacağım incir havuç filan da yiyerek işte salacağım bu ay, nasip artık kendimi iyi hissediyorum zamanı geliyor gibi sanki ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Sendemi balam ayyy heyecanlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…