- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Canım ikisinin de yeri ayrıdır muhakkak, bence de sağlıklı olması en önemlisi ama ben de kızım olunca iyiki kız olmuş dedm çünkü sevgisi bambaşka oğlu olanlarda aynısını diyor demekki, evet kızlar biraz babaya düşkün oluyor ama erkek çocuklarını sevin kızlar zaten sevdirir derler, kız annesi olarak yazma gereği duydum mesela sen iyiki oğlum olmuş diyosun ben de kızım yani öyle düşün ikisi de olsa ikimiz de farklı düşünürdük ama tek olunca fark etmiyor
Kız olsun erkek olsun farketmez gönül ikisindende birer tane olsun istiyor canımsaglıkla gelsinler rabbimde aslanını sana bagıslasın masallah
Evet benim için de öyle, kızım var diye erkek için uğraşmam büyük konuşmak da istemiyorum ama anlayamıyorum o insanları gerçekten, bir de sınanmaktan korkarım yani erkek erkek derim sağlıksız olur Allah korusun.. sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inşDiyorumya canim kızım olsaydida prensesim diye severdim. evlat evlattir rabbim hayirlisini versin. Simdi 2.icin ugrasiyorum yine hic farketmiyor. Bazi forumlari okuyorum illa erkek olsun diye deli gibi degisik yontemler deneyenler var. Rabbim tekrar nasip etsinde kiz erkek farketmez.
Neler oluyor böcegim anlat heleKizlar anlamsız mutluyum içim kıpır kıpır tahlil sonuçlarına bağlıyorum
Asilamaa yapmisamdir bekliyorumdur
InşallahAaa hadi hayırlısı olsun ozaman önce haberi sonra kendisi gelsin insallah kızımın
kızının
Kizlar anlamsız mutluyum içim kıpır kıpır tahlil sonuçlarına bağlıyorum
Evet benim için de öyle, kızım var diye erkek için uğraşmam büyük konuşmak da istemiyorum ama anlayamıyorum o insanları gerçekten, bir de sınanmaktan korkarım yani erkek erkek derim sağlıksız olur Allah korusun.. sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inş
Aslında birşey olduğu yok ama ne bu için bir tuhaf mutluyum ama hamid haberlerin alinca acaba sıra bize mi geldi felan diyorumNeler oluyor böcegim anlat hele
Amin canim cumlemizinAllah bozmasin canim
Hadi inşallahh hayırlı haberler alırın canım benimmmmmmAsilamaa yapmisamdir bekliyorumdur
Inşallah
Benim ilk gebeligimde reglden 1 hafta sonrada idrarda çıkmamıştı kanda ogrenmistik, doktor geç döllenme demişti, en iyisi kandan bakmak ama bazen tüm hamilelik belirtileri olupta 1 2 hafta geciktigide oluyor mevsimsel olabilir yada stres vb şeyler
Sorma benimki de kız istiyor, aslında olacaktı bir kız kardeşi ama nasibi yokmuş o yavrumun şimdi ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum hep diyordum ama şimdi aklımdan bile geçiremiyorum aksini..Ayni seyleri dusunuyoruz canim ilahi adaletten korkarim. Benimde hepsi kabulüm. Ama oglum erkek kardes istiyor oyun arkadasi olsun diye.
O duygu bendede var tarifi yok insallah dogru duygulardayızdır cicemmmmAslında birşey olduğu yok ama ne bu için bir tuhaf mutluyum ama hamid haberlerin alinca acaba sıra bize mi geldi felan diyorum
hadi inşallah canim benim senin bar ne zaman de belirti var miO duygu bendede var tarifi yok insallah dogru duygulardayızdır cicemmmm
Sendemi balam ayyy heyecanlanıyorumKızlar bu arada yumurta kalitesi için olan takviyeye başladım ovü testi de yok bu ay almayacağım incir havuç filan da yiyerek işte salacağım bu ay, nasip artık kendimi iyi hissediyorum zamanı geliyor gibi sanki ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Ben kocadan kactım resmen bu ay canım batım 17sinde duygu karmasaları yasadım hep insallah aradan birtanesi kacıp tutunmustur yumurtamahadi inşallah canim benim senin bar ne zaman de belirti var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?