Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sendemi balam ayyy heyecanlanıyorum
Ben de valla inşallah yani, regl bitimi bir heyecan huzur geliyor ama bat yaklaşırken umutsuzluk da çöküyor benim sağım solum belli olmuyor canım bu ay olmazsa kasım aralık ocak 2020 sonuna kadar yolu var ne yapalım

Böyle düsünmene sevindim kendimizi bir aya baglı tutmak istemedigim icin topik ismini degistirmistim iyide olmus sanıyorum
İnsallah pek yakında bizlerde buralarda gebelik haberleri verecegiz cicegimm

Ben geri geldim kizlar malesef kurtaj olmak durumunda kaldim adet oluyim calismalara devam tekrar aranizdayim (28 gun oldu sanki simdide gebe kaldim gibi hissediyorum ama psikolojiden cikamadim sanirim ) cunku sadece 1 kere birlikte olduj ondada dikkatliydik dr 2 ay korun dedigi icin ama neysee boyle istee

inşallah canim benim hadi aradaki size mucize olsun
Pek umudum yok ama insallah olmazsa umudumuz önümüzdeki maclar olur artık
Bilgin varmı bilmiyorum iki aydır regllerim kafayı yedi hep damla damla geldi hic yogunluk olmadı bu ay insallah düzelirse önümüzdeki ay preseed jel aldım ona baslicam cicegim oyüzden bu ay safsakladım

Ay deme niye

Böyle düsünmene sevindim kendimizi bir aya baglı tutmak istemedigim icin topik ismini degistirmistim iyide olmus sanıyorum
İnsallah pek yakında bizlerde buralarda gebelik haberleri verecegiz cicegimm
İnşallah canım benim topik ismi çok güzel bize uygun oldu bence de iyi oldu

Saol kuzucum şimdide ediyorum kuzu söz o zaman daha çok etcem sana özel

Hadi inşallahh hayırlı haberler alırın canım benimmmmmm
Insallah bu ay hepimiz guzel sonuclar vrirriz
Cok gecmis olsun tez zamanda kucaklar dolsun .

Kimyasal nasıl oluyor?

Kızıma hamile kalmadan 2 kere yaşamıştım. Yumurta dölleniyor ama vücudumuz en sağlıklı embriyoyu büyütmeye kurulu olduğu için sorunlu olanı atmasına kimyasal gebelik deniyor. Sadece yumurtamız döllenmiş ama sağlıklı bir hamilelik olmayacağı için regl ile atılıyor vücuttan.

Benimde öyle oldu hatırlıyorum senin durumunu

Kalp atisi duyulmadi bide kagverengi lekelenmede vardi bi kac gun sonra gidincede kanama baslamis dedi . Test sonucu olarakta kan uyusmazligiymis
Cok üzüldüm ama biryandanda saglıksız bir bebek olmasındansa senin adına sevindim gülüm insallah daha saglıklı bir bebegin olur birdahaki ay yine gebeligini bildirirsin bizlere buralardan insallah
Tedavi uygulamaya basladılarmı peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…