Bekle bnce biraz normalde bugun takvime ve ilk adete gore bugun adet gunum ama duzensiz bnmde ikinci adetde gordum die 15 ne kadar bklicem bnde bkle 5 gun sonra tekrarla datmyanirsanDüzenli sayılmaz pek de 27.8 oldum
Kan testide yaptırmadın amaGüzel haber veremiyoruum yaaaa
Ben de seni ham hamBak yiyecem ama heesensin o birtane ısırıcam ama
Gebelerin dikkatine gebelerin dikkatine Nana ayagınıza geldiBen de seni ham hamya çok tatlısınız maşallah bize burası çok güzel bir arkadaşlıklara vesile oldu ❤❤❤
Halal olsun napakBenim esim sizden nefret ediyor galiba icten iceburda ne duysam askım bunuda alalım diyorum kocaya belli etmiyor ama saydırdıgına eminim hakkınıızı helal edin
Imsallah kaymazzzYok yok kaymaz o ayak saglam duruo biliom bnhepimiz he diecek durumdayiz ama zmni gelince hersey farkli olcak biliorum sadece biz gibi insanlari kirmadan konusmayi unutmayalim bizde yasadiklarimizi unutmayalim ilerde bnm en cok korkum bu gunleri unutupda bnm donemimden gecen birini incitmek
Benim ilk gebeligimde reglden 1 hafta sonrada idrarda çıkmamıştı kanda ogrenmistik, doktor geç döllenme demişti, en iyisi kandan bakmak ama bazen tüm hamilelik belirtileri olupta 1 2 hafta geciktigide oluyor mevsimsel olabilir yada stres vb şeylerArkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum sizi. Yazmak bugüneymiş.24 günde bir periyodum.bat 28 eylüldü.ama hala regl olmadım.akıntı takibi ile ilişki oldu. Ara ara karnıma sancı giriyor, sık idrara çıkma, gergin ve şiş bir karnım oldu.otuturken bile gerginlikten canım acıyor.bildiğiniz gaz sancısı gibi.Çikolata kistim olduğunu 3 ay önce öğrendim. Amh değerimde 0.99 çıktı yani azalmış yumurta rezervi düzeyindeymişim. Doktor korunmadan 6 ay deneyin olmazsa direk tüp bebek dedi sağolsun oysaki 2.çocuğu düşündüğümüz için genel kontrole gitmiştim. Reglim 6 gün geciktiği için dün akşam evde test yaptım sonuç negatif. Sizlerin başına buna benzer bişey geldi mi. Gebelik olsa 6 gün gecikmeyle testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.bu arada kistim var ama periyodum düzenli ve ağrısız olur hep. Tecrübelerinize ve desteğinize sığınıyorum arkadaşlar
Bende ondan yaptırdım hemende hamile kalırım.sandim ama bu gidisle dogumu tarihi gecicek doğum için napalim hayırlısı diyoruzYok bana teklif de attı kız , AnadoluSigortada tamamlayıcı sağlık sigortasında bekleme süresi yokmuş sadece hamile olmadan önce yaptırmak gerekiyormus hamileyken yapılmıyormuş , numarasini veririm lazım olursa
Oyyyy ağzını bal yesin tatlı şeker lokmaGebelerin dikkatine gebelerin dikkatine Nana ayagınıza geldi
Bizleri unutmayın saglıgınızın güzelliginden mahrum bırakmayın olurmu kuzucanım kuzucanlarımm♥♥
Seni yerim cevizli serbetli baklavam benimOyyyy ağzını bal yesin tatlı şeker lokma
Hepiniz dualarimdasiniz bebeklerimGebelerin dikkatine gebelerin dikkatine Nana ayagınıza geldi
Bizleri unutmayın saglıgınızın güzelliginden mahrum bırakmayın olurmu kuzucanım kuzucanlarımm♥♥
Senin de sarisin kizin olucak boyle ayyyyyyyyyy
Ay yok yaptırmadımdaKan testide yaptırmadın ama
Allahım kabul etsin cicegiiimHepiniz dualarimdasiniz bebeklerim ♥
1 kimin?Senin de sarisin kizin olucak boyle ayyyyyyyyyy
Ozaman neden net konusuyorsun reglde olmamıssın nasıl duruyorsunAy yok yaptırmadımda
Allahtan ümit kesilmez kız belki ummadığın anda gelmiştirAy hadi insallah kiz bnde bkliom da bos bkliom sizden umitliyim
Aynen canısı merakla takipteyim lorik kız dedi bakalım kimin dediği tutacak
Loriko sana kız dediyse ben erkek demek istiyorummAynen canısı merakla takipteyim lorik kız dedi bakalım kimin dediği tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?