Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol

sağol canım benim sen de nolur kafaya takma biraz rahatlar kendini olumluyu düşün
Üzerine alınma lafım sana değil kuzum ama su kafana takma diyenlere cidden kızıyorum mümkün olsa zaten insan yapar takmamak cidden kolay değil ha deyince olmuyor

Üzerine alınma lafım sana değil kuzum ama su kafana takma diyenlere cidden kızıyorum mümkün olsa zaten insan yapar takmamak cidden kolay değil ha deyince olmuyor
Haklısın ama elinden de bir şey gelmeyince boşuna stres olup üzülüyorsun o yüzden söylüyorum

N Nana Ana canım beni listeden silebilirsin ben kk dan biraz uzak dursam iyi olacak sanırım olmuyor olmayacak belli böyle umarım hepimiz sağlıkla hamilr kalırız bi gün
Senin için iyi olacaksa uzaklaş canım buraya takılarak belki hiç aklından çıkaramıyorsun hakkında hayırlısı olsun inşallah

N Nana Ana canım beni listeden silebilirsin ben kk dan biraz uzak dursam iyi olacak sanırım olmuyor olmayacak belli böyle umarım hepimiz sağlıkla hamilr kalırız bi gün

Tatlım sen bilirsin ama burda birbirimize moral oluyoruz destek oluyoruz
Bende bi ara uzaklaştım iyi geldi gerçi
Her ay test yapıyodum artık
Şimdi daha sakinim

Kızlar bugün sırtım çok ağrıyor midem yanıyor
Ve sabahda karnım ağrıdı
Karın ağrısı çektiğim bi durum değil acabaaa bi.şeyler mi oluyor follop tüplerinde falan

Gerçi daha yumurtlama günüme gelmedim
Ama bugün yoğun yumurtlama akıntısı geldi
Benim dikkatimi çekti akıntı geldikten bir iki gün sonra yumutluyorum sanırım ben

Benimki erken çatladı bir kaç gün bu ay, hayit suyu içiyorum onunla mi alakalı tam bilmiyorum :) ama sizin durumunuzda olup hamile kalan vardı yumurtlamadan 3 4 gün önce en son değerlendirmişler ve eşi gitmiş bi bakmış hamile :) kısmet

Benimki erken çatladı bir kaç gün bu ay, hayit suyu içiyorum onunla mi alakalı tam bilmiyorum :) ama sizin durumunuzda olup hamile kalan vardı yumurtlamadan 3 4 gün önce en son değerlendirmişler ve eşi gitmiş bi bakmış hamile :) kısmet

Aynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün
Benimde reglden 5 6gun sonra 6bin kusur cikmisti banada cok gelmisti hatta ikiz mi diye dusunmustum ama normal tek gebelikte ve yinede kese gozukmemisti

Canının isteyip yiyemekte kötüdür gercekten ya kıyamam
Ben simdilerde böyle isem hamile kaldıgımda dünyaları yerim gibi düsünüyorum ama bakalım
Yok valla hic dusundgun gibi olmuo malesef. Ben ki agzim hic bos durmazdiii. Simdi oyle seciyorm ki her seyi. Insanin gozunun onune bile gelse tiksinio. Tabi insllh ole olmazsn daa. Gordgum kadaryla cogu kisi bole malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…