- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Üzerine alınma lafım sana değil kuzum ama su kafana takma diyenlere cidden kızıyorum mümkün olsa zaten insan yapar takmamak cidden kolay değil ha deyince olmuyorSağol
sağol canım benim sen de nolur kafaya takma biraz rahatlar kendini olumluyu düşün
Amiiiiinnnn inşallahhhEvrene mesaj göndermiyorum ben
ALLAHIMIZA DUA EDELİMM
ALLAHIM SEN HEPİMİZE BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HAYIRLI EVLAT NASİP EYLEAMİİİNN
Haklısın ama elinden de bir şey gelmeyince boşuna stres olup üzülüyorsun o yüzden söylüyorumÜzerine alınma lafım sana değil kuzum ama su kafana takma diyenlere cidden kızıyorum mümkün olsa zaten insan yapar takmamak cidden kolay değil ha deyince olmuyor
Hayırlı Cumalar
Bugünün hürmetine isteyen herkes hamile kalır inşallah ❤
Benimki erken çatladı bir kaç gün bu ay, hayit suyu içiyorum onunla mi alakalı tam bilmiyorum :) ama sizin durumunuzda olup hamile kalan vardı yumurtlamadan 3 4 gün önce en son değerlendirmişler ve eşi gitmiş bi bakmış hamile :) kısmetGünaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlerebugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum
Benimki erken çatladı bir kaç gün bu ay, hayit suyu içiyorum onunla mi alakalı tam bilmiyorum :) ama sizin durumunuzda olup hamile kalan vardı yumurtlamadan 3 4 gün önce en son değerlendirmişler ve eşi gitmiş bi bakmış hamile :) kısmetGünaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlerebugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum
O his çok fenaBana yine bu ay boşa bekliyormuşum hissi geldi yine olmayacak kesin
Benimde reglden 5 6gun sonra 6bin kusur cikmisti banada cok gelmisti hatta ikiz mi diye dusunmustum ama normal tek gebelikte ve yinede kese gozukmemistiAynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün
Hım hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerBenimde reglden 5 6gun sonra 6bin kusur cikmisti banada cok gelmisti hatta ikiz mi diye dusunmustum ama normal tek gebelikte ve yinede kese gozukmemisti
Yok valla hic dusundgun gibi olmuo malesef. Ben ki agzim hic bos durmazdiii. Simdi oyle seciyorm ki her seyi. Insanin gozunun onune bile gelse tiksinio. Tabi insllh ole olmazsn daa. Gordgum kadaryla cogu kisi bole malesefCanının isteyip yiyemekte kötüdür gercekten ya kıyamam
Ben simdilerde böyle isem hamile kaldıgımda dünyaları yerim gibi düsünüyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?