- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.454
- 133
- 29
Bat 7 EkimHosgeldin cicek yardımcı olmak isterdim fakat daha önce hic neticelenmis gebelik yasamadım
Listede adının olmasını istiyorsan batını alalım
Cnm ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım çok erken pik gördüm gerci belki de adetle atılan yumurtaydi o gelişip catlayan bilemiorumGünaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlerebugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum
Canım bal çörekotu tarçını duydum bendeGünaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlerebugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum
Benim de bat 19 ama çok da umudum yok gerçi dr. Gittim yaptığı testlerde benim aladigim kadarıyla sıkıntı yok adetin 3 gibi çağırdı bakalim ne yapacak
Teşekkürler canım Rabbim hepinize nasip etsin inşallahAyyiii hayırlı olsun kuzum ya ula bi kaç gün girmedik neler olmuş ama güzel oluşş
Niye öyle düşünüyorsun canım rahatla biraz sürekli düşünme bunuBana yine bu ay boşa bekliyormuşum hissi geldi yine olmayacak kesin
Bnde yasamistim o durumu cok sknti ,Günaydın canım. Belirti aramasen ayın 11 i geçsin erken gebelik testi yap. Yumurtlama zamanında genelde akıntı olur. Sende yumurtlama zamanını biliyorsan reglini tahmin edersin.
Benim tam 42 gün oldu gelen giden yokNe zaman regl olacağım bilmiyorum. İdrar testleri negatif. Olmadı bir kaç gün bekler kan testi verir söktürücü içerim artık
Cidden bunu başarabilen var miNiye öyle düşünüyorsun canım rahatla biraz sürekli düşünme bunu
gebeyiiiizzz ulllleyynnnneeyyy evreeeeennnn bize bu ay bol bol bebek
Aynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.günCidden bunu başarabilen var mikk da gebelik topiklerinde gezen kimse yapamıyordur bence zira bunu düşünmeyen insan zaten araştırmaz dimi
Çok iyi baya yüksek sanki çok anlamam gerçi ama testinden belli lydi zaten baya yüksek olduğuAynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün
Acaba ikiz mi bat kaç gün geçmişti cnmAynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün
Bat 4 Ekim yani bugün ama normal adetime göre dört gün geçmiş eğer 29. Gün adet olmuş olsaydım 1 gün geçmiş adetlerim 26 bazen de 29 oluyor o yüzden bilmiyorum bana da yüksek geldi sankiAcaba ikiz mi bat kaç gün geçmişti cnm
sağol canım benim sen de nolur kafaya takma biraz rahatlar kendini olumluyu düşünÇok iyi baya yüksek sanki çok anlamam gerçi ama testinden belli lydi zaten baya yüksek olduğu
Sanki ikiz geliyorBat 4 Ekim yani bugün ama normal adetime göre dört gün geçmiş eğer 29. Gün adet olmuş olsaydım 1 gün geçmiş adetlerim 26 bazen de 29 oluyor o yüzden bilmiyorum bana da yüksek geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?