Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydinn canlarimm ya birsey sorcam sizlere bugün kirmizilar geldi… telefona göre 16si pik olmam lagzim ve 13de esim is gezisine gidiyor… spermler normalde 3 gün yasiyor diyolar ama pik daha gec olursa kaciririm bu ay.. acaba yumurtam biraz daha erken catlasin diye birsey yapabilirmiyim? varmi bi bilginiz? bu ay bos gecsin istemiyorum

Cnm ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım çok erken pik gördüm gerci belki de adetle atılan yumurtaydi o gelişip catlayan bilemiorum

Canım bal çörekotu tarçını duydum bende

Bnde yasamistim o durumu cok sknti ,
Akinti durumunu hic takip etmedim bu ay ne zmn yumurtladim bilemiorum ya olmadi bkliyim sanki ne kaybim var yapcak bisi yok ts ederim kuzu insallah hakkinda hayirlisi olur seninde.

Cidden bunu başarabilen var mi kk da gebelik topiklerinde gezen kimse yapamıyordur bence zira bunu düşünmeyen insan zaten araştırmaz dimi
Aynen canım sen çok kafayı yoruyorsun burası da etkiliyor olabilir, bu arada beta hcg 3985 çıkmış iyi mi bugün tam 30.gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…