Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insalllahhh hepimiz cektigimiz cefalarin sefasini sureriz

Benim de bat 19 ama çok da umudum yok gerçi dr. Gittim yaptığı testlerde benim aladigim kadarıyla sıkıntı yok adetin 3 gibi çağırdı bakalim ne yapacak
Kuzuu stres yapma olur inşallah güzel haberler alırız :)

Kuzum biraz Kendime vakit ayırdım pek telefonu elime almadım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum çalışmalara başladım tekrardan :))
Cok sevindim iyi olduguna iyi hissettigine balam
İnsallah bu moralle hamile kalırsın
Ovü testi kullanacakmısın?

Stres yapıyor insan böyle ya bakıyorum önceki belirtilere yazıyorum bi yere sonraki ay olursa boşuna heyacan olmasın diye ovu sonrası agrı oldu ama batma olmadı enfeksiyon vardı ilaç kullandım enfeksiyon değildir diyorum ama mantar vardı doktor az kalmıs bu etkilemez seni gider o demişti ama ilişki sonrası kısa süreli kaşımtı oluyor yine tabi adet sonrası oluyor hep adete yakın yok önceki aylar gibi mantar akıntısıda yok tamamen kuruyum garip inşallah gebeyizdir gebeyim gebeyim Allah inşallah dediğimiz şeylerin çok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah bakalım

Mesela şimdi de sağda hareketlilik ve sızlama var bu ay da olmazsa akışına bırakıyorum bilmiyorum mantar engel olurmu ama kurtulamıyorum bunalttı artık biraz ara verip toparlanmak daha iyi gelir sanırım bu durumlarda sirkeli su iyice kurutma ütülü çamaşır giyme hepsini yapıyorum fayda yok kökten gitmedi bi türlü

Adet gunun ne zmndi ? Genelde kimyasal sonrasi tekrr hamile kalio cogu kisi. Sagliksz oldgu icin dusuo. Rabbm sagliklisini hayrlisini versn.iki gun sonra tekrr kan ver. Yine duserse kimyasaldr. Dis gebelk olmasn dua et.kimyasl adet kanamasi gibi oluo bitio

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…