- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insalllahhh hepimiz cektigimiz cefalarin sefasini surerizCanım inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız sabır gerektiren bir süreç. Bu ay olmazsa reglm olursa bizde baslicaz. Aslında geçtiğimiz ay başlamak istedik aşılamaya. doktorum bu ay da deneyin olmazsa önümüzdeki ay başlayalım dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Kuzuu stres yapma olur inşallah güzel haberler alırız :)Benim de bat 19 ama çok da umudum yok gerçi dr. Gittim yaptığı testlerde benim aladigim kadarıyla sıkıntı yok adetin 3 gibi çağırdı bakalim ne yapacak
Kuzum biraz Kendime vakit ayırdım pek telefonu elime almadım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum çalışmalara başladım tekrardan :))Ekledim cicegim
Görmemistim canım ekledim napıyorsun nerelerdesin
Tmm balam düzellttimEwt kuzum 11 ekim kesinmis
Ekledim cicegimCanım benim batta 14 Ekim. Eklermisin
Acaba sen gecen aydamı hamileydin Degerin cok yüksek geldi bana merak ettim klavye terörüne maruz kaldım yazamamısım
Cok sevindim iyi olduguna iyi hissettigine balamKuzum biraz Kendime vakit ayırdım pek telefonu elime almadım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum çalışmalara başladım tekrardan :))
Sacmalama hamilesin isteKizlar umutlanmistim☹ama hamile değilim galiba bugün kan testi yaptım ve sonuç bu
Stres yapıyor insan böyle ya bakıyorum önceki belirtilere yazıyorum bi yere sonraki ay olursa boşuna heyacan olmasın diye ovu sonrası agrı oldu ama batma olmadı enfeksiyon vardı ilaç kullandım enfeksiyon değildir diyorum ama mantar vardı doktor az kalmıs bu etkilemez seni gider o demişti ama ilişki sonrası kısa süreli kaşımtı oluyor yine tabi adet sonrası oluyor hep adete yakın yok önceki aylar gibi mantar akıntısıda yok tamamen kuruyum garipMrb canım. Benimde bu ay 15 gün önceden kasık ağrılarım ve batmalar başladı daha önce regl olacağım zamandan 2-3 gün önce göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarimbaslardi. Bu ay yumurtlama günumde baslayan kasık ağrıları batmalar ve hatta göbek deligimde batmalar oldu. Halada devam ediyor ama hafifledi. Ve iki gundur sarimsi akıntı geliyor ara ara. 10 gün öncesinden göğüs ağrılarım başladı. Bu ay bende tuhaf şeyler yaşıyorum bakalım bekleyip gorucez hakkımızda hayırlısı. Beklenen regl 14 ekim
Neee ciddimisin ben sokkkkktayimm pek bilmiyorum bu işleriSacmalama hamilesin iste
Geçen 23.02beta hcg sonucum şimdi 15 olmuş diye üzüldümSacmalama hamilesin iste
Mrb canım. Benimde bu ay 15 gün önceden kasık ağrılarım ve batmalar başladı daha önce regl olacağım zamandan 2-3 gün önce göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarimbaslardi. Bu ay yumurtlama günumde baslayan kasık ağrıları batmalar ve hatta göbek deligimde batmalar oldu. Halada devam ediyor ama hafifledi. Ve iki gundur sarimsi akıntı geliyor ara ara. 10 gün öncesinden göğüs ağrılarım başladı. Bu ay bende tuhaf şeyler yaşıyorum bakalım bekleyip gorucez hakkımızda hayırlısı. Beklenen regl 14 ekim
Cnm dusmeye baslamisGeçen 23.02beta hcg sonucum şimdi 15 olmuş diye üzüldüm
Adet oldunmu kimyasal galiba canım senin 23den düştüyseGeçen 23.02beta hcg sonucum şimdi 15 olmuş diye üzüldüm
Adet olmadım. Daha .kimyasal miAdet oldunmu kimyasal galiba canım senin 23den düştüyse
Adet gunun ne zmndi ? Genelde kimyasal sonrasi tekrr hamile kalio cogu kisi. Sagliksz oldgu icin dusuo. Rabbm sagliklisini hayrlisini versn.
Aynen canım yğksekten düşerse kimyasal oluyor sağlıklı değilmiş demekki canım öyle düşünAdet olmadım. Daha .kimyasal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?