18 Eylül'de en son olmuştum . Allah razı olsun . inşallah hayırlısı olur ne diyelim .sonuçta herşeyin en iyisini bilen Rabbim .Adet gunun ne zmndi ? Genelde kimyasal sonrasi tekrr hamile kalio cogu kisi. Sagliksz oldgu icin dusuo. Rabbm sagliklisini hayrlisini versn.iki gun sonra tekrr kan ver. Yine duserse kimyasaldr. Dis gebelk olmasn dua et.kimyasl adet kanamasi gibi oluo bitio
Sağlık olsun hayırlısi böyleymiş . teşekkür ederim çok sağolunAynen canım yğksekten düşerse kimyasal oluyor sağlıklı değilmiş demekki canım öyle düşün
Rica ederm cnm. Rabbim tekrr doldursn gobusunu18 Eylül'de en son olmuştum . Allah razı olsun . inşallah hayırlısı olur ne diyelim .sonuçta herşeyin en iyisini bilen Rabbim .teşekkür ederim çok sağolun
Amin Allah razı olsunRica ederm cnm. Rabbim tekrr doldursn gobusunu
Yok anneemm cok sukur gelen giden yok pazertesi test yapiveririm dayaaanamiiyommLorikoo ne durumdasn. Yok dimi gelen L Loriklorik
Allah tekrar nasip eder inş canım kısa zamandaSağlık olsun hayırlısi böyleymiş . teşekkür ederim çok sağolunçok yardımcı oldunz
Az kaldı şurda dayannnYok anneemm cok sukur gelen giden yok pazertesi test yapiveririm dayaaanamiiyommpazartesi 11. Gun oluyor
Yaparsan gizli yapYok anneemm cok sukur gelen giden yok pazertesi test yapiveririm dayaaanamiiyommpazartesi 11. Gun oluyor
DayyaaannaamiiiiiyoommAz kaldı şurda dayannn
Herkesin ilk hamilelik haberlerini biz aldik insallah pozitif olursa verririm haberiYaparsan gizli yappozitfse buraya at
Bence bekle 3 gün daha doğru sonuc vermez üzülürsün canımmDayyaaannaamiiiiiyoommallahtan esimden uzagim her gun hado test yap diyip kafami şişiriyor ablada dun diyor test yap annem kizdi sacmalamayin diye
C.tesi pazar p.tesi 3 gun oluoBence bekle 3 gün daha doğru sonuc vermez üzülürsün canımm
Valla stres değilde icim bir hoş böyle anlamsız mutluyum neyse kız bugün böyle ara ara yandım resmen bir da sanki kasiklarimda hafif agri var gibi yumurluyor muyum acabaKuzuu stres yapma olur inşallah güzel haberler alırız :)
Kan vermem zatiin evde test yaparim silik de olsa cikar artikBence bekle 3 gün daha doğru sonuc vermez üzülürsün canımm
Bugun 8. Gun 10. Gun de sonuc alanlar olmuşC.tesi pazar p.tesi 3 gun oluo
Aynen pazartesi yapsınC.tesi pazar p.tesi 3 gun oluo
Pazartesi 11.gun oluyor persembe gunu 14 gun oluyorAynen pazartesi yapsın
Aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum tam gününde yap pazartesi oluyor galiba çıkar varsa silikte olsaKan vermem zatiin evde test yaparim silik de olsa cikar artik
Kaç gün olması lazım test içinPazartesi 11.gun oluyor persembe gunu 14 gun oluyor
Tam gunu pazartesi degil isteAşılamada nasıl oluyor bilmiyorum tam gününde yap pazartesi oluyor galiba çıkar varsa silikte olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?