- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Asilamadan sonra 14. GunKaç gün olması lazım test için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilamadan sonra 14. GunKaç gün olması lazım test için
Valla bekleyebilirsen en erken 12.gunde yap yavrm. Cunku cok kisi yanilio. Eger silik cikrsa da her gun testini tekrrla. Koyulasrsa kesin vardrBugun 8. Gun 10. Gun de sonuc alanlar olmuşayy billmiiiiyiiimm hesaplamayi kafam almiyor
![]()
Okuyuncs bile icime bi kipirti girdiValla bekleyebilirsen en erken 12.gunde yap yavrm. Cunku cok kisi yanilio. Eger silik cikrsa da her gun testini tekrrla. Koyulasrsa kesin vardr![]()
Cidyim gebesin batın neydi senin cok yeni gebeligin iki gün sonra tekrar kan ver degerlerin yükseldigini teyit et ve kadın doguma kontrole basla canım gözünüz aydınNeee ciddimisin ben sokkkkktayimm pek bilmiyorum bu işleri
Allhin izniyle testini takio edelmOkuyuncs bile icime bi kipirti girdi![]()
Ay insallaahhhhhh sipaeis mi versemAllhin izniyle testini takio edelm![]()
Gece geldiginizde degerlendirin sonra yatıp uyuarkadaslar ya bugun yumurtlama günüm ama aksam esim eve gelince kuzenimin dogum gününe gitmeliyiz ya ertesi gün ilsiki olsa yinede olurmu ? yada hemen yapip ayaga klkip gitsem ?
![]()
Canisi gebe zaten arkadsimz. Bu 2. Kan testi sonucu. Dusmus degeriCidyim gebesin batın neydi senin cok yeni gebeligin iki gün sonra tekrar kan ver degerlerin yükseldigini teyit et ve kadın doguma kontrole basla canım gözünüz aydın![]()
O beta hcg miydi baska bi sonuctu diye hatırlıyorum benGeçen 23.02beta hcg sonucum şimdi 15 olmuş diye üzüldüm
Yakinlrda yok mu eczaneAy insallaahhhhhh sipaeis mi versem
vallah cok utanarak yazdim hani 1 gün gecmis oluyor ya o yüzden tereddüt etdimGece geldiginizde degerlendirin sonra yatıp uyu![]()
Allahimm inşallahStres yapıyor insan böyle ya bakıyorum önceki belirtilere yazıyorum bi yere sonraki ay olursa boşuna heyacan olmasın diye ovu sonrası agrı oldu ama batma olmadı enfeksiyon vardı ilaç kullandım enfeksiyon değildir diyorum ama mantar vardı doktor az kalmıs bu etkilemez seni gider o demişti ama ilişki sonrası kısa süreli kaşımtı oluyor yine tabi adet sonrası oluyor hep adete yakın yok önceki aylar gibi mantar akıntısıda yok tamamen kuruyum garipinşallah gebeyizdir gebeyim gebeyim Allah inşallah dediğimiz şeylerin çok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah bakalım
Ben geçen günde kan vermistim 23.02cikti .bugünde yaptım 15 çıktı burdaki arkadaşlar kimyasal gebelik diyor. İnşallah başka sefere yinede çok sagolllll.Cidyim gebesin batın neydi senin cok yeni gebeligin iki gün sonra tekrar kan ver degerlerin yükseldigini teyit et ve kadın doguma kontrole basla canım gözünüz aydın![]()
Bende de var o canım bugün ovulasyon testinde pik gördüm bugün başladı benim yumurtlama galibaValla stres değilde icim bir hoş böyle anlamsız mutluyum neyse kız bugün böyle ara ara yandım resmen bir da sanki kasiklarimda hafif agri var gibi yumurluyor muyum acaba
Sıkılcak durum yok birgünde gecse spermler uzun süre canlı kalabiliyor yum catladıktan sonra oyuz küsür saat vakti var diye biliyorum sıkma canınıvallah cok utanarak yazdim hani 1 gün gecmis oluyor ya o yüzden tereddüt etdim
Yap bide perşembe yaparsınTam gunu pazartesi degil istepersembe gunu tam gunu
Onu karıstırmısım ozaman özür dilerimBen geçen günde kan vermistim 23.02cikti .bugünde yaptım 15 çıktı burdaki arkadaşlar kimyasal gebelik diyor. İnşallah başka sefere yinede çok sagolllll.☺
Maalesef evetCanisi gebe zaten arkadsimz. Bu 2. Kan testi sonucu. Dusmus degeri![]()
Yarında yapabilirsin çatlar yarına zaten büyük ihtimallearkadaslar ya bugun yumurtlama günüm ama aksam esim eve gelince kuzenimin dogum gününe gitmeliyiz ya ertesi gün ilsiki olsa yinede olurmu ? yada hemen yapip ayaga klkip gitsem ?
![]()