• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecek adet dönemim 28 Ekim

Sağol canım Benim darısı sana bekliyorum 😍😍🙏🙏😘😘 inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder🤲
Insallah ya nedir kadinladin korkusu hamile kalamauiz kalırız bu sefer de saglikla gelissin sonda dogum sonra ..
Keske alaydin hazr disardyken 😊 neyse almaman seni biraz daha tutar. Cikarsan alirsn
Insallahhhh cikarim ya annem cikarmiyor uzandiriyor hep 🤣
Loriiik aşılama yapmışsın çok sevindim umarım bebeğin seninledir umarım 😻
Asilama yapyirdim eveert bebekommmm yaa insallah 😍😍😘😘

Insallah ya nedir kadinladin korkusu hamile kalamauiz kalırız bu sefer de saglikla gelissin sonda dogum sonra ..

Asilama yapyirdim eveert bebekommmm yaa insallah 😍😍😘😘
kız çok heycanlı yaa hadi inşallah 😊

Ii yapio keyfini cikar 😀😀
Az once de biri konu acmis. Asilamanin 14.gunu bhcg baktrmis. 52 cikmis. Diyo sonuc sizce nedir 😑 bu insanlr gercktn bilgsz mi yoksa cok vesveseli olduklri icin mi soruolr anlamdim yaa. Bariz belli hamile istee. Konu yazdgina gore bilmesi de gerek yani hamile oldgunu 😒

Az once de biri konu acmis. Asilamanin 14.gunu bhcg baktrmis. 52 cikmis. Diyo sonuc sizce nedir 😑 bu insanlr gercktn bilgsz mi yoksa cok vesveseli olduklri icin mi soruolr anlamdim yaa. Bariz belli hamile istee. Konu yazdgina gore bilmesi de gerek yani hamile oldgunu 😒
Kendide inanamıyo demekki kuzu😂

Ay valla gelemiorm bolelerine yaa 😀😀 bi ton laf sayasim gelio. Sonr ban yerim diye susuyorm. Bi yandan da demk ki gercktn cahil diorm. Ole kafami karstrio yani 😅😅😅
Yani cidden bende anlayamıyorum bazıları buraya bağımlı sonuç çıkmış burdakilere sormak ne alaka

F Fatma KTL cnm nasılsın nasıl gidiyor var mı bulantin felan♥
Cok sukur ii diyelm ii olalim 🤗 bulanti hep var mlesef. Daha iki gun once cikardim yine 😑 azcik gecer gibi oluo sonra yine gelio. Cnm bisy cekio. Tam yicem soguyorm yemktn. Sen ne durumdasn. Tatli tuzlu eksi ne yiyosn?
Ben bastan beri tuzlu gidiorm. Ara ara da eksi

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@MonicaBing bat 7
@nurguull bat 11
@Matrakhatun bat 11
@Andyou bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Kedi sever bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
Zekta Zekta bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31

💃 Kasım 💃
@eylem91 bat 26

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok bat 1 E 🤰
D Deryakadir bat 4 Ek 🤰
@Babyandmom bat 6 A 🤰
@ZeyZey0761 bat 8 Ek 🤰
@Martilikiz07 bat 9 E 🤰
@Ojej bat 11 A 🤰
@Seval2321 bat 11 E 🤰
@hayalinizle bat 12 A 🤰
@Emine Hatayli bat 19 A 🤰
F Fatma KTL bat 20 A 🤰
@mervecancan bat 20 T 🤰
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A🤰
@emine1115ygt bat 23 A 🤰
@Gncgztc bat 24 A 🤰
@beren20 bat 24 E 🤰
@Sumeyyee__ bat 26 A 🤰
@Dorothyy bat 26 E 🤰
@Lepistesb bat 28 A 🤰
F Ftskrcm bat 30 A 🤰
@zambak189 bat 30 A 🤰
İnşallah inşallah

Cok sukur ii diyelm ii olalim 🤗 bulanti hep var mlesef. Daha iki gun once cikardim yine 😑 azcik gecer gibi oluo sonra yine gelio. Cnm bisy cekio. Tam yicem soguyorm yemktn. Sen ne durumdasn. Tatli tuzlu eksi ne yiyosn?
Ben bastan beri tuzlu gidiorm. Ara ara da eksi
Ben tatlıdan soğudum resmen:)) sürekli bulantim yok ama yemek yapamıyorum yaparken tiksinti geliyor. Çay tavuk yumurta haşlamadıysan tiksindim😂 ki en sevdiğim şeylerdi. Bende hiç bir şeyi iştahlı yiyemiyorum geçen 2 gün bisey yiyemedim o kadar kötü geliyor ki kokular parfüm bile kötü geliyor😁🤗😎

kız çok heycanlı yaa hadi inşallah 😊
Heyecan dorukta🤣🤣
Bi de bariz iki cizgi oldugu halde AAYYYHHH HIMILI MIYIM SIZCI Diyenler var🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X