• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar ya bugun yumurtlama günüm ama aksam esim eve gelince kuzenimin dogum gününe gitmeliyiz ya ertesi gün ilsiki olsa yinede olurmu ? yada hemen yapip ayaga klkip gitsem ?
:eek:

arkadaslar ya bugun yumurtlama günüm ama aksam esim eve gelince kuzenimin dogum gününe gitmeliyiz ya ertesi gün ilsiki olsa yinede olurmu ? yada hemen yapip ayaga klkip gitsem ?
:eek:
Gece geldiginizde degerlendirin sonra yatıp uyu😍🤣

Stres yapıyor insan böyle ya bakıyorum önceki belirtilere yazıyorum bi yere sonraki ay olursa boşuna heyacan olmasın diye ovu sonrası agrı oldu ama batma olmadı enfeksiyon vardı ilaç kullandım enfeksiyon değildir diyorum ama mantar vardı doktor az kalmıs bu etkilemez seni gider o demişti ama ilişki sonrası kısa süreli kaşımtı oluyor yine tabi adet sonrası oluyor hep adete yakın yok önceki aylar gibi mantar akıntısıda yok tamamen kuruyum garip 😅 inşallah gebeyizdir gebeyim gebeyim Allah inşallah dediğimiz şeylerin çok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah bakalım
Allahimm inşallah 🤲 inşallah bu yaşadıklarımız hamilelik belirtileridir. Bu ay da olmazsa aşılama tedavisine baslicaz biz artık.

Cidyim gebesin batın neydi senin cok yeni gebeligin iki gün sonra tekrar kan ver degerlerin yükseldigini teyit et ve kadın doguma kontrole basla canım gözünüz aydın🤣
Ben geçen günde kan vermistim 23.02cikti .bugünde yaptım 15 çıktı burdaki arkadaşlar kimyasal gebelik diyor. İnşallah başka sefere yinede çok sagolllll.☺️

Valla stres değilde icim bir hoş böyle anlamsız mutluyum neyse kız bugün böyle ara ara yandım resmen bir da sanki kasiklarimda hafif agri var gibi yumurluyor muyum acaba
Bende de var o canım bugün ovulasyon testinde pik gördüm bugün başladı benim yumurtlama galiba 🤗

Ben geçen günde kan vermistim 23.02cikti .bugünde yaptım 15 çıktı burdaki arkadaşlar kimyasal gebelik diyor. İnşallah başka sefere yinede çok sagolllll.☺
Onu karıstırmısım ozaman özür dilerim
Hayırlısı olsun canım üzülme insallah saglıkla gelsin önümüzdeki ay🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X