- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O zaman yumurtluyorsunAde
Adetim ekimin sonuna doğru olur herhalde bilmiyorumki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yumurtluyorsunAde
Yumurtlamanin 2 gun oncesinde ve 2 gun sonrasini degerlendirin demsiti bi ara tabi yumurtlama gununu deAde
ynen canım değerlendircem kaçırmamYumurtlamanin 2 gun oncesinde ve 2 gun sonrasini degerlendirin demsiti bi ara tabi yumurtlama gununu de
Evet evet orda o gün hep hep bir sızı oluyor bazen hafif bazen şiddetli yani ovü testiyle de emin oldum çatladığı gün sabahtan başlıyor sızlamaSenindemi öyle oluyor böyle bir sızlıyor bir geçiyor sonra yine sızlıyo![]()
Aynen bekle canım inşallah beklemenin sonucu güzel biterBnde yasamistim o durumu cok sknti ,
Akinti durumunu hic takip etmedim bu ay ne zmn yumurtladim bilemiorum ya olmadi bkliyim sanki ne kaybim var yapcak bisi yok ts ederim kuzu insallah hakkinda hayirlisi olur seninde.![]()
Canım ben de 2 kere yaşadım kimyasaliKızıma hamile kalmadan 2 kere yaşamıştım. Yumurta dölleniyor ama vücudumuz en sağlıklı embriyoyu büyütmeye kurulu olduğu için sorunlu olanı atmasına kimyasal gebelik deniyor. Sadece yumurtamız döllenmiş ama sağlıklı bir hamilelik olmayacağı için regl ile atılıyor vücuttan.
Ay canim yaaa bence kesin yerlesmeeeeYerlesme mi dersincok heyecanliydi dun gece ekşinnnliydi gerilim dolu
bi damla geldi sadece ya adetim bu ayin 14 du
Aynen bende öyle işte benim bugün ikiside kırmızıydı yarın çatlar herhaldeEvet evet orda o gün hep hep bir sızı oluyor bazen hafif bazen şiddetli yani ovü testiyle de emin oldum çatladığı gün sabahtan başlıyor sızlama
Minnoşumun artik cok nazlandi gelsinlerAy canim yaaa bence kesin yerlesmeeeeyerleşti güzelce belki de senin minnoşun annesi
![]()
Aa sende mi tavuktan tiksindin ben doğru düzgün yemek yapamıyorum salçalı hiç biseyi yapamıyorum. Aynen cnm öyleymiş kalori ihtiyacın bile olmazmış azcık bile yesen o beslenirmis. Sen doktor buldun mu cinsiyetini merak edio musun ben çok ediyorum da:))Oyyy oyy hic deme tatliyiiole tiksinmisim ki anltamam. Tavuk pisirmiyorm valla artk. Ilk 3 ay kandan besleniomus zaten. Yiyebildgimz kadr yesek yeter zaten. Cok zorlasak midemiz daha kotu oluo.
Valla ozel bi hastanye gittm bi kere. Guzldi yani. Cinsiyet icin sehir disinda olcm. O zmn onc3 devlte giderm gorunmezse ozele giderm artk.Aa sende mi tavuktan tiksindin ben doğru düzgün yemek yapamıyorum salçalı hiç biseyi yapamıyorum. Aynen cnm öyleymiş kalori ihtiyacın bile olmazmış azcık bile yesen o beslenirmis. Sen doktor buldun mu cinsiyetini merak edio musun ben çok ediyorum da:))
Eşim yok iş yemeğinde gelemedi dedim zaten saat kaç olursa olsun kaçırmıcaz oda tamam diyorNe duruyorsun burda![]()
Havada karada yakalarimEşim yok iş yemeğinde gelemedi dedim zaten saat kaç olursa olsun kaçırmıcaz oda tamam diyor![]()
Normalde dört haftalık sat a göre doktor beş haftalık gibi gözüküyor dedi değere göreMasallah bebegim ne kadarlık oldugunu söylemedimi![]()
Benimde fuulll erkek kiz 3 tane var sadeceValla ozel bi hastanye gittm bi kere. Guzldi yani. Cinsiyet icin sehir disinda olcm. O zmn onc3 devlte giderm gorunmezse ozele giderm artk.
Ben de deli gibi merk ediormesimin tarfinda hep kiz vr galiba bnm de kiz olck
![]()
Aynen öyle dedim canım haha saat farketmez bize çocuk aşkıyla yanıp tutusuyoruz şurdaaHavada karada yakalarimsaatin hic onemi yok beeeebbeeyyyyiiimm deseydin
![]()