• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senindemi öyle oluyor böyle bir sızlıyor bir geçiyor sonra yine sızlıyo😂
Evet evet orda o gün hep hep bir sızı oluyor bazen hafif bazen şiddetli yani ovü testiyle de emin oldum çatladığı gün sabahtan başlıyor sızlama

Kızıma hamile kalmadan 2 kere yaşamıştım. Yumurta dölleniyor ama vücudumuz en sağlıklı embriyoyu büyütmeye kurulu olduğu için sorunlu olanı atmasına kimyasal gebelik deniyor. Sadece yumurtamız döllenmiş ama sağlıklı bir hamilelik olmayacağı için regl ile atılıyor vücuttan.
Canım ben de 2 kere yaşadım kimyasali:( Peki sonra sağlıklı hamile kalabildin mi hemen? bir de test falan yaptirdinmi iki kimyasal sonrası? bana yapmadılar da:(

Oyyy oyy hic deme tatliyii 😑 ole tiksinmisim ki anltamam. Tavuk pisirmiyorm valla artk. Ilk 3 ay kandan besleniomus zaten. Yiyebildgimz kadr yesek yeter zaten. Cok zorlasak midemiz daha kotu oluo.
Aa sende mi tavuktan tiksindin ben doğru düzgün yemek yapamıyorum salçalı hiç biseyi yapamıyorum. Aynen cnm öyleymiş kalori ihtiyacın bile olmazmış azcık bile yesen o beslenirmis. Sen doktor buldun mu cinsiyetini merak edio musun ben çok ediyorum da:))

Aa sende mi tavuktan tiksindin ben doğru düzgün yemek yapamıyorum salçalı hiç biseyi yapamıyorum. Aynen cnm öyleymiş kalori ihtiyacın bile olmazmış azcık bile yesen o beslenirmis. Sen doktor buldun mu cinsiyetini merak edio musun ben çok ediyorum da:))
Valla ozel bi hastanye gittm bi kere. Guzldi yani. Cinsiyet icin sehir disinda olcm. O zmn onc3 devlte giderm gorunmezse ozele giderm artk.
Ben de deli gibi merk ediorm 😊 esimin tarfinda hep kiz vr galiba bnm de kiz olck 😁

Valla ozel bi hastanye gittm bi kere. Guzldi yani. Cinsiyet icin sehir disinda olcm. O zmn onc3 devlte giderm gorunmezse ozele giderm artk.
Ben de deli gibi merk ediorm 😊 esimin tarfinda hep kiz vr galiba bnm de kiz olck 😁
Benimde fuulll erkek kiz 3 tane var sadece 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X