Nicin cezaliyimSen bir cezalısın birkerehamile olursam ah yaaa ne yapsam düsünüyorum bulamıyorum en cıkgın seyide yapmısım öküz resmi atarak
Nasil daaa ici rahat etttmmeezzzmiisss analik iste yaÖyle oldu biraz galibe
Artık cokgec ipler koptu bende bana bir cözüm bulun pleaseValla iki deli bir araya gelmemeliydik
Uyku en iyi cozumdurArtık cokgec ipler koptu bende bana bir cözüm bulun please
Yav he vallah yaaa icimdeki naif nanaNasil daaa ici rahat etttmmeezzzmiisss analik iste ya
İcimden öyle geldi kızdırmıssın beni öküz remi bile attırmıssın kendineNicin cezaliyim
Birakta basklari övsun annnniiiiiiiiYav he vallah yaaa icimdeki naif nana
İcimden öyle geldi kızdırmıssın beni öküz remi bile attırmıssın kendine
Gözler gidiyor zaten bayılırım yarım saate bu sabah kahvaltı yok kocayaUyku en iyi cozumdur
Yapayımmı o igrenc espiriyi?Birakta basklari övsun annnniiiiiiiiben uyuyorum ya zaaabbah olduğg
Yok bebegim. Ama dediğim gibi yaşadığım belirtiler yumurtlama da olabilir sonuçta pcosluyum. Ben hamileyim diyemem yani o sadece olması gereken bir umut. Inan evlendiğim ilk 6 ay falan hep a görüşümde damarlar çıkmış ben hamileyim kesin dedim. Bundan daha fena ağrılar yasadim hamileyim dedim . Dediğim gibi iki seçenekte olabilir. Canımı sıkan senin dediklerin değil asıl olan pcosun benim ve yaşayanlar için anne olamama korkusu yaşatması ve dengesiz bir kadın labaratuvarda kan alırken bile gözüme baka baka hamile kalabilirsin de kalmayabilirsinde demesi. Ben kim kimler yüzünden ağladım senin dedigin doğru bir şey beni üzecek bir şey değil.Madame24 canım hevesini kırmadım insallah ve insallah hamilesindir ya gercek belirtidir seninkiler insallah
Aa cok merak ettim dun doktora mi gittin senn varya seeenn saman altindan su yurutuon resmenGözler gidiyor zaten bayılırım yarım saate bu sabah kahvaltı yok kocayaona kızgınlıgımı senden cıkarıyorum dün doktoru dövüyordum neyse hic girmiyim o konuya zabıt tutar sonra mune
Valla şu saatte aklıma çılgın bir şey gelse sana söylerdimArtık cokgec ipler koptu bende bana bir cözüm bulun please
Üzülmeye degmez hayat vallaYok bebegim. Ama dediğim gibi yaşadığım belirtiler yumurtlama da olabilir sonuçta pcosluyum. Ben hamileyim diyemem yani o sadece olması gereken bir umut. Inan evlendiğim ilk 6 ay falan hep a görüşümde damarlar çıkmış ben hamileyim kesin dedim. Bundan daha fena ağrılar yasadim hamileyim dedim . Dediğim gibi iki seçenekte olabilir. Canımı sıkan senin dediklerin değil asıl olan pcosun benim ve yaşayanlar için anne olamama korkusu yaşatması ve dengesiz bir kadın labaratuvarda kan alırken bile gözüme baka baka hamile kalabilirsin de kalmayabilirsinde demesi. Ben kim kimler yüzünden ağladım senin dedigin doğru bir şey beni üzecek bir şey değil.
Niriyi yiiiii daha karpuz keseceyyyyyydiiikkkYaap yoksa uyuyammmaamm
Biranda geliyor bana tamam bulunca söyleyecem ve restlesecez seninlenValla şu saatte aklıma çılgın bir şey gelse sana söylerdimyarına kadar bul neler çıkacak bu delilikten merak ediyorum
Uyu uyuAa cok merak ettim dun doktora mi gittin senn varya seeenn saman altindan su yurutuon resmenasil sen cezalisin .simdilik uuuyuyorum yarin sabah fulll seni etiketliycem hazir ol iyi geceler kizlar
Niriyi yiiiii daha karpuz keseceyyyyyydiiikkk
Sogan kurunu kist için yaptım bu ay en son gittiğimde küçülmüştü bir de şekerden hamur işinden falan uzagim zaten. Inan kilom yok ama ne yaparsın zayıfta da oluyor kilolu insanda da. Neden olduğu da bilinmiyor. Ama doktorlar spor yürüyüş diyet yapım diyor. Ve bana doktor inofolic poset vermişti günde iki kez onu iciyorumÜzülmeye degmez hayat valla
Cok büyükmü pco canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?