- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
En merak ettigim vajina dısına bosalmalarda hamile kalmalar birdeee zevk suyuyla hamile kalanlarYa bazilari cok sansli ya hicbirsey yapmadan kaliyorlsr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En merak ettigim vajina dısına bosalmalarda hamile kalmalar birdeee zevk suyuyla hamile kalanlarYa bazilari cok sansli ya hicbirsey yapmadan kaliyorlsr
Gelsin onu bakırköy sadi konukla tanıstıracam ilkHahahahh anne deli cocuk normal olur mu![]()
Iste onu demek istedim cok acik olur diye dememistimEn merak ettigim vajina dısına bosalmalarda hamile kalmalar birdeee zevk suyuyla hamile kalanlar![]()
Yabancı yok aramızda kimseninde kocası faketen gelmedi rahat olIste onu demek istedim cok acik olur diye dememistim![]()
Yok yok etmeden verdim çok şükür kanı. Şimdi sonucu bekleyeceğimKavga etme sende doktorla![]()
1 saate cikicak dimigggg
Hayırlı sonuclar cıksın insallaah
Evet belki daha erken çıkar1 saate cikicak dimigggg
Amin inşallah. En kısa zamanda seninde buradaki tüm arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallahHayırlı sonuclar cıksın insallaah![]()
Hadi bekliyorummm heycanlandim kizzzEvet belki daha erken çıkar![]()
İnsallah bitanem seninkini bir teyit edelimde sonra dualarımıza hatimlerimize baslarızAmin inşallah. En kısa zamanda seninde buradaki tüm arkadaşların da güzel haberlerini alırız inşallah![]()
Bende çok heyecanlıyımHadi bekliyorummm heycanlandim kizzz![]()
İnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarımİnsallah bitanem seninkini bir teyit edelimde sonra dualarımıza hatimlerimize baslarız![]()
Robottan geçirip hakiki saf balla karıştırıp sabah akşam birer kaşık yiyebilirsin. Hem balda iyi hemde dişlerine de sıkıntı olmazCiceklerim badem fındık fıstık kaju ceviz tüketmeye basladım düzenli. Normalde dislerden dolayı yiyemem kendimi sıkıcam biraz. Harici bir öneriniz varmı kuruyemislerden?
Ayyyyy adaşııımmmm oluuurrrİnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarım![]()
EvetAyyyyy adaşııımmmm oluuurrr![]()
Sonucuna etiketleeee bekliyorumİnşallah ya inşallah testler yanıltmaz. 41 Meryem suresi okuduk @hayal alemi arkadaşın topiğinde ve ben etrafıma o 41 Meryem suresinden dağıttım yarısını da ben okudum. Ve hep kendime söylediğim olurda hamile kalırsam Meryem süresinin bereketi derim. Kızım olursa da adını Meryem koyarım![]()