• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın arayacağım kuzum hemen duramıyorum zaten 😂😂😂 eşime söylemeyecektim böyle bir ihtimal olduğunu 10 dkka durabildim çatladım 😂😂 ah kuzum keşke olsa şimdi aklıma geldi çatlatma iğnenin etkisi olabilir mi acaba diye 😏😏
Kız inşallah hamişsindir yaa 😍 ama kuzum sanki ben o iğnenin hcg yi yükselttiğini duymuştum hatta test yapmayın pozitif gösterir falan diyolardı senin inşallah gebelikten ötürüdür 😍

Değerde artış olursa gebeliktir cnm
Ignenin etkisi gun gectikce duser
Bende tedavi süresince dr yasaklamisti test yapmayı ignenin etkisi yaniltacagi icin
O zaman Cuma günü yaptırdığımda anlarım 🥰🥰 evet aslında test yapılmaması gerekir insan ümitlenip hayal kırıklığına uğratıyor

Kız inşallah hamişsindir yaa 😍 ama kuzum sanki ben o iğnenin hcg yi yükselttiğini duymuştum hatta test yapmayın pozitif gösterir falan diyolardı senin inşallah gebelikten ötürüdür 😍
😂😂 evet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım 😂😂 Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım😂😂

😂😂😂 nerde okursam öyle yazıyordu çok okumakta iyi değil anacım 😂😂 şimdiden gebe moduna girdim zaten full yatış :KK71:neden zaman geçmiyor gibi beklemek ne zormuş yahuuu 😂😂
Gebesin gebeeee 🤭💜🤗her kafadan bi ses çıkıyor. Internette yazilanlara gore hepimiz su an ölmüş olmaliyiz😂😂😂doktorlar bile tutarsin . 😂😂ayni hastaliktan iki farkli doktora dahi gitsen iki de farklı bisey der 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤱9 ay sonda huuuhuuuuuuuuwwwww bebiş geliyor

😂😂 evet kuzucum bende öyle okudum ne güzel o kadar heyecan yapmıştım 😂😂 Cuma kan vercem tekrar bakalım düşerse gebelik yok 14 ün üstüyse yeniden heyecanlanırım😂😂
Cnm bellide olma ki iğnenin etkisi düşüp sonradan tekrar çıkabilir gebelikle hemende uzulme

Bu ay bende sabırsızlıkla bekliyorum ve günler geçmiyor son 7 gün kaldı 😁 sanki 7 yıl gibi

Araniza yeni katildim iyi geceler kizlar bnde bugun evde gebelik testi yaptim sonuc pozitif yanilma payi var mi siz hic duydunuz mu yarin doktora gidicem insallah 😊

Gebesin gebeeee 🤭💜🤗her kafadan bi ses çıkıyor. Internette yazilanlara gore hepimiz su an ölmüş olmaliyiz😂😂😂doktorlar bile tutarsin . 😂😂ayni hastaliktan iki farkli doktora dahi gitsen iki de farklı bisey der 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤱9 ay sonda huuuhuuuuuuuuwwwww bebiş geliyor
Gebeyizzzzz gebeyiiimmmm :anneadayı::anneadayı::KK74::KK74:
gebeyiiiiz gebeyiimmmmm :anneadayı: :KK74::KK74::halay::halay:çok haklısın ama bugün 5. Günüm döllenip tutması banada tuhaf geldide bakalım hayırlısı 😂😂 ahhh bu beklemeler olsun kız buda güzel 🥰🥰😂😂😂

Araniza yeni katildim iyi geceler kizlar bnde bugun evde gebelik testi yaptim sonuc pozitif yanilma payi var mi siz hic duydunuz mu yarin doktora gidicem insallah 😊
Bat tarihine kaç gün vardı canım inşallah gebesindiiir🥰🥰

Cnm bellide olma ki iğnenin etkisi düşüp sonradan tekrar çıkabilir gebelikle hemende uzulme
Doğru söyledin canım hiç bilmiyordum iğnenin etkili olacağını öğrenince kendimi çokta kaptırmadım şuan moddan çıkıyorum 😂😂😂

Gebeyizzzzz gebeyiiimmmm :anneadayı::anneadayı::KK74::KK74:

gebeyiiiiz gebeyiimmmmm :anneadayı: :KK74::KK74::halay::halay:çok haklısın ama bugün 5. Günüm döllenip tutması banada tuhaf geldide bakalım hayırlısı 😂😂 ahhh bu beklemeler olsun kız buda güzel 🥰🥰😂😂😂
O kadae bekledin azzdaha bekle saglikla gelsinlee de bekledigimize degsin😂😂😂😂💜💜💜😁😁😁😁gebeyiz kiizzzz :halay: :halay: :KK19:

O kadae bekledin azzdaha bekle saglikla gelsinlee de bekledigimize degsin😂😂😂😂💜💜💜😁😁😁😁gebeyiz kiizzzz :halay: :halay: :KK19:
Hiiiiç yaaa 2 yıl neereeeee 1 hafta nere işte 😂😂😂 bekleyelim kuzum bat tarihleri yaklaşıyor herkesin belli olur artık 😂😂❣️❣️❣️❣️😂😂

Ay Allahım çooook amin umarım öyledir can Rabbim güldürür yüzünü inşallah🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X