- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocagindaki doktorum biraz cins ama yaKan ver tatlim ona gore yazdir hamile kaldigini bilmeden ilac kullanan biri olarak sakın oyle bi hata yapma ben erken gebelik testinde cikmadi diye rahat davranirken meger hamileymisim git kanini ver negatifse yazdir
Canım ya son hormon testimde bugun sabah bakildi temiz doktor hsg cektr dedi temzse yumurtcatlama tedavisiyle devam ederz dedi.ay basi gtsem olurmu dunki doktrda gecsn yipratma kendni flan dedi napsam ya .sAmin insAllah canım![]()
Şuan bişey dediği yok bakalımKatılabilirsin tatlım burası cogunlukla gebe kalmak isteyenlerden olusuyor ama hamislerimizde var aramızda yardımcı olurlar sana hosgeldin mini böcekli cicek
Bence dizginlemelisin bunu sınucların net olmadıgını anlatabilmen lazımki![]()
Suan keske zamani geri alsam diyorum doktorun bakisi umrumda olmazdi inan bana baska yerde yaptir cok rahatsiz oluyosan doktordan eger olasilik varsa hamile kalmana sakin ama sakin bak yapma icme ilacSağlık ocagindaki doktorum biraz cins ama yakan verecem deyince yuzume bakıp duruyor günüm geçti diyemem daha var normal günüme yumurtlamaya gore adet gunum oluyor perşembe
Bence bukadar dert etme kendine düşünüp durma Allah nasip ettiyse zaten doğar bebişin ne insanlar var düşsün diye neler yapıyorda düşmüyo oyüzden kafan rahat olsun hem biraz moralde önemli sankii güzel düşün güzel olsunSuan keske zamani geri alsam diyorum doktorun bakisi umrumda olmazdi inan bana baska yerde yaptir cok rahatsiz oluyosan doktordan eger olasilik varsa hamile kalmana sakin ama sakin bak yapma icme ilacher wc ye gittigimde korkuyla gidiyorum kendimden biliyorum o korkuyu gunlerdir yaziyorum doktor soyle dedi ya duserse diye sende yasama bunlari
![]()
GunaydinL Loriklorik
Canim surekli bu topigi okuyorum ama bugun yazmak nasip oldu
Insalah bebegin senledir erken kan verdin
Yarin insalah guzel bi haber alirsin canim![]()
günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsınGünaydın canım nasılsın![]()
Bklm evde test yaparım olmazsaSuan keske zamani geri alsam diyorum doktorun bakisi umrumda olmazdi inan bana baska yerde yaptir cok rahatsiz oluyosan doktordan eger olasilik varsa hamile kalmana sakin ama sakin bak yapma icme ilacher wc ye gittigimde korkuyla gidiyorum kendimden biliyorum o korkuyu gunlerdir yaziyorum doktor soyle dedi ya duserse diye sende yasama bunlari
![]()
I sallah tutar bu sefer canim ❤Gunaydinbiliyorum erken kan verdigimi ya sirf meraktan zaten oyle heyecan meyecan yoktu
batima daha 6 gun var asilamamim 12. Gunu bugün
![]()
İyiyim canım teşekkürlergünaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Bklm evde test yaparım olmazsa
Insallah insallah gonlumuz tutmasindan yanaI sallah tutar bu sefer canim ❤
Biliyorum canimInsallah insallah gonlumuz tutmasindan yanailk asilamam
Benim erken gebelikte cikmadi canim 99.8 dogruluk diyolar alakasi bile yokgünaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın
Bklm evde test yaparım olmazsa
İlacı napayim iste yazdrsam mi yazdrmasam mi zaten pazartesi de spora başlamam gerekİyiyim canım teşekkürlerbence biraz daha bekle canım test için
O da doğruBenim erken gebelikte cikmadi canim 99.8 dogruluk diyolar alakasi bile yok