Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kızımı okula yolladım esimde gitti şükür ev işi yapacam bende insAllah iki otur iki iş aksama kadar sürer herhlde :KK48: kasık karın ağrım var

Kizlar yumurtam catladimi?
Dun 2 kere iliski oldu aksam
Sizce bugunde olsunmu
20191008_124252.webp

Kizlar yumurtam catladimi?
Dun 2 kere iliski oldu aksam
Sizce bugunde olsunmu Eki Görüntüle 2543341
cnm dun tek ilişki olaymış keske nordunuz oyle 😁 çatlama gunu önemli bence sperm sayisi vs sikinti yoksa bence mutlaka degerlendr
Çatlamış gözüküyor bu arada
Kızlar neden kimse yazmıyor😳
Cnm bende pcoluyum ama duzenli adet gördüğüm icin bi yorum yapamadm ilaca gerek kalmıyor bende şükür bi kac gun geç ya da erken oluyorum adet

cnm dun tek ilişki olaymış keske nordunuz oyle 😁 çatlama gunu önemli bence sperm sayisi vs sikinti yoksa bence mutlaka degerlendr
Çatlamış gözüküyor bu arada

Cnm bende pcoluyum ama duzenli adet gördüğüm icin bi yorum yapamadm ilaca gerek kalmıyor bende şükür bi kac gun geç ya da erken oluyorum adet

Canim ben eşimi ikna edemedim malesef
Sperm sayisinda sıkınti yok bakalim bu aksamda denecez
Dun baya sag kasigimda fena agrilar gordi uyuyamadim sence ozamanmi catlamistir

Günayyydııınnn kızlar 💕💕💕
Bugün doktora gittim kesemizi gördük şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı. İnşallah sağlıkla büyür miniğim :emir_bebek: :emir_bebek: :anneadayı: . Bir haftadır midem çok kötü inşallah çabuk geçer oğlumda bu kadar erken başlamamıştı. @Loriklorik lorikcim heyecanla 2. testini bekliyorum canım
Maşallah canım darısı bana inşallah ben de iki hafta sonra gidecem kese için kaç haftalık oldun sen😊

Eklentiler

• 0BF4F11C-190D-4981-9027-3EA87500B1D5.webp
    0BF4F11C-190D-4981-9027-3EA87500B1D5.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21
Benimde en koyu hali buydu simdi hamisim canim darisi basina ben fotograftaki gunu degerlendirdim sonraki 3 gunu de ust uste yaptim 😍
Masallah allah isteyen herkeze nasip etsin canim
O gunu degerlendirdin ya pik gunu ondan sonra kasik agrin oldumu o gun
Ben dun yurumekte bile zorlandım

Aaaa acaba enfeksyonmu bnm 59 gun geciken adetimde öle cikti sadece leke geldi damla damla 8 gun surdu bi ped doldurmaz.
Bnce git enfeksyon ise hemen caresine bakilsin cunkuu gebelige engel ve ii degilmis
Enfeksiyonda agrı sızı olmuyormu tatlım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X