Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim rüyamda da kar yağmıştı, her yer bembeyazdı. Balkona çıktım baktım ki bahçe gibi bir yer, bir devekuşu sürüsü var. 😂😂😂 öyle ilginç rüyalarım var. Ama sanırım bir bebeği işaret etmiyor. 😂😂

Benim rüyamda da kar yağmıştı, her yer bembeyazdı. Balkona çıktım baktım ki bahçe gibi bir yer, bir devekuşu sürüsü var. 😂😂😂 öyle ilginç rüyalarım var. Ama sanırım bir bebeği işaret etmiyor. 😂😂
Hayır olsun 🤣 o karı bende gördüm burdaki karılarla beraber toplanmıs karlarda geziyorduk😱

Hayır olsun inşallah ya. Aslında mevsiminde kar görmek iyi bir şey diye biliyorum. Burada hava kış sayılır artık donuyoruz. 😀
Hemen baktım rüyada kar üzerinde yürümek hastanın sifa bulmasına tabirdir yazıyor hepimizde yürüyorduk😇 rabbim bebis icin sifa verecek insallah🤲
evet ya hemen panduflar cıktı ayaklarım buz kesiyor ısınamıyorum hala dogalgazıda yakmadım yakmaya korkuyorum🤣🤣🤪

Mevsiminde değilken kar görmeye pek iyi değil derler ama hayır olsun inş canım

Hemen baktım rüyada kar üzerinde yürümek hastanın sifa bulmasına tabirdir yazıyor hepimizde yürüyorduk😇 rabbim bebis icin sifa verecek insallah🤲
evet ya hemen panduflar cıktı ayaklarım buz kesiyor ısınamıyorum hala dogalgazıda yakmadım yakmaya korkuyorum🤣🤣🤪
Inşallah inşallah 🙏🙏🙏
Valla ben de yakmadım daha. İdare edebilene kadar böyle edeceğim, artık daha soğuyunca acarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X