- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Evt eve yeni geldim ama çok silik, regl olana kadar yapicam, ınstagramdaki kiz ikinci kez yumurtlamada olabilir dedi hemde onu takip etmiş olurum, seninki nasıl?sosmivida cnm ovu yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt eve yeni geldim ama çok silik, regl olana kadar yapicam, ınstagramdaki kiz ikinci kez yumurtlamada olabilir dedi hemde onu takip etmiş olurum, seninki nasıl?sosmivida cnm ovu yaptın mı
Benim de silik canımEvt eve yeni geldim ama çok silik, regl olana kadar yapicam, ınstagramdaki kiz ikinci kez yumurtlamada olabilir dedi hemde onu takip etmiş olurum, seninki nasıl?
Instagramda aspir seti kullanıp fayda gören, kendiliğinden adet olup sonrada gebe kalan cok varAllah aşkına kızlar pcos hastası olup ılacsız adet olamayan hamıle kalan yada kalmak ısteyen varmı aranızda ben sımdıden umıtlerımı kestım
Evet catlamis ve catladiktan sonrada oneriyorlar
Kbakma canim calisiyorum gec baktım.devletten alsam uzunmu oluyor randevusu nasil yapicam gtme isini kasimda dusunuyorum gtmeyi esimde diyo arastiririz ole gderz dyo bm korktm dynce insallah zamani gelnce senin gbi agrisiz geciririmKorkmani gerektirecek hicbirsey yok inan bana ben hic agri sizi kanama falan yasamadim![]()
Benim 6500 filandi ama gozukmemisti acele etmeyin gozukur insallahBen 4 Ekim’de karnımdan baktığında keseyi görmedi belli belirsiz bir şey var dedi sadece aynı gün kan verdim 3985 dedi kızlar bu değerse kese gözükmesi lazımdı dimi gerçi alttan muayeneyle gördü ama karından niye göremedi acaba
Çocuk istiyorsun peki niye spiral taktircaksn esin istemediği için mi taktrmak istiyorsun canım anlamadımKızlar vajinam dar spiral takılamıyor ilaç kullanamıyorum eşim çocuk istemiyor ben deliler gibi istiyorum bipolarım offffff
Benimki daha silik sanki sana gore atarim birazdan :)sosmivida bak bugün ki alttaki
Tamam canım bekliyorumBenimki daha silik sanki sana gore atarim birazdan :)
Evet ve bipolar olduğum içinÇocuk istiyorsun peki niye spiral taktircaksn esin istemediği için mi taktrmak istiyorsun canım anlamadım
Bipolar ne bilmiyorum canım ben insAllah hakkınızda hayırlısı olsunEvet ve bipolar olduğum için
Yaaaa hadi insAllah bende gecen çok ilginç rüya gördüm hayırlara çıksın insAllah canım vKesin hamileyim
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorumEki Görüntüle 2543568
Kan versene hatunKesin hamileyim
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorumEki Görüntüle 2543568
Ya ne kusuru olur mu oyle sey . Devlette bildigim kadariyla uzun oluyor . Ve de kullandiklari aletler eskidir diye dusunuyorum .bilemem orasini .ama ben ozelde cektirmistim . Echomar da son teknolojik urunler vallaha memnun kaldik .Kbakma canim calisiyorum gec baktım.devletten alsam uzunmu oluyor randevusu nasil yapicam gtme isini kasimda dusunuyorum gtmeyi esimde diyo arastiririz ole gderz dyo bm korktm dynce insallah zamani gelnce senin gbi agrisiz geciririm![]()
Bipolar duygulanım bozukluğu yani manik depresif bozukluk yani günde 4 ilaç alıyorumBipolar ne bilmiyorum canım ben insAllah hakkınızda hayırlısı olsun
Himmm anladım canımBipolar duygulanım bozukluğu yani manik depresif bozukluk yani günde 4 ilaç alıyorum
Geçmiş olsun allah sifa versin . Gecebilecek bisey mi rahatsizliginBipolar duygulanım bozukluğu yani manik depresif bozukluk yani günde 4 ilaç alıyorum