Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hiç bilmiyorum ki kistle hamile kalınıp kalınmayacağını doktora sormadın mı, benim doktorum sağ tarafta kist olduğunu söyledi sordum zararı var mı diye ypk hiçbir zararı olmaz dedi hamileyim şu an 5 haftalık

bilmiyorum ya hastaneye gitmeye gözüm yemiyor açıkçası çok kalabalık acilden normal polikliniğe aktarırlarsa ooo çok uzun sürer
baya hissettiriyor aslında oturup kalkarken ama bilmiyorum ya napsam
canimm bencede git hemen korkutmak gibi olmasin ama iki sene önce benimde öyleydi oturdukca batiyodu resmen canim cok aciyodu.. kist oldugunu ögrendim sonra… ihmal etme sakin.. yani insallah öyle degildir ama iste sen yinede bi görün doktora

Vallaha bana da fit koca denk gelmis esim kilo aliyor .dedim kaynana beslemedin mi hic kocayı. Ben geldim kilo almaya basladi adam

Kız işte bendeki de evlenmeden önce iyiydi yine evlendikten sonra kilo aldı çok, göbek var daha doğrusu göbek gitse kilo kalmiycak

bende kist falan mi die korktum ama aksam da olmuştu yine hafifledi simdi de azaldı bi dhaa olursa giderim artk
günaydın kızlaaaar

canım bence doktora git ya da varsa evde test yap 12.gün mutlaka çıkar varsa Fit mutlu anne
Testim yok cnm ya bekleyim biraz Daha bklm belki de adet agrisi ne bilim ilk kez böyle kasığımda net ağrı hissettim hayır olsun bi dhaa olursa giderim hemen

Aynen canım sorma nasıl bir metabolizma ben anlamadım millet su içse yarıyor ben fındık ezmesi yiyordum kilo almak için

Herkesim derdi başka kimisi zayıflamak ister biz kilo almak hahah Bizde genetik baba tarafım halam felan zayıfmış çocukları olduktan sonra biraz daha toparlamış normal şuan ama yaşı var baya fazlası yok çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…