- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım hiç bilmiyorum ki kistle hamile kalınıp kalınmayacağını doktora sormadın mı, benim doktorum sağ tarafta kist olduğunu söyledi sordum zararı var mı diye ypk hiçbir zararı olmaz dedi hamileyim şu an 5 haftalıkSende kist var mıydı bnm polikist adetin 3. Günü 6 cm di doğum kontrol hapı verdi bi hafta sonra kanamam çok oldu gittim 5 cm olmuş ilacın yanında soğan kürü yappıom ilacı bıraksam sadece soğan kürü ile gider mi ovulasyon takibi yapsam bu kistle hamile kalırmıyım(
Sağlıkla kucağına al evladını sagol canımCanım hiç bilmiyorum ki kistle hamile kalınıp kalınmayacağını doktora sormadın mı, benim doktorum sağ tarafta kist olduğunu söyledi sordum zararı var mı diye ypk hiçbir zararı olmaz dedi hamileyim şu an 5 haftalık
canimm bencede git hemen korkutmak gibi olmasin ama iki sene önce benimde öyleydi oturdukca batiyodu resmen canim cok aciyodu.. kist oldugunu ögrendim sonra… ihmal etme sakin.. yani insallah öyle degildir ama iste sen yinede bi görün doktorabilmiyorum ya hastaneye gitmeye gözüm yemiyor açıkçası çok kalabalık acilden normal polikliniğe aktarırlarsa ooo çok uzun sürer
baya hissettiriyor aslında oturup kalkarken ama bilmiyorum ya napsam
Vallaha bana da fit koca denk gelmisesim kilo aliyor .dedim kaynana beslemedin mi hic kocayı. Ben geldim kilo almaya basladi adam
Sen daha betersin bacım Rabbim san kilo versin
bende kist falan mi die korktum ama aksam da olmuştu yine hafifledi simdi de azaldı bi dhaa olursa giderim artkcanimm bencede git hemen korkutmak gibi olmasin ama iki sene önce benimde öyleydi oturdukca batiyodu resmen canim cok aciyodu.. kist oldugunu ögrendim sonra… ihmal etme sakin.. yani insallah öyle degildir ama iste sen yinede bi görün doktora
Testim yok cnm ya bekleyim biraz Daha bklm belki de adet agrisi ne bilim ilk kez böyle kasığımda net ağrı hissettim hayır olsun bi dhaa olursa giderim hemengünaydın kızlaaaar
canım bence doktora git ya da varsa evde test yap 12.gün mutlaka çıkar varsaFit mutlu anne
Amin inşallah cnmBebek versin bebekle birlikte kilo da gelir kız
Aynen canım sorma nasıl bir metabolizma ben anlamadım millet su içse yarıyor ben fındık ezmesi yiyordum kilo almak için
Ben de doymamSen kaç kilosun bu arada ?
Aminn inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsunne demek ben çok bekledim çok iyi anlıyorum isteyeisteyenleri rabbim nasip eder hayırlı vakitte mesleğinize kavuşursunuz inşaallah
Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olarakAminn inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun
Kız işte bendeki de evlenmeden önce iyiydi yine evlendikten sonra kilo aldı çok, göbek var daha doğrusu göbek gitse kilo kalmiycak
Kuzu yerleşme değilse ne olabilirki acabaYa kizlar afedersiniz simdi lavabodan ciktim kahve rengi akintim gelmis.
Adet de olabilir ilerleyen saatlerde artarda adetttir .Kuzu yerleşme değilse ne olabilirki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?