- 17 Nisan 2019
- 3.659
- 4.416
- 133
Her hamileliğiniz de bu kürü mü uygulamıştınızKızlar size nasıl hamile kaldığımı anlatmak istiyorum belki size de umut olur ise yarar 2 yıl boyunca hamile kalmak için çok uğraştım ve 3 defa hamile kaldım ve 2 asilama oldum ve nasip olmadi bebeklerimin kalbi atmıyordu en son profosor (tup bebek tedavilerini yapmıyor ) ayni zamada alaninda cok iyi bir profösordu beni muayene etti dedi sende sorun yok sen istesen bu ay hamile kalırsin herseyin çok iyi dedi ( özel muayene lere giderdim hep bişey çıkardı doktor para için ameliyat bile etmeye kalkti sorun vardiye özelllere pek inanmayın para tuzagi en iyisi devlet biraz uzun sürüyor ama sonuç güzel) sonra doktor dediki esin urologa muayene olsun dedi ve eşim istemeye de olsa muayene oldu eşimin doktoruda docentti yine alanında en iyisi ve muayene sonucunda varikosel dedi ameliyat olman lazım dedi eşim kabul etmedi tabi önce bir kac operatör doktor muayene etti bişeyin yok deyip duruyolar di aradan 1 yıl geçti eşim ikna oldu ve ameliyat oldu 6 ay sonra hamile kaldım ( biraz detaylı anlattım yorduysam okurken af ola bizler sorunu olumsuzlugu kendimizde ariyoruz eşlerimizde muayene olmalı bir uzmana belki sorun onlardadir ben öykümü kime anlattıysam çoğu insan eşini götürdü ve sorun eşler de cıktı
Ben sadece sizlere yardımcı olmak için yazıyorum
Kızlar ben eşim ameliyat olduktan 5 ay sonra bi kür denedim aslında kur de değil eskide büyük insanların yaptığı hamile kalmak için yapılan işlem bende bi arkadasimdan duydum o yapmış ve hamile kalmış ti 2 tane ablası ve kendisi ve bircok insan demeye karar vermistim esim ameliyat olduktan sonra 5. Ayda denedim ve o ay hamile kaldım denerseniz ve tutarsa duanızda bana da yer vermeniz
Öncelik le adet bitti ten sonra çatlama zamaNina yakın taze ısırgan otunun kaynatın buharına oturun belineze örtü sarın ki buhar dışarı kaçmasın ( ben 20 dk zor dayandım ) ama siz dayqnabildiginiz kadar oturun sonra eşiniz le birlik te olun sabaha kadar banyo yapmayın aradan 2 gün geçtikten sonra yemek lik tuzu fırına attım kızana kadar durdu iyice kızdık tan sonra dayanabilecegim şekilde bi beze sararak kasık bölgeme yani rahimin üstüne koydum biraz da belimë doğru ittim belim de isinsin diye ayaklarimin altına sıcak su torbası koydum eşimle oldum tuz kasiklarimdayken sabaha kadar yine banyo yapmadım tuzu Soğuyunca atabilirsinz ama sakın yataktan kalkmayin kendinizi üşütmeyin uygulama bukadar daha sonrası da gece teheccut namazına kalkp dua ettim Rabbimden istedim ve peşine yasin okudumRabbim nasip etti
Her hamileliğiniz de bu kürü mü uygulamıştınız
3 hamileliğin de uygulamadım bilmiyordum şuan kızım 10 aylık ona hamile kalmak için uyguladım ve o ay hamile kaldım
ne demek ben çok bekledim çok iyi anlıyorum isteyeisteyenleri rabbim nasip eder hayırlı vakitte mesleğinize kavuşursunuz inşaallahAnladım teşekkürler
Hımm neler dogsun istersin bakayımAynn öle olmus kalbin temizbaska ne doguyo icine
Ne güzel yazmıssın agzına saglık insallah tez vakitlerde gelsin o güzel günler böcegim beklemek diyorsun baska caremizmi var Allaha bırakıp tabiki bekleyecegiz onun yazdıgından daha güzel kadermi olurmus o en iyisini bilendir rabbiiimUzulme kuzu ya rabbim nasip edicek hepimize ,
Ben bazen hayal ederim dusunsene pozitif cikan kan testi sonra kese kalp atisi icin korkuyla beklicez , zaman gecicek cinsiyet meraki , sonra ya biseyi yoktur insallah telasi karnimizdayken en ufak bi hareketsizlikde ödumuz kopucak , sonra dogum korkusu kndin icin degil bebegimiz icin korkucaz hersey ii olsun die dogucak hayat korkusu cikicak asilari hastaliklari dis cikarmasi adimlari ya duserse die bi ömrumuz korkuyla gecicek kadinlar her zmn korkuyla tedirginlikle gecirio ama farkindamisin sabrimiz da bi o kadar buyuk oluo bnce bu bekleyislerimiz uzucu olsada su an en guzelleri ilerde daha cok korkucaz cunku tadini cikarmak lazim bu anlarin bile oyuzden nefesini tut bi kac saniye hayal et ve birak gitsin icindeki sknti hic uzulme herseyin en guzeli beklemekle oluyo insallah guzel gunler bizimde olucak
Sizce anlaşılır mı diye bi konu canım
Yanında ÜZGÜN yazıyor bir durum mu oldu acaba
Yoo okudugum kadarıyla gayet normal bir sohbetti
Aboww hiç gitmemesi gereken bi konuya gitmiş ve coşmuş naptın kuzum sen bi uslu durmamışsın yokluğumda
Hangi konu kızlar meraktan catlicam
Buraya eklemeyi beceremedimde
konu başlığı sizce anlaşılır mıbende şimdi ceza almayayım ordan bak canım
Ha tamam görmüştüm o konuyu ben
İyiki yorum yapmamışsın cnm resmen banlanmış o konudan herkes
Hangi konu acaba
Tutun seyinizi yazmıs yaaAynen aynen olan fasülye annesine oldu
Tabiki atarim canım.Bolbol resim atarmısın bana dısarı cıktıgın zamanlarda bende resimlerden seveyim
Gercektenmi cok mutlu olurum yaTabiki atarim canım.
GerçektenGercektenmi cok mutlu olurum yatesekkürler balam
Sadece biraz mutlu olalim die yazdim aynn bklicez dualarimizlaHımm neler dogsun istersin bakayım
Ne güzel yazmıssın agzına saglık insallah tez vakitlerde gelsin o güzel günler böcegim beklemek diyorsun baska caremizmi var Allaha bırakıp tabiki bekleyecegiz onun yazdıgından daha güzel kadermi olurmus o en iyisini bilendir rabbiiimyazdıklarını okudukca film seriti gibi yasadım zaten o anları hersey cok tatlis olacak
Ben bulamadım ya kaç sayfa baktım yoktu o konu bu arada günaydınDunku konuyu okudumda uf aman allahim cok pis patlamislar nerden baksan 7 8 kisi gitmis yazik olmus bizim hamise resmen bilerek yapilan bi konu acilmis özellikle sklmis ve milleti gumletmis demekki arada yapiolar cok enterasan cvplar vardi
Aslında gitsen bi bayadır söylüyorsun kan testi bile yapabilirsin 12.günündü bugün galibaGünaydın kızlar güne müthiş bi sol kasık ağrısıyla uyandim hastaneye gitmeli miyim sizce ya kötü bisey olabilir mi
Çok kötüysen bence doktora gitGünaydın kızlar güne müthiş bi sol kasık ağrısıyla uyandim hastaneye gitmeli miyim sizce ya kötü bisey olabilir mi
bilmiyorum ya hastaneye gitmeye gözüm yemiyor açıkçası çok kalabalık acilden normal polikliniğe aktarırlarsa ooo çok uzun sürerAslında gitsen bi bayadır söylüyorsun kan testi bile yapabilirsin 12.günündü bugün galiba
baya hissettiriyor aslında oturup kalkarken ama bilmiyorum ya napsamÇok kötüysen bence doktora git
Bi git için rahatlarbilmiyorum ya hastaneye gitmeye gözüm yemiyor açıkçası çok kalabalık acilden normal polikliniğe aktarırlarsa ooo çok uzun sürer
baya hissettiriyor aslında oturup kalkarken ama bilmiyorum ya napsam
Eşimin işi acil değilse gideriz belki bakayim durumaBi git için rahatlar
Sende kist var mıydı bnm polikist adetin 3. Günü 6 cm di doğum kontrol hapı verdi bi hafta sonra kanamam çok oldu gittim 5 cm olmuş ilacın yanında soğan kürü yappıom ilacı bıraksam sadece soğan kürü ile gider mi ovulasyon takibi yapsam bu kistle hamile kalırmıyımBat ne zamandı canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?