Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her hamileliğiniz de bu kürü mü uygulamıştınız

Aynn öle olmus kalbin temiz baska ne doguyo icine
Hımm neler dogsun istersin bakayım
Ne güzel yazmıssın agzına saglık insallah tez vakitlerde gelsin o güzel günler böcegim beklemek diyorsun baska caremizmi var Allaha bırakıp tabiki bekleyecegiz onun yazdıgından daha güzel kadermi olurmus o en iyisini bilendir rabbiiim yazdıklarını okudukca film seriti gibi yasadım zaten o anları hersey cok tatlis olacak

Sizce anlaşılır mı diye bi konu canım
Yanında ÜZGÜN yazıyor bir durum mu oldu acaba
Yoo okudugum kadarıyla gayet normal bir sohbetti
Başka bir konuda tartışma olmuş diğer topikte bende şimdi gördüm
@Dostumdostum N Nana Ana
Aboww hiç gitmemesi gereken bi konuya gitmiş ve coşmuş naptın kuzum sen bi uslu durmamışsın yokluğumda
Hangi konu kızlar meraktan catlicam
Buraya eklemeyi beceremedimde

konu başlığı sizce anlaşılır mı bende şimdi ceza almayayım ordan bak canım
Ha tamam görmüştüm o konuyu ben
İyiki yorum yapmamışsın cnm resmen banlanmış o konudan herkes
Hangi konu acaba

anlasılacak olan sey neymiski

Sadece biraz mutlu olalim die yazdim aynn bklicez dualarimizla
Kiz guzel seyler dogsun mesela kac kisi hamis cikar tahmini

Dunku konuyu okudumda uf aman allahim cok pis patlamislar nerden baksan 7 8 kisi gitmis yazik olmus bizim hamise resmen bilerek yapilan bi konu acilmis özellikle sklmis ve milleti gumletmis demekki arada yapiolar cok enterasan cvplar vardi

Dunku konuyu okudumda uf aman allahim cok pis patlamislar nerden baksan 7 8 kisi gitmis yazik olmus bizim hamise resmen bilerek yapilan bi konu acilmis özellikle sklmis ve milleti gumletmis demekki arada yapiolar cok enterasan cvplar vardi
Ben bulamadım ya kaç sayfa baktım yoktu o konu bu arada günaydın

Aslında gitsen bi bayadır söylüyorsun kan testi bile yapabilirsin 12.günündü bugün galiba
bilmiyorum ya hastaneye gitmeye gözüm yemiyor açıkçası çok kalabalık acilden normal polikliniğe aktarırlarsa ooo çok uzun sürer
Çok kötüysen bence doktora git
baya hissettiriyor aslında oturup kalkarken ama bilmiyorum ya napsam

Bat ne zamandı canım senin
Sende kist var mıydı bnm polikist adetin 3. Günü 6 cm di doğum kontrol hapı verdi bi hafta sonra kanamam çok oldu gittim 5 cm olmuş ilacın yanında soğan kürü yappıom ilacı bıraksam sadece soğan kürü ile gider mi ovulasyon takibi yapsam bu kistle hamile kalırmıyım (

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…