• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah oyledir . Cunku belirtilerimde kayboldu . Erken adet olmazdım hic duzenlidir adetim . Ama asilama yaptirdigim icin erken olma ihtimali var cunku yumurtayi erken gelistirip catlatiyorlar o yuzden erken geliyor olabilir 5 gun var batima
Hayırlısı olsun. Gönlümüz yerleşme kanamasından yana. 🙏🙏 Ama Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir tabi.

Kuzu kırmızılar geldimi ki
Geliyor sanirim ped taktim 🤣🤣🤣
Hayırlısı olsun. Gönlümüz yerleşme kanamasından yana. 🙏🙏 Ama Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir tabi.
Insallah benim de gönlümde yerlesme kanamasi geciyor ama iste amasi var🤣🤣hakkimizda hayirlisi olsun demekki hayirlisi boyleymis
benimde anneme çektiğim tek nokta ilk gebeliğinin düşük olması iyi şeyleri almam kötüleri alırım😂
Ben hic anneme çekmemişim 🤣🤣kadin yapmis 5 tane ben de daha tik yok

Kızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak

Günaydınlar merhaba kızlar dua edin işim rast gitsin Tüp Bebek raporu çıkartmaya geldim 😊
hersey cok guzel ilerler cnm insAllah 😍🤲
Ya kizlar afedersiniz simdi lavabodan ciktim kahve rengi akintim gelmis.
insAllah yerlesmedir cnm ya kirmiziya dondu mu
Gunydin kizlrrr. Hastanye gidiorm simdi. Insllh her sey yolndadr. 3 haftadr gormdm 😌
hadi guzel haberlerle gel insAllah cnm minigi gor grl

Geliyor sanirim ped taktim 🤣🤣🤣

Insallah benim de gönlümde yerlesme kanamasi geciyor ama iste amasi var🤣🤣hakkimizda hayirlisi olsun demekki hayirlisi boyleymis

Ben hic anneme çekmemişim 🤣🤣kadin yapmis 5 tane ben de daha tik yok
Sonuç ne olursa olsun en en hayırlısı olsun kuzum

Kızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak
Bende oluyor ara ara cnm o his bi bucuk seneye yaklaştı 😣

Bu topiği seviyorum herkes aynı dilden konuşuyor hepimiz birbirimize güzel motivasyon için destek veriyoruz 👍 bunda sıkıntı yokta birşeyler ters gidince güzel motivasyonlu destekle dolan içimizin çöküşü daha büyük olmuyor mu sizce? :110:
Birazcik oyle oluyor ya 🤔🤔çünku olumlu düşününce olumsuzu unutuyoruz. Her ne kadar da hazıriz desek de yine yikiliyoruz

Yok ya takmiyorum ilk gordugumde şok olurum sonra etkisi gecer sokumun.🤣 aglasam sanki adet gidip bebek mi gelicek 🤔 nasibimde yokmus demek ki bu ay anne olmak
Rabbim hayırlısını versin devlet hastanesindeyim etraf ne kadar dolu bir bilseniz hani ceketimi atsam hamile kalır sözü tarih olmuş... Yediklerimizden mi, içtiklerimizden mi neden ama bilmiyorum ürememizi bozdular 😩

hersey cok guzel ilerler cnm insAllah 😍🤲
insAllah yerlesmedir cnm ya kirmiziya dondu mu
hadi guzel haberlerle gel insAllah cnm minigi gor grl
Dönüyor sanirim gormek istemiyorum🤦‍♀️🤦‍♀️
Sonuç ne olursa olsun en en hayırlısı olsun kuzum
Demek kki hayirlisi boyleymis
Rabbim hayırlısını versin devlet hastanesindeyim etraf ne kadar dolu bir bilseniz hani ceketimi atsam hamile kalır sözü tarih olmuş... Yediklerimizden mi, içtiklerimizden mi neden ama bilmiyorum ürememizi bozdular 😩
Dimi ya vallaha bu kadar zor oldugunu bilemezdim bu yasta çöktüm resmn beyazlarim cikti. Yasim 24

Birazcik oyle oluyor ya 🤔🤔çünku olumlu düşününce olumsuzu unutuyoruz. Her ne kadar da hazıriz desek de yine yikiliyoruz
Valla brnim beynim her ay kendini olumlu düşünmeye odaklayıp, olmusuz olunca "Aaa neden olmadı okadarda olumlu düşündüm olması gerek" diye hayıflanıyor dışardan motivasyonsuzken böyle birde onu motivasyonlu düşünsene tövbeler olsun 🤣

Valla brnim beynim her ay kendini olumlu düşünmeye odaklayıp, olmusuz olunca "Aaa neden olmadı okadarda olumlu düşündüm olması gerek" diye hayıflanıyor dışardan motivasyonsuzken böyle birde onu motivasyonlu düşünsene tövbeler olsun 🤣
Her turlu üzülüyoruz 🤣🤣🤣🤣

Bu topiği seviyorum herkes aynı dilden konuşuyor hepimiz birbirimize güzel motivasyon için destek veriyoruz 👍 bunda sıkıntı yokta birşeyler ters gidince güzel motivasyonlu destekle dolan içimizin çöküşü daha büyük olmuyor mu sizce? :110:
Oluyor ne yazıkki ama elden bişey gelmiyo ki be canım ama şuna inanıyorumki öldürmeyen acı güçlendiriyor :)

Annelik duygusunu yaşama isteği en çok süründürüyor tatlım, olmayınca sadece kabulleniyorsun belki ama güçlenmek bilemedim 😩
Bak inanmicaksın ama ben önceden çok sabırsız bi insandım istediğim anında olsun kafasında olan biriydim ve bu durum bana sabrı öğretti artık olumsuz olan şeylere bile kafayı takmıyorum ben cidden her şerde bir hayır olduğuna çok inanıyorum belki hamilelik olmadı ama bazı şeyleride öğrendim bu süreçte

Bende guclenmiyorum 1.5 yildir gittikce zayifliyorum .
Kuzum sen şuan böyle düşünüyosun ama nolucak adetin bittiğinde yine aynı şekilde çareler aricaksın zayıflasan artık uğraşmazsın emin ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X