• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Omun tipini yerimmmm yaa masalllaaahhhhhh cok tatliii biseyy😘😍😍

Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir. 😍 icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti 😊Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Yaaa Allahım ne olur bizede nasip et çok tatlı 😍😍

Sadece biraz mutlu olalim die yazdim aynn bklicez dualarimizla 🤲🤲🤲🤲
Kiz guzel seyler dogsun mesela kac kisi hamis cikar tahmini 😂😂😂
Fazlada aabartmayalımki hayal kırıklıgımız büyük olmasın ama bi bes kisiden daha bekliiyorum ben hamileyim demesini🤣🥰🥰🤩🤩😂

Eki Görüntüle 2543764
Yeriiiim ya yatışa bak 😻

Omun tipini yerimmmm yaa masalllaaahhhhhh cok tatliii biseyy😘😍😍
Evt yaaa. Cok degisik bi hismis gercktn. Tiksinerim yavastan gecince endiselnmistm. Cok guzl yerlesmis deynce dr icim icime sigmadi
Yaaa Allahım ne olur bizede nasip et çok tatlı 😍😍
Amiiiinnn yavrm amiiiinnn. Senn ki de sıkıca tutunsn inslllhh. Durumun nasil
Tüp bebekte tutunma için öneriyorlar ama 🤔🤔
Ben de duydum tutunmasi icin . Adam ole deyince sasrdim. Belki ikisi icin de oluodur. Bilemedim ki🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X