İnşallah cnm bakalım 6 ve 7 kim olacakBenim de 7gün var, ben de 9. olayım inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm bakalım 6 ve 7 kim olacakBenim de 7gün var, ben de 9. olayım inşallah.![]()
Yaaa demeyeydin iidi insallah adete dönmez kuzum yaYa kizlar afedersiniz simdi lavabodan ciktim kahve rengi akintim gelmis.
Hadi bakalim insallah su ana kadar bu ay kac kisi cikti hamisFazlada aabartmayalımki hayal kırıklıgımız büyük olmasın ama bi bes kisiden daha bekliiyorum ben hamileyim demesini![]()
Ne acayip ya ilk hamile kalmak istedigin zmnlardan beri biliorum seni simdi her aninda bizimlesin ve herseyini paylasip bilgi veriosun bayiliorum sana seni eskiden her gordugumde aha bn diodum simdi iste bnm gelecekteki halim diorum insallah hep saglikla hayirla bi ömur yasarsin ailenle kuzumSaolasn cnm. Senn de sknti olmicak insllhama ilk zmnlr zamn gecmio resmen yaa.
Senn de canisii![]()
Yok canım daha geçmediGeçtimi canım senin adet günü
Cok uzuldum kuzum nasip dielim. Adet olursan adetini takip et az ve kisa surerse normale gore kan ver bnm kardesim adet gormustu hamile oldugu ay her ihtimale karsi kan verEvet asilamam tutmamis . Bu ay da gitti![]()
Verdim ama umudum yokBekliyprum heyecanl![]()
Insallah ya allah rqzi olsunL Loriklorik gülüm hayirlisi olsun hakkında ins
Insallahh sanirim su an donuyorYaaa demeyeydin iidi insallah adete dönmez kuzum ya![]()
Kan verdim simdi geldim de insallah bakalimCok uzuldum kuzum nasip dielim. Adet olursan adetini takip et az ve kisa surerse normale gore kan ver bnm kardesim adet gormustu hamile oldugu ay her ihtimale karsi kan ver![]()
Denedim canım yumurtlamamı yakaladım dün bitti denedik o günlerde bakalım artık olurmu olmaz mı hayırlısı.. Sen yaptınmı cnmSenle ayniyiz cnm bat 22 ekim
Ovu testi denedinmi buay
Geliyooooooooorrr geliyooorrrr
Pik gibi canım değerlendirin bugün yarında yap silikse çatlamıştır
Döndümü kırmızıyaVerdim ama umudum yok
Insallah ya allah rqzi olsun
Insallahh sanirim su an donuyor
Kan verdim simdi geldim de insallah bakalim
Canım ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım testleri çok hassas kaliteli ben memnun kaldım bence ordan al. Hem testlerinide yorumluyor yardımcı oluyorKızlar ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım, bu daha ilk denemem olacak siz hangi markayı önerirsiniz? Topic'teki eski gönderileri biraz okudum ama nasıl ve ne zaman yapmak gerekli?
Adetin bittikten sonra başka hergğn çift çizgiyi görene kadarKızlar ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım, bu daha ilk denemem olacak siz hangi markayı önerirsiniz? Topic'teki eski gönderileri biraz okudum ama nasıl ve ne zaman yapmak gerekli?
Ay inşallah 7 gün geçmez şimdi dimiİnşallah cnm bnmde 7 gün var bnde 8 olayım bari![]()
Canım ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım testleri çok hassas kaliteli ben memnun kaldım bence ordan al. Hem testlerinide yorumluyor yardımcı oluyor
Bence ordan al derim internettekiler pek hassas olmayabiliyortesekkur ederim ben de internetten farklı sitelerden buldum ama emin olamadım, senin soyledigin sayfaya bakicam insallah dogru zamanda yapabilirim :)
Burdaki herkes cok bilgili yaa ben 3 yillik evliyim bu konularda dogru duzgun hic bisey bilmiyorum, eski gonderilerinize bakip sizin bilgilerinizden faydalaniyorum :)Bence ordan al derim internettekiler pek hassas olmayabiliyorinşallah canım
Yaa aglayasim geldi amaaNe acayip ya ilk hamile kalmak istedigin zmnlardan beri biliorum seni simdi her aninda bizimlesin ve herseyini paylasip bilgi veriosun bayiliorum sana seni eskiden her gordugumde aha bn diodum simdi iste bnm gelecekteki halim diorum insallah hep saglikla hayirla bi ömur yasarsin ailenle kuzum![]()