• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolasn cnm. Senn de sknti olmicak insllh 😊 ama ilk zmnlr zamn gecmio resmen yaa.

Senn de canisii 😊😙😙😙
Ne acayip ya ilk hamile kalmak istedigin zmnlardan beri biliorum seni simdi her aninda bizimlesin ve herseyini paylasip bilgi veriosun bayiliorum sana seni eskiden her gordugumde aha bn diodum simdi iste bnm gelecekteki halim diorum insallah hep saglikla hayirla bi ömur yasarsin ailenle kuzum 😇🥰🥰🥰🥰

Bekliyprum heyecanl🥰
Verdim ama umudum yok
L Loriklorik gülüm hayirlisi olsun hakkında ins
Insallah ya allah rqzi olsun
Yaaa demeyeydin iidi insallah adete dönmez kuzum ya 😔😔😔
Insallahh sanirim su an donuyor
Cok uzuldum kuzum nasip dielim. Adet olursan adetini takip et az ve kisa surerse normale gore kan ver bnm kardesim adet gormustu hamile oldugu ay her ihtimale karsi kan ver 😇🤲🤲🤲🤲
Kan verdim simdi geldim de insallah bakalim

Kızlar ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım, bu daha ilk denemem olacak siz hangi markayı önerirsiniz? Topic'teki eski gönderileri biraz okudum ama nasıl ve ne zaman yapmak gerekli?

Kızlar ben daha önce hiç ovulasyon testi yapmadım, bu daha ilk denemem olacak siz hangi markayı önerirsiniz? Topic'teki eski gönderileri biraz okudum ama nasıl ve ne zaman yapmak gerekli?
Canım ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım testleri çok hassas kaliteli ben memnun kaldım bence ordan al. Hem testlerinide yorumluyor yardımcı oluyor

Canım ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım testleri çok hassas kaliteli ben memnun kaldım bence ordan al. Hem testlerinide yorumluyor yardımcı oluyor

tesekkur ederim ben de internetten farklı sitelerden buldum ama emin olamadım, senin soyledigin sayfaya bakicam insallah dogru zamanda yapabilirim :)

Bence ordan al derim internettekiler pek hassas olmayabiliyor 🤗 inşallah canım
Burdaki herkes cok bilgili yaa ben 3 yillik evliyim bu konularda dogru duzgun hic bisey bilmiyorum, eski gonderilerinize bakip sizin bilgilerinizden faydalaniyorum :)

Ne acayip ya ilk hamile kalmak istedigin zmnlardan beri biliorum seni simdi her aninda bizimlesin ve herseyini paylasip bilgi veriosun bayiliorum sana seni eskiden her gordugumde aha bn diodum simdi iste bnm gelecekteki halim diorum insallah hep saglikla hayirla bi ömur yasarsin ailenle kuzum 😇🥰🥰🥰🥰
Yaa aglayasim geldi amaa 😌 Cok tsk ederm. Rabbim senn de yuvana mutlulk berekt tatli mi tatli tombik bi yavru versn. Omur boyu mutlulklr 😙😙😙😙 diledginin 10 katini al insllh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X