Kuzu bebiş değildi konu amaDoğmamış çocuga don biçmeyin ayol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu bebiş değildi konu amaDoğmamış çocuga don biçmeyin ayol![]()
Sen yarim saatte bir kontrol et. Bazen erkn de aciklnio1.5 saat dedi kadn![]()
Batı yokki bizde arkadasınVe bu ayın 5. Gebesi hayırlı olsun cnm
Attım valla ya kan testim olur muCnm hayırlı olsun testininde fotosunu atsana ben cok seviyorum pozitif testleri![]()
Hadi ya yorumlarda vardı yerleşme yaşamıştı hatta bat vermemiş demek kiBatı yokki bizde arkadasın![]()
Kız saklasaydın ya hatıra kalırdıAttım valla ya kan testim olur mu![]()
İnşallah canım Allah nasip etmiştirHiç stres olmadım valla heyecan var sadece sonu güzel olur inşallah cnm
Bekleyelim bakalım1.5 saat dedi kadn![]()
Listede 4 tane cıktı yavrumHadi bakalim insallah su ana kadar bu ay kac kisi cikti hamis![]()
Haaa o zaman bilememKuzu bebiş değildi konu ama![]()
Simdi baktim atmamisSen yarim saatte bir kontrol et. Bazen erkn de aciklnio
İnşallah kuzum inşallah ya hep birlşkte güldürsün yüzümüzü bu ayİnşallah canım Allah nasip etmiştir![]()
Ne bileyim hiç düşünemedimKız saklasaydın ya hatıra kalırdı![]()
İnşallah canımmİnşallah kuzum inşallah ya hep birlşkte güldürsün yüzümüzü bu ay
Kan sonucun çıktımıNe bileyim hiç düşünemedimheyecandan
Al ucuzlardan ilerde bebişine de gösteririsin ben saklamayı düşünüyorum hatta L Loriklorik boynuna kolye yapcak onuNe bileyim hiç düşünemedimheyecandan
Kapiya ascamAl ucuzlardan ilerde bebişine de gösteririsin ben saklamayı düşünüyorum hatta L Loriklorik boynuna kolye yapcak onu![]()
biliyormusun bende aynı şeyleri hissettim bu ayKızlar ben bu ay çok garibim ya sanki önce ki gibi bi isteğim yok yumurtlama günümü hissettiğim halde ilişki falan olmadı neden bilmiyorum bu ay çok saldım kendimi sizede böyle oluyormu bir süre sonra hevesi azalıyor sanki insanın ki ben 6. Ayımdayım kendimi nedense yorgun hissediyorum kafa olarak
Fotokopisini cekerim koca tarafima cerceveletip vericemHani boynuna takacaktın![]()