Sakın sıkma canını, her şerde bir hayır vardır canım.Cikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın sıkma canını, her şerde bir hayır vardır canım.Cikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim![]()
Aminn canmm kovalayin kovalayin elbet bir gun olacak umutsz olmayinMasallah cicegim böcegininde iyi olmasına sevindim Allah kucagına aldıgın günleride göstersin insallahbizlerde aynı böcek kovalıyoruz buralarda
![]()
Canım o arkadasa söylermisin yasadıgı sey yerlesme kanamasıysa hemen kanda cıkmıyormus. Bugün yerine bi hafta sonra kan testi yapsaydı keske. Ben bat gününe kadar küsüm sen söylermisin.Ay bian 116 okudum nekadarda isterdim
Üzülme cnm olurmu nasibi olduğunda gelecek allahin izniyle
İnsallah balamAminn canmm kovalayin kovalayin elbet bir gun olacak umutsz olmayin![]()
Anaaammmm vallamı öyle mi oluyoBaya yüksek kız ikiz mi yoksa![]()
Ya ikiz gebelik belirtisi yada erken döllenme canım buAnaaammmm vallamı öyle mi oluyo
Ay bian 116 okudum nekadarda isterdim
Üzülme cnm olurmu nasibi olduğunda gelecek allahin izniyle
Yok gercekten üzülmüyorum artikSakın sıkma canını, her şerde bir hayır vardır canım.
Erken döllenmedir ya sülalede ikiz yokYa ikiz gebelik belirtisi yada erken döllenme canım bu![]()
Aminnn canımmm sağolhay maşAllah cnm tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
![]()
bugün 8.ci günGecikmenin kacıncı günü bugün tatlım?
Erken döllenmedir ya sülalede ikiz yok
Bellide olmaz tatlım ultrasonda anlasılır. Senin durumun nasıl oldu kızlara sormustum ama yazan olmadı kanamamı yasamıstın regl günü?Erken döllenmedir ya sülalede ikiz yok
Bekle bakalım 2gün daha sökülmezsen kan verirsin cuma günübugün 8.ci gün![]()
Hayırlısı neyse o olsun insallah bebektir hayırlısıBata 2 gün kaldıbu ay keskin kramplar hafta sonu boyunca sağ kasık ve bel agrısı vardı her ay olduğu gibi gögüslerde Nirvana bakalım hiç umut yok bende
bu hep böyle yapıyor bana ilk gebelikte de gögüslerim öyleydi ilk defa emzirdikten sonra nolduysa her ay şişiyor çalsam davul gibi valla
mide bulantım da oldu ama o yediğim dokundu ondandır muhtemelen
![]()
Herşeyde vardır bir hayır canımCikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim![]()
Ne biliyim genelde daha az çıkar senin yüksek çıkmış kaö haftalıkki bide kaç gğn geçmişti adetin oda önemliAnaaammmm vallamı öyle mi oluyo
İnşallah ama beklemiyorum alıştım sanırımHayırlısı neyse o olsun insallah bebektir hayırlısı![]()
Genetik olmayadabilir kiErken döllenmedir ya sülalede ikiz yok
Belkide sizin icin öyle olması gerekiyorduİnşallah ama beklemiyorum alıştım sanırımzaten her ay birşey çıkıyor geçen ay da deprem araya girdi en önemli 2 günü korkudan saldık
![]()