- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Benimde 26 ekim, 12. 13. Oluruz bizde ☺☺
Pozitif olsunda inşAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 26 ekim, 12. 13. Oluruz bizde ☺☺
Hadi baklm testi yapinca görürüzKabukta girse karpuzda girse aklıma beyaz bir sonuc görecegimden eminim gibiyim![]()
2487.21 çıktıKan sonucun çıktımı![]()
Oglanlar ezilsin azcukWay kotu kadin ewde kotu polis simdiden belli oldu oglusu ezip kizi tepenize cikartcaniz aaa cok ayip hani nerde esitlik ilk bebe az kalksin bilibilisi nolcak![]()
Valla ben de severiiim sicak sicaaak şangır şungurAltın güzeeeeeeel severiz biz ailecek altını altınlarııııı![]()
Yok yok kusmem ben kolay kolayIdare eder ama sut icin cok faydali unutma sakin ilerde lazim olcak insallahtabi cnm keyfini cikar bu kafanin sadece bize kusme yeter
hormon olayi sakaya gelmez nolur nolmaz
![]()
Çok sağol canım hep öyle denk gelince öyle dendi rabbim sanada nasip etsin bu ayHayırlı olsun canm sağlıkla devam etsin hamileliğin hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsinBen kasım da evlendim şansım yok mu yani
![]()
Senin imoji diyen agzını ısırırımHadi baklm testi yapinca görürüz
Normal sartlarda bizim de sana kızgın imoji koymamiz lazim ama merak başa bela![]()
hay maşAllah cnm tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim2487.21 çıktı
Senin imoji diyen agzını ısırırım![]()
Kesin eski gebelikhay maşAllah cnm tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
![]()
Hadi bakalım hayırlısı ❤Aynıyız seninle:)
Kız sen yeter ki gebe ol 15 e hatta 20 ye çıkarız ayıpsınBenim regl 26sında bana sıra bile kalmadı![]()
Tamam sorun yokKarar nasıl degistireyim durumlarımı anladıgını sanıyordum bende halbuki zaten bencide duygusal modlardayım yapma minik kusum![]()
Taaa o zmandan demissin bakTopik cok guzel ilerliyorsonuna dogru konu kaynanal derdinden yakinmaya gidicek diye korkuyorum
![]()
Hooopp ısinlandin bileeeO zaman artık gelsin artık cnmhamile olduğum zamana ışınlanmak istiyorum
![]()
Kız geçmişimi yadediyorsunHooopp ısinlandin bileee![]()
Hangi sarkısı anımsayamadımSagopa Kajmer![]()
Benim Hayatım adlı şarkısıHangi sarkısı anımsayamadım![]()
Sagol cicegimBenim Hayatım adlı şarkısı![]()