• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular nasilsiniz ben sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelerin saglikla devam etsin insallah gebelikleri. Ben sanirim bu sitenin demirbasi kaldim. Bugün ilk defa ovulasyon denedim reglinin 17.günü ve silik cikti. Bu ayda ya gec yumurtlicam ya da yumurtlama olmayacak. Bu ay testlere belirtilere bagli kalmadan iliski deniyorum. Regli bittiginden beri 2 günde bir degerlendiriyorum. Aylardir testler pik oluyor degerlendiriyorum olmuyor. Bu ay folik asit bile kullanmadim. Sanirim olmayacagini kabullendim.
Canım geçte yumurtlama olur ben bu ay22.gün gördüm yapmaya devam ett

Yorum bile yapmak istemiyorum artik gerçekten Allah büyük eşimde dışına vuruyor artık bqya üzüldüğünü yüzüne söyleyince dayanamayıp ağlıyorum mesaj attım demin 🙄🤷‍♀️
Elimdeki 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk
Ah bu kadınlar regl dönemlerinde cok daha alıngan oluyoruz belki büyütülmemesi gereken bir mesele ama büyütüyoruz🙆🏼‍♀️ Bende kocamın beni anlamadıgını düsünüyorum fazla sakin cünkü olacak olacak calısmalara devam diyip duruyor bi adamın hicmi umudu kırılmaz yok kırılmıyor benimle oturup üzülmüyor diye kızıyorum kafaya bakarmısınız🤣 halbuki en dogrusunu o yapıyor bende onun gibi rahat davranabilsem kasmasam olurdu simdiye kim bilir...

Demiştim ya bu ay bir garibim anlamsız sevinçliyim diye ilk
Tünaydın canım bizede yap kahve😂😍😍 inşallah çıkar hamişimiz bende inşallah 2 hafta sonra hamişim derim haha😂😂 hayal işte🙏😍😍
gelin yapayım ciceklerim ask olsun😍😘 belkide hamile oldugundan haberi olmayan dörtyüztane hamile geziyor aramızda kim bilir insallah birileri ben burdayım gebeyim der bakalım🤩🤲🤲😇

Kızlar şimdi kuranı mı okudum allahım kabul rtsin inşallah sizler içinde dua ettim takdiri ilahide artık rabbim tek tek hamilelik bekleyenlere inşallah verir🤲🏻🤲🏻 Hamile olanlarada sağlıkla bebeler dünyaya getirir inşallahhh🤲🏻🤲🏻 AMİNNNNNNNNNN
Allah razı olsun rabbim gönlünden duysun seni saglıkla evladına kavustursun duaların kabul olsun mini böcekli cicegim benim🤩🤩😇🤲

Kuzular nasilsiniz ben sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelerin saglikla devam etsin insallah gebelikleri. Ben sanirim bu sitenin demirbasi kaldim. Bugün ilk defa ovulasyon denedim reglinin 17.günü ve silik cikti. Bu ayda ya gec yumurtlicam ya da yumurtlama olmayacak. Bu ay testlere belirtilere bagli kalmadan iliski deniyorum. Regli bittiginden beri 2 günde bir degerlendiriyorum. Aylardir testler pik oluyor degerlendiriyorum olmuyor. Bu ay folik asit bile kullanmadim. Sanirim olmayacagini kabullendim.
Sana ısrarla regl son günü iliskiyi tavsiye ediyorum. Cünkü yumurtlamaların net göstermiyor testlerde o günü degerlendir be balam

Uykudan gözümü açamıyorum ki sohbete katılayım cnm arada bakıp çıkıyorum öle ne depresyonu kız henüz adet olmadım olursam gircem 😀
Ay bebekmi uyutuyor yoksa bütün gecede yoktun😍🤣 adet olursanda girme balam Allahbüyük herseyin vardır bir sebebi onun katında😇

Kız bebek degil ilaçlar uyku yapıyor avareyim bu aralar valla bu son şansımdı kuzu biliyonuz çok pis girerim hemde
Niye son sansın anlamadım ve belki ilac degilde bebek uyutuyor nereden bileceksinki😍 nefes alıyorsak umut var demektir biliyorsun sende er yada gec kavusacaz bebeklerimize gönlünü ferah tut😇

Niye son sansın anlamadım ve belki ilac degilde bebek uyutuyor nereden bileceksinki😍 nefes alıyorsak umut var demektir biliyorsun sende er yada gec kavusacaz bebeklerimize gönlünü ferah tut😇
Kuzum 3yıl oldu olmadı tedavilerimide oldum tüp bebekten daha öte tedavi yok oda çol pahalı bunu zarzor kredi ile yaptık ve son umudum daha yapamayız elbet Allahtan ümit kesilmez cnm ama ilerledikçe süre malesef umutsuz oluyorsun artık..

İnşallah ya inşallah bebiştendir 6 gün sonra belli olacak bakalım 😍

insan hissettiği çıkıyor sanki ben son 3-4 gündür olmadığını düşünüyordum ki olmadı nitekim

İdare eder cnm sen nasılsın vala artik bende kabullemcem snrm ilaçları bende birakicam hayit hapının son 10 dozu kaldi ondan sonra glukofen folik asit hayit hapi hepsini birakicam artik bebek olsun die dusunmicem zaten olmuyor nasibimizde bi yavrumuz vqr demek ki Rabbim ona sağlık versin olmayana isteyene nasip etsin insAllah

Ayni durumdayiz canim olana şükretmekten başka çaremiz yok. Allah yardimcimizolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X