- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Bu seferki kac gün sürecek madem kararlısınValla umrumda degil sulalerine saygi duyucam hepsininBan yersem bilinki gercekten saygilarim yerine gitmistir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferki kac gün sürecek madem kararlısınValla umrumda degil sulalerine saygi duyucam hepsininBan yersem bilinki gercekten saygilarim yerine gitmistir
![]()
Kız noldu fena damarına basmışlar seninValla umrumda degil sulalerine saygi duyucam hepsininBan yersem bilinki gercekten saygilarim yerine gitmistir
![]()
Ayyy bi toparlanirsam eger kisa surer de kasik agrim cok kotu zaten cok sinirliyim bu ara bide Allah nasip ederse bugun bi ev icin anlasmaya gidicez dua edinBu seferki kac gün sürecek madem kararlısın![]()
Yuzume karsi selam bile vermeyen insanlar arkamdan siirler yazmislar bende yuzlerine serenat yapicamKız noldu fena damarına basmışlar senin![]()
Sen sakin ol boşver ya millet konuşur boş boşAmannnn iyi ki normal hayatta karsima cikmiyolar ciksalar daha guzel seyler soylicem neyse sakinim![]()
Simdide ben ban yiyecem galiba hakkınızı helal edinValla umrumda degil sulalerine saygi duyucam hepsininBan yersem bilinki gercekten saygilarim yerine gitmistir
![]()
Kıs ben de ovu kullandım ilk kullandığım ay hamile kaldım ama tabi ovu işe yaramadıNanaaaaa ben ovulasyonla hamis kaldimgerci 10 gun kullandim ama iyi kullanmisim
![]()
Sana noldu kız? Bir durun bir sinirlerinize hakim olun yaaSimdide ben ban yiyecem galiba hakkınızı helal edin![]()
Doldurucam ben o boslariSen sakin ol boşver ya millet konuşur boş boş![]()
kaldı 8 günümüz kuzummBenimde 9 günün kaldı bata
Valla benimde oyle oldu iste 10 gun kullandim sonra esimle tartistik dedim cocuk yapmicam senden sonra grip oldum derken bi baktim hamileyim hay gidiKıs ben de ovu kullandım ilk kullandığım ay hamile kaldım ama tabi ovu işe yaramadı![]()
Ne bani kizzz sen bi dur otur oturdugun yerdeSimdide ben ban yiyecem galiba hakkınızı helal edin![]()
Kendisi ölse oglu ölse bosandıgı kocasının ilk esinden cocuguna malının kalmasını istemiyormusNe bani kizzz sen bi dur otur oturdugun yerde![]()
![]()
He ya aynıValla benimde oyle oldu iste 10 gun kullandim sonra esimle tartistik dedim cocuk yapmicam senden sonra grip oldum derken bi baktim hamileyim hay gidi
Kizzz bosverrr millet gercekten sasirmis artik ben anladim bunu kim normal hayatta nasil olmak istiyosa burda oyle yasiyo hepsi prenses hepsi mukemmel gercekleri soyleyince biz kotu kizKendisi ölse oglu ölse bosandıgı kocasının ilk esinden cocuguna malının kalmasını istemiyormus
Ben ölecem cocugum ölecek dünya malında gözüm kalacak ne enteresan![]()
İsteee yuce Rabbim sen oyle mi konusuyosun al sana dediHe ya aynı![]()
herhangi bir değişiklik varmı canım pekikaldı 8 günümüz kuzumm
İnşâllah inşallahhh cnmAy ağlıycaksan öyle biseyden ağla kuzu![]()