• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?
Hamilelik de olabilir belki kahverengi leke de yerleşme olabilir hcg yaptın mı? Ovü testi hamilelikte de koyulaşıyor ya emin olup öyle mi değerlendirsen acaba, yerleşmeye çalışan bir bebek varsa ilişki iyi olmaz belki

Kizlar bn bu klomeni kullaniorum ya her gun bi tane ic dedi doktorum yanliz adet agrisi gibi agrim var arada oluo ve arada batma oluo goguslerimde sizlio akintim asiri oluo bu normalmi ii bi seymi bilemedim ilk kez kullaniorum ve adet yeni bitti kiz bu denemek yumurtaliklara faydasimi oluoki acaba 🤔🤔

Tabi yumurtalara faydası oluyo csnm yumurta geliştirici bi ilaç zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🙏🙏

Kizlaaaar adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye tahmin ettiğim için ovu testlerine başladım. Her geçen gün biraz daha koyulasiyor. Adetime normalde beş gün var ama erken de olabilirim kahverengi akintim var çünkü, sizce adetten önce bir kez daha yumurtlama olur mu? Ayda iki kez mümkün mü bu?

Olabilir canm. Peki adetten hemen sonra da yaptın mı ovu ve gördün mü pik?

Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏 bizlere de dua edersin artık 😇🤗
MaleseF ikizlerimin kalbi durdu bir ay önce kurtaj oldum :( yinede dua ederim canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah 🤗

MaleseF ikizlerimin kalbi durdu bir ay önce kurtaj oldum :KK43: yinede dua ederim canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah 🤗

Yaaa çok üzüldüm :( :(
Tez zamanda yine hamilelik haberin olur inşallah ve sağlıkla devam eder bu defa kucağına almak nasip olur aminn 🤗❤❤

İnşallah ya aminnnnn 😊 sen ne kadardır evlisin ne zamandır istiyorsunuz bebis

Hamilelik de olabilir belki kahverengi leke de yerleşme olabilir hcg yaptın mı? Ovü testi hamilelikte de koyulaşıyor ya emin olup öyle mi değerlendirsen acaba, yerleşmeye çalışan bir bebek varsa ilişki iyi olmaz belki
Yapmadım hcg, benim adetten önce kahverengi lekelerim gelir çünkü bir iki gün. Normalde böyle oluyor. O yüzden yerleşmeye baglayamiyorum bu durumu. Öyle bir şey varsa henüz idrarda çıkmaz diye biliyorum. Kan testi de gerçekten içimden gelmiyor nedense adet olacağıma yüzde yüz emin olduğum için. 😂
Şu anda ovu pik degil ama çok yakın, yarın ya da ertesi gün pik olabilirmiş gibi.
Birkaç gün daha ovuyla takip edeyim eğer sürekli pik olursa ve adet olmazsam bakacağız duruma.

Olabilir canm. Peki adetten hemen sonra da yaptın mı ovu ve gördün mü pik?
Yapmadım ya aklıma tüküreyim, adetin beşinci günü yumurtalıkta ince sızılar vardı ve sonraki gün yumurtlama akıntısı oldu o gün de sızılar devam etti. Oradan anladım yumurtladigimi.

IMG_20190930_190733.webp

Tamam kızlar sakız falı da olabilir diyor. 😂😂😂 Kim yazmış bunu acaba ya, sakız fallarına bile taşımışlar. 😂

Yapmadım ya aklıma tüküreyim, adetin beşinci günü yumurtalıkta ince sızılar vardı ve sonraki gün yumurtlama akıntısı oldu o gün de sızılar devam etti. Oradan anladım yumurtladigimi.

Belli olmaz o zaman csnm gebelik de olabilir ki inşallah geceliktir 🙏🤗 Yinede adet gününe kadar devam et bence teste 🙂

Allah en kısa sürede nasip etsin canım benim üzülme hepimizin bebisı olacak inşallah doktora gittin mi hiç

Gitmez miyim canm ya töbe estağfurullah da hastaneden çıkamıyorum nerdeyse 😑 Sen ne zamandir bekliyorsun. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllahhh 🙏🙏

Gitmez miyim canm ya töbe estağfurullah da hastaneden çıkamıyorum nerdeyse 😑 Sen ne zamandir bekliyorsun. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllahhh 🙏🙏
Bende ilk 5 ay korunduk 1 buçuk yılda istedik bende hep hastanelerdeydim bide iyi doktor bulmak da zor son gittiğim doktor tedaviyle kalmıştım ama o da nasip olmadı

Mümkün olabilir canım takip et bakalım☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X