• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ikimizden baska konusan yok ki 😔 keske yardimci olsalar 🤭
Valla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorum🤔🤔🤔

Herhangi bi engel var mı peki canm istanbulda mısın bide. Gerçekten iyi bi doktor bulmak çok zor, inşAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur 🙏🙏
Picos var bende bi de yumurta tembelligi yumurta büyüyor ama catlamiyor bir buçuk ayda bir Regl oluyorum.. yok kayseri de yaşıyorum

Valla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorum🤔🤔🤔
Valla bi bak istersen ben hamilelikten adet agrisi gibi agri cekince suphelenmistim 🙄 kasikta agri karnimda gerginlik bide gogusumde agri vardi

Herhangi bi engel var mı peki canm istanbulda mısın bide. Gerçekten iyi bi doktor bulmak çok zor, inşAllah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur 🙏🙏
Amin canım inşallah hepimize de nasip olur sağlıklı hayırlı bebisler 🤗

Valla bi bak istersen ben hamilelikten adet agrisi gibi agri cekince suphelenmistim 🙄 kasikta agri karnimda gerginlik bide gogusumde agri vardi
Canım yumurtlamamın üstünden daha 6 gün geçti hemen belirti vermez ki sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma inşallah iyi gelir sol tarafım fena ya oturamıyorum bile🙄

Canım yumurtlamamın üstünden daha 6 gün geçti hemen belirti vermez ki sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma inşallah iyi gelir sol tarafım fena ya oturamıyorum bile🙄
Bak ben yumurtlamadan sonra 1 hafta falan gecmisti sanirim iliskide asiri agri yasiyodum korkmustum hatta esimde pamuk pamuk biseyler kaliyodu iliskiden sonra meger cocuk oluyomus icerde ondanmis agrim sizim 😂😂

Bilen biri var midir ki? Gerci ben simdi gitsem ne dicem hamileyim daha kese var mi yok mu bilmiyorum ama agrim cok mu dicem 😔 dalga gecerler valla benimle 🥺
Şimdi doktora gitsen de değerin 3000 olsun öyle gel keseyim görelim bebek oluşum aşamasındadır ağrılar normal diyecek büyük ihtimal bende ilk gittiğimde hiç bakmadı 1 hafta sonra kan tahlili yap değerin 3000 olsun öyle gel demişti ilişkiyi de kese görünene kadar yasak demişti

Canim 2 3 gun once test yapmaya basladim ben hep 18.günden sonra yumurtluyorum. gecen ay 26.gunde oldu. Ama yumurtladigimda anlasiliyor bu ay hic belirtim yok suanda. Bakalim regliye kadar ovu yapicam

Hmm olsun bencede yinede adete kadar devam et insAllah sonucu güzel olur 🙏🤗

Benimki cocuk oldu mu ucunda uyumadan 24 saat butun ay yapar yeter ki cocuk istiyorum de 😂😂 ama canim istiyo de 2 gunde 1 anca 😂😂

Bizimkide çok istiyo ama o işe gelince olsun istiyosak hergün yapmak olmaz diyo bide nasip işine de çok inanıyo doğrusu naziğimizde varsa illaki bulcak ama yoksa istediğimiz kadar uğraşalım diyo bende takmıyorum artık napayım adamın üstüne atlayamamya 😜😂 canımız ne zaman isterse 🤗😆

Şimdi doktora gitsen de değerin 3000 olsun öyle gel keseyim görelim bebek oluşum aşamasındadır ağrılar normal diyecek büyük ihtimal bende ilk gittiğimde hiç bakmadı 1 hafta sonra kan tahlili yap değerin 3000 olsun öyle gel demişti ilişkiyi de kese görünene kadar yasak demişti
İliski zaten yok hamile oldugumu ogrendigimden beri korkuyorum cunku ben o kadindan sonra 2 gunde 1 kan vermeye basladim 90.54 du ogrendigimde dun 1374 oldu bakalim yarinda vericem karindan bakilsin istiyorum bir arkadasim alttan ultrasonla dusurdu cocugunu bende korktum belki o yuzden dusurmedi ama hala sordugumda hayir o yuzden dustu diyo 🤷🏻‍♀️

Amin Allah razı olsun🙏. Beklemenin çok yıpratıcı olduğunu biliyorum onjn için Rabbim en kısa zamanda buradaki herkesi çok sevindirsin istiyorum. Fırsat buldukça da okuyup yine isim isim dua ederim. 😍💕💕💕💕💕

Allah razı olsun inşAllah inşallah tez zamanda duaların tecelli edip her birimizi bulsun 🤲🤲🤲❤❤💕💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X