• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk dio 😀 kendimi artk erkk anasi olrak gormye basldim. Bak sana carsmba gunku fotosunu atim.

Benim geçen seneki gebeligimde bebegim erkekti 13.haftada belli olmuştu, bende hep rüyada erkek görüyordum öyle cıktı sizinkide olabilir :)

Bu seferde annem rüya görmüş bu hafta eve kız bebek geliyor dedi, bende kız gordum bakalım ne olcak :)

Bende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişim🤗🤗 inşllah sende hamişsindir nekadar var bat a
Ya bende kiste bağladım 😂 Kuzu 5 gün kaldı

kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay

kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Erken yumurtladın demekki canım ben ovu kullanmıştım gitti gidiyordan almıştım 30 test 2 gebelik testi 1 erken gebelik 35 tl falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Ben 3 ay ovu kullandım. Instagram da birgebeningunlugu sayfasından almıştım. Sorduğun her soruya cevap verip yardım da ediyor 💕💐

Bende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişim🤗🤗 inşllah sende hamişsindir nekadar var bat a
Sende gripten sonra öğrendin yaa vala çoğu kişi böyle öğreniyormuş bende gribim bende mi hamişim acaba❤️😍

N Nana Ana ve L Loriklorik canlar nerdesiniz kiz hadi nanayi bilioruz mecbur beklicez onu lorik hanim nerdesiniz efendim hadi bn ew bakioz hastane die saliya kadar yokum sn nerdesin kiz nananin boslugu dolmaz ama en azindan ses yap kiz bi goster kndini aa cok ayip 🤣😍🥰
Nana herkez seni bklior hamisler cogalio tahmin ettigin gibi 🥰😇

Bnde hic kullanmadim ama arkadaslardan bildigimiz kadariyla faydasi oluo biz gibi duzemsiz adetler icin faydali yanlis anlama bn doktora gidiorum artik die almadim yoksa alcaktim , sen doktora gidip konustunmu durumunu ?

Bana da guzllesmissin dedi yengem dun. 😀 bide ben tatlidan sogudum 3 4 aydir yemiorm. Eksi veya tuzlu yiyorm. Erkk analari da biz de oyleydik dio 😀 dedim tmmdr pipili gelio yoldaa 😀
Ay fatma okurken yorumunu dejavu yasadim o kadar gercektiki demekki ruyamda gordum bn bu yazilarini unuttum sonra cok tuhafti kiz yazinin sonunu bile ezbere bilir gibi okudum ay 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😱😱😱

Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben
Öle bisey varmiymis ilk kez duydum kuzum doktorla direk gorusmen daha faydali bu gibi buyuk konulari her insan yasamayabilio özel bi durum bi yanlis bilgiler verilebilir en ii si doktor 😇

Sende gripten sonra öğrendin yaa vala çoğu kişi böyle öğreniyormuş bende gribim bende mi hamişim acaba❤😍
Sorma valla😀 belirtileri o yüzden başta gribe bağladım hiç beklemiyordum ama hamileymişim..bide şeyi farkettim gözlerim sulanık gibi oldu hep ben grip falan olduğumda öyle olmazdı böyle gözlerimde değişik bişey vardı onu farkettim anlam verememiştim sendede oldumu öyle canım❤️❤️

Benim geçen seneki gebeligimde bebegim erkekti 13.haftada belli olmuştu, bende hep rüyada erkek görüyordum öyle cıktı sizinkide olabilir :)

Bu seferde annem rüya görmüş bu hafta eve kız bebek geliyor dedi, bende kız gordum bakalım ne olcak :)
Olabilir valla 😊 2 3 haftya gider bakarm belki gosterr kendini 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X