- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Kız sen hamis hamis ne geziyon bu saatte daha uyumamissin![]()
Kızz ne hamişi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen hamis hamis ne geziyon bu saatte daha uyumamissin![]()
Kiz inan ki hic bisy hissetmiorm ama hep erkk goruyorm ruyalrmda. Bni goren de erkk diokendimi artk erkk anasi olrak gormye basldim. Bak sana carsmba gunku fotosunu atim.
Ya bende kiste bağladımBende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişiminşllah sende hamişsindir nekadar var bat a
Erken yumurtladın demekki canım ben ovu kullanmıştım gitti gidiyordan almıştım 30 test 2 gebelik testi 1 erken gebelik 35 tl falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsamkızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Ben 3 ay ovu kullandım. Instagram da birgebeningunlugu sayfasından almıştım. Sorduğun her soruya cevap verip yardım da ediyorkızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
O nasıl oluyor canım?Sperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben
Sende gripten sonra öğrendin yaa vala çoğu kişi böyle öğreniyormuş bende gribim bende mi hamişim acabaBende hepsi olmuştu canımm griptim ona bağlamıştım eklem ağrısı diye bel ağrısını, kasıklarıda üşüttüm sanmıştım ama hamişmişiminşllah sende hamişsindir nekadar var bat a
Kiz bnde geberiom 2 haftayi gecti bn anca okuyomSende gripten sonra öğrendin yaa vala çoğu kişi böyle öğreniyormuş bende gribim bende mi hamişim acaba![]()
Bnde hic kullanmadim ama arkadaslardan bildigimiz kadariyla faydasi oluo biz gibi duzemsiz adetler icin faydali yanlis anlama bn doktora gidiorum artik die almadim yoksa alcaktim , sen doktora gidip konustunmu durumunu ?kızlar tuvalete bir gittim peçete kırmızı oldu.ben de şok oldum.hamileyim sanıyordum.cunku 26 gunde adet oldum.benim 28 hic sasmazdi normalde.nu kimyasallardan sonra adet dongum cok karıştı.sabah akşam yarım limon kullanmistim.kanim sulansin diye.acaba ondan mi erken oldu adetim.aman yaaa.bu ovu testlerini eczaneden mi aliyorsunuz kaç tane oluyor.ben hiç kullanmadım kullansammi acaba bu Ay
Ay fatma okurken yorumunu dejavu yasadim o kadar gercektiki demekki ruyamda gordum bn bu yazilarini unuttum sonra cok tuhafti kiz yazinin sonunu bile ezbere bilir gibi okudum ayBana da guzllesmissin dedi yengem dun.bide ben tatlidan sogudum 3 4 aydir yemiorm. Eksi veya tuzlu yiyorm. Erkk analari da biz de oyleydik dio
dedim tmmdr pipili gelio yoldaa
![]()
Öle bisey varmiymis ilk kez duydum kuzum doktorla direk gorusmen daha faydali bu gibi buyuk konulari her insan yasamayabilio özel bi durum bi yanlis bilgiler verilebilir en ii si doktorSperm alerjisi yaşayan var mı? Varsa neler yaptınız ? Alerji hapları işe yarıyor mu? Hangi doktora gittiniz ve hangi testler yapıldı? Biliyorum biraz uzun oldu kızlar fikri olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim Ben
Aminnn inşallah canım ya Allah razı olsunBekle tabi herkesin farklı belki daha yeni idrara geçer inşallah hayırlı haberler alırsın canımm![]()
Sorma vallaSende gripten sonra öğrendin yaa vala çoğu kişi böyle öğreniyormuş bende gribim bende mi hamişim acaba❤![]()
Ama kistin insana zararı olmaz diye duymuştum yani belirti göstermez diyeeYa bende kiste bağladımKuzu 5 gün kaldı
Allah hepimizden razı olsun inşallah rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsınAminnn inşallah canım ya Allah razı olsun![]()
İnsallah canım Rabbim seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımAllah hepimizden razı olsun inşallah rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın![]()
Olabilir vallaBenim geçen seneki gebeligimde bebegim erkekti 13.haftada belli olmuştu, bende hep rüyada erkek görüyordum öyle cıktı sizinkide olabilir :)
Bu seferde annem rüya görmüş bu hafta eve kız bebek geliyor dedi, bende kız gordum bakalım ne olcak :)