• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kanın geldiği ilk gün lekede olsa bi sayılır sen 7-8 .gün ovulasyon testi yapmaya başla kaç gün sürüyor döngün
Canım öyle mi sayılıyor gerçekten. Benim 15 eylül gece 23:00 de hafif kahve lekelenme geldi bida da gelmedi sabah pete baktığımda yine çok az vardi. O yüzden ben ilk günü 16 eylül olarak hesapladım. 15 eylülü ilk gün olrak hesaplarsak bugün 29. Gün oluyor. 16 eylül olarak hesaplamıştım hep o yuzden bugun 28. Günüm diyodum.

Canım kanın geldiği ilk gün lekede olsa bi sayılır sen 7-8 .gün ovulasyon testi yapmaya başla kaç gün sürüyor döngün

Canim ben gecen ay regliyken bile test yaptim yumurtlama zamanimi görmek icin. Lekelenmeden sayarsak 26.günde yumurtam catladi. Bu ayda bugün 20.gün pik olmadi .28 30 günde regli oluyorum. Bu ay bat 24 ekim bakalim nezaman regli olucam.

Canım öyle mi sayılıyor gerçekten. Benim 15 eylül gece 23:00 de hafif kahve lekelenme geldi bida da gelmedi sabah pete baktığımda yine çok az vardi. O yüzden ben ilk günü 16 eylül olarak hesapladım. 15 eylülü ilk gün olrak hesaplarsak bugün 29. Gün oluyor. 16 eylül olarak hesaplamıştım hep o yuzden bugun 28. Günüm diyodum.

Canim gece oldugundan 15 eylul sayilmiyor demisti doktorum

Adet gecikmesi beklicem test yapıp adet olmaktan sıkıldım :) ayy inşallah hamilesindir canımmm inşallah
Doğru söylüyosun canım öyle yap inşallah gelmiştir bebiş belirtin varmı🤗 aynen inşallah canım şuan inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu bile kaldıramıyorum

Kizlar bugun reglinin 20.günü ovulasyon yine pik degil. Benim şoyle bir durumum varkan pirtilasmasi yüzünden coraspin kullandigimdan beri regli 10 11 gün sürüyor. Yani soyleki mesela bu ay 24 25 26 eylülde sadece günde 1 kere leke oldu peceteye 27 sinde hic olmadi 28 inde tamamen sökülüp 3 ekime kadar cok yogun oldu. Doktor israrla senin reglinin ilk günü 24 u ordan hesaplican diyor. ama bence 28 inden hesaplamak lazim. Offf kafam allakbullak oldu Eki Görüntüle 2544799 Eki Görüntüle 2544800 Eki Görüntüle 2544801
3 gunluk ovulasyon testlerim. Sanki koyulasiyor gibi.
Normalde bi iki güne koyulaşır gibi duruyor

15i 1.gün canım. Neden bu kadar düzensiz doktor ne diyor. Keten tohumu al ez adaçayının içine at iç adet gününe 1-2gün kala ve tüm adet günlerinde iç canım düzene girer inşallah

15i 1.gün canım. Neden bu kadar düzensiz doktor ne diyor. Keten tohumu al ez adaçayının içine at iç adet gününe 1-2gün kala ve tüm adet günlerinde iç canım düzene girer inşallah
Yanlış anladın sen canım reglm çok düzenlidir 😁 bidada gelmedi derken 15i gece bida kan gelmedi demek istedim. Yoksa 16,17,18,19,20. Günler kanamam oldu tabi normal şekilde

Doğru söylüyosun canım öyle yap inşallah gelmiştir bebiş belirtin varmı🤗 aynen inşallah canım şuan inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu bile kaldıramıyorum
Ayy hadi bakalım dua edicem bebişin içiinnn💫💫💫 fark ettigim tek sey ani hareketlerde kasıklarımda batma oluyor adet belirtilerimde bu hiç olmazdı ama diğerleri klasik adet belirtisi bel ağrısı göğüslerim şişti vs :))

Kızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz 🤗

Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam😍
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş

Eklentiler

• 1E945307-CE50-4880-8644-BE091B13F032.webp
    1E945307-CE50-4880-8644-BE091B13F032.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 37
  • CC91D489-7711-4E7F-AE9B-AF2D41592A63.webp
    CC91D489-7711-4E7F-AE9B-AF2D41592A63.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X