- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
Anladım canım benim Rabbim nasip etsin hemencecik inşallah :)İnşallah kaçmamıştır canım benim ovulasyon hafta şuan testlere başladım pozitifi görünce gidip doktorla görüşüp değerlendircem inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım benim Rabbim nasip etsin hemencecik inşallah :)İnşallah kaçmamıştır canım benim ovulasyon hafta şuan testlere başladım pozitifi görünce gidip doktorla görüşüp değerlendircem inşallah
Canım öyle mi sayılıyor gerçekten. Benim 15 eylül gece 23:00 de hafif kahve lekelenme geldi bida da gelmedi sabah pete baktığımda yine çok az vardi. O yüzden ben ilk günü 16 eylül olarak hesapladım. 15 eylülü ilk gün olrak hesaplarsak bugün 29. Gün oluyor. 16 eylül olarak hesaplamıştım hep o yuzden bugun 28. Günüm diyodum.Canım kanın geldiği ilk gün lekede olsa bi sayılır sen 7-8 .gün ovulasyon testi yapmaya başla kaç gün sürüyor döngün
Hayırlısı bakalım ben ovulara bakıcam en azından ne zaman yumurtlama olduğunu öğrenirimGeç döllenme yoksa çıkardı olsaydı canım kafana takma sürekli yasadıgım için diyorum stresten 2 aydan olamadım ben çünkü
Canım kanın geldiği ilk gün lekede olsa bi sayılır sen 7-8 .gün ovulasyon testi yapmaya başla kaç gün sürüyor döngün
Canım öyle mi sayılıyor gerçekten. Benim 15 eylül gece 23:00 de hafif kahve lekelenme geldi bida da gelmedi sabah pete baktığımda yine çok az vardi. O yüzden ben ilk günü 16 eylül olarak hesapladım. 15 eylülü ilk gün olrak hesaplarsak bugün 29. Gün oluyor. 16 eylül olarak hesaplamıştım hep o yuzden bugun 28. Günüm diyodum.
Hımm bana da öyle mantıklı geldiği için ertesi günü ilk gün olarak hesaplamıştım canimCanim gece oldugundan 15 eylul sayilmiyor demisti doktorum
Amin hepimize inşallah canımAnladım canım benim Rabbim nasip etsin hemencecik inşallah :)
Doğru söylüyosun canım öyle yap inşallah gelmiştir bebiş belirtin varmıAdet gecikmesi beklicem test yapıp adet olmaktan sıkıldım :) ayy inşallah hamilesindir canımmm inşallah
Normalde bi iki güne koyulaşır gibi duruyorKizlar bugun reglinin 20.günü ovulasyon yine pik degil. Benim şoyle bir durumum varkan pirtilasmasi yüzünden coraspin kullandigimdan beri regli 10 11 gün sürüyor. Yani soyleki mesela bu ay 24 25 26 eylülde sadece günde 1 kere leke oldu peceteye 27 sinde hic olmadi 28 inde tamamen sökülüp 3 ekime kadar cok yogun oldu. Doktor israrla senin reglinin ilk günü 24 u ordan hesaplican diyor. ama bence 28 inden hesaplamak lazim. Offf kafam allakbullak oldu Eki Görüntüle 2544799 Eki Görüntüle 2544800 Eki Görüntüle 2544801
3 gunluk ovulasyon testlerim. Sanki koyulasiyor gibi.
15i 1.gün canım. Neden bu kadar düzensiz doktor ne diyor. Keten tohumu al ez adaçayının içine at iç adet gününe 1-2gün kala ve tüm adet günlerinde iç canım düzene girer inşallahCanım öyle mi sayılıyor gerçekten. Benim 15 eylül gece 23:00 de hafif kahve lekelenme geldi bida da gelmedi sabah pete baktığımda yine çok az vardi. O yüzden ben ilk günü 16 eylül olarak hesapladım. 15 eylülü ilk gün olrak hesaplarsak bugün 29. Gün oluyor. 16 eylül olarak hesaplamıştım hep o yuzden bugun 28. Günüm diyodum.
Rabbim hayirlisini nasip etsin ne diyim kuzumBelli olmaz canım benim hayırlısı inşallah![]()
Normalde bi iki güne koyulaşır gibi duruyor
Ayni ayni gicik oluom bnde o tarz insanlaraAynn ole valla. Bi açıgimizi ariolr hepher hareketimize bakip arkamzdan konustulr
Yanlış anladın sen canım reglm çok düzenlidir15i 1.gün canım. Neden bu kadar düzensiz doktor ne diyor. Keten tohumu al ez adaçayının içine at iç adet gününe 1-2gün kala ve tüm adet günlerinde iç canım düzene girer inşallah
Ayy hadi bakalım dua edicem bebişin içiinnnDoğru söylüyosun canım öyle yap inşallah gelmiştir bebiş belirtin varmıaynen inşallah canım şuan inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu bile kaldıramıyorum
Kız karıştırdım ama Allah söyletti heralde ne hadi insallh tez zamanda duyarizKızz ne hamişikeşke olsam
![]()
Tmm o zaman canımYanlış anladın sen canım reglm çok düzenlidirbidada gelmedi derken 15i gece bida kan gelmedi demek istedim. Yoksa 16,17,18,19,20. Günler kanamam oldu tabi normal şekilde
Sağol canım belki 1 ay daha normal denerim![]()