• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy hadi bakalım dua edicem bebişin içiinnn💫💫💫 fark ettigim tek sey ani hareketlerde kasıklarımda batma oluyor adet belirtilerimde bu hiç olmazdı ama diğerleri klasik adet belirtisi bel ağrısı göğüslerim şişti vs :))
Sağol canımm bende senin için ediyorum inşallah seninledir bebişin❤️🙏 ya onlar bende de var göğüs ağrısı falan inşallah ikimizinde bebektendirrr😍😍😍

Kızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz 🤗

Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam😍
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş
Evet koyu gidiyor gibi takip et bakalım😍

Ay kızlar benim göğüslerim ağrıyor dokununca sızlıyor ya bu kadar erken başlarmı sizce? Benim adetten önce genelde göğüslerim ağrımaz hiç

Kızlar iyi akşamlar
Napıyosunuz 🤗

Ben bugün bi tane ovulasyon testi yaptım
Hani hamileliği önceden belli ediyor diyorlarya
Adetime 6 gün kaldı
Beklediğimden koyu çıktı
Adete 2-3 kala iyce koyulaşırsa umutlancam😍
Sanırım burda yapan arkadaşlar vardı adete yakın daha koyu olursa hamilelik oluyormuş
Eğer yumurtlama değilse bu görüntü gebelik oluyor:) bende yumurtlama takibi yaparken gordum hemen hcg testi yaptım onda da cıktı, testin varsa sende yap mutlaka 😉

Yarin doktora gidicem insallah keseyi icinde de bebisi gorurum ben en son 8 eylulde olmustum adet kac haftalik oluyo anacim bu icimdeki canavar 😂😂

Kızlar selam dün regli olmam gerekiyordu kahverengi lekelendim sonrası yok ağrımda geçti. Üstüne görme dedikleri şeyle ilgili fikri olan vra mı?

iyiyiz beya 😊 sende yeni ögrendin sanirim gebe oldunu
Evet 2 gün oldu, beklemiyordum adet düzensizliğinden bir de eşim istemiyordu onun için implanon sipariş etmiştim hatta pazartesi randevum vardı taktırmak için. Nasip işler 😍

Evet 2 gün oldu, beklemiyordum adet düzensizliğinden bir de eşim istemiyordu onun için implanon sipariş etmiştim hatta pazartesi randevum vardı taktırmak için. Nasip işler 😍
[/QUOTE]
Oyle canin nasip bu isler hayirli olsun ilk gebeligin mi 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X