• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kimseyi manavgattaki devlet hastanesine düşürmesin. Sabah 7 buçukta acilden gittim dedim beta değerine baktırmak istiyorum. Adam yuzüme bakmadan konuştu. Sert tepki verdim sonuçta saygısızlik bu.
Bana dedi acil burası doktorlar saat 9 buçukta geliyor ama yanındaki calısana soyle o giriş onayı verir. Neyse sıra aldım gittim. Saat 8 oldu girdim iceri. Dedim degere baktirmak istiyorum. Dedi diğer calışanlar beni ilgilendirmez ama ben vermiyorum gec doktor gelene kadar 1 saat bekle.

Ben milleti bekleyemem. Kizımı babasina bıraktım eşim de ise gidecekti zaten. Çıktım eve geldim. Şimdi ozele gitcem. Yemişim devlet hastanesini ya. 😠

Üzülme canım, hayırlısı her şeyin. İnşallah bir gün bizim de olacak. Belki hiç beklemediğimiz ay yok bu ay olmamıştır dediğimiz bir zamanda, kim bilir. 😊
Inşallah canım sağolasın hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden. Umudumuz aşılamaya kaldı artık aşılama yaptircaz

ı
13 aydır umutla bekliyoruz canım 😞 artık aşılama yaptıracağız doktorumla görüştüm biraz önce çarşamba günü gel dedi. Ne diyeyim hayırlısı olsun
Canım bende 13 aydır bekliyordum hsg çekilecektim geçen ay annemler aldı beni bi tane hekime götürdüler kadın sadece iltihabın var dedi başkada bişey yok dedi yakı vurdu hem karnıma hem belime sonra incir havuç kürünü dene dedi bende sadece bi 7 8 gün denemiştim ve de közlenmiş soğan kullandım iltihabım geçsin diye bide ovu testiyle takip ettim şimdilik testte pozitif gözüküyor eğer imkanın varsa aşılamadan önce bi hekime görünmeni isterim yada bunları sende deneyebilirsin herkese denetiyorlar ablamda bu ay yapcak ☺️

13 aydır umutla bekliyoruz canım 😞 artık aşılama yaptıracağız doktorumla görüştüm biraz önce çarşamba günü gel dedi. Ne diyeyim hayırlısı olsun
Kiyamam canim bende 2 bucuk sene umutla bekledim bak Rabbim nasip etti Allaha şükür iki defa asılama yaptirdım tutmadı tüp bebek yaptik tuttu cok şukur başla aşılamaya asilamayla hamile kalanlar da cok insAllah en kısa zamanda hamile kalırsın dua et bol bol 🤲

ı
Canım bende 13 aydır bekliyordum hsg çekilecektim geçen ay annemler aldı beni bi tane hekime götürdüler kadın sadece iltihabın var dedi başkada bişey yok dedi yakı vurdu hem karnıma hem belime sonra incir havuç kürünü dene dedi bende sadece bi 7 8 gün denemiştim ve de közlenmiş soğan kullandım iltihabım geçsin diye bide ovu testiyle takip ettim şimdilik testte pozitif gözüküyor eğer imkanın varsa aşılamadan önce bi hekime görünmeni isterim yada bunları sende deneyebilirsin herkese denetiyorlar ablamda bu ay yapcak ☺
Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Bakalım artık herşeyi deneyeceğim çok yoruldum ama mücadele etmeye devam 🥰

Kuzum ben de 28 günde bir olurum ama bu ay erken yumurtlama olduğu için sanırım 24. Gün oldum. Ovu testi kullanmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten kaçırabiliyoruz yum gününü. Tabi bu seni daha çok strese sokmayacaksa kullan. Hayırlısı hakkımızda.
Hadi yaa kullanayim mı acaba.bir düşüneyim bari ovu testini tamam canım. aslında adetten 14 gün geriye gidince yine 10. ve 12. günler ilişki olmuştu hatta ben akintindan da farketmistim.ama tutmadi işte.

ı
Canım bende 13 aydır bekliyordum hsg çekilecektim geçen ay annemler aldı beni bi tane hekime götürdüler kadın sadece iltihabın var dedi başkada bişey yok dedi yakı vurdu hem karnıma hem belime sonra incir havuç kürünü dene dedi bende sadece bi 7 8 gün denemiştim ve de közlenmiş soğan kullandım iltihabım geçsin diye bide ovu testiyle takip ettim şimdilik testte pozitif gözüküyor eğer imkanın varsa aşılamadan önce bi hekime görünmeni isterim yada bunları sende deneyebilirsin herkese denetiyorlar ablamda bu ay yapcak ☺️
Közlenmiş soğanı nasıl kullandınız? Yiyor musunuz? Közlenmiş soğanın açık yaralarda iltihabı söktüğünü biliyorum ama onda direk yaranın üzerine sarıyorlar.

Kiyamam canim bende 2 bucuk sene umutla bekledim bak Rabbim nasip etti Allaha şükür iki defa asılama yaptirdım tutmadı tüp bebek yaptik tuttu cok şukur başla aşılamaya asilamayla hamile kalanlar da cok insAllah en kısa zamanda hamile kalırsın dua et bol bol 🤲
Kızlar bu aşılama nasıl bir sey

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah. Bakalım artık herşeyi deneyeceğim çok yoruldum ama mücadele etmeye devam 🥰
Allah razı olsun canım Rabbim sna da nasip etsin inşallah hiç umudum yoktu ve kadın bana dediki sen bu ay hamile kalcaksın vallahi öylede oldu sanırım ☺️🤲

Sağolasın kuzum inşallah aşılama tutar hep dua ettim etmeyede devam ediyorum isyan etmedim hiç. Vardır bunda da bir hayır. 🤲

Közlenmiş soğanı nasıl kullandınız? Yiyor musunuz? Közlenmiş soğanın açık yaralarda iltihabı söktüğünü biliyorum ama onda direk yaranın üzerine sarıyorlar.
Canım ben orta boy soğanı közledim gece yatarken ılık bi şekilde 5 gün boyunca bi petin üstüne koyup yattım sabaha kadar

Hadi yaa kullanayim mı acaba.bir düşüneyim bari ovu testini tamam canım. aslında adetten 14 gün geriye gidince yine 10. ve 12. günler ilişki olmuştu hatta ben akintindan da farketmistim.ama tutmadi işte.
Benim yum günü değişiyor canım mesela bir öncekinde 10. Gün olmuştu, bunda da 6. Gün.

Ilk iki defa asilama denedim canim tutmadi sonra esimle karar verdik tup bebek yapmaya hayirlisi dedik başladık oda tuttu canim cok şükür iki bucuk sene sonra denedik canim 😊
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla gelsin, bilinen bir probleminiz var mıydı?

ı
Canım bende 13 aydır bekliyordum hsg çekilecektim geçen ay annemler aldı beni bi tane hekime götürdüler kadın sadece iltihabın var dedi başkada bişey yok dedi yakı vurdu hem karnıma hem belime sonra incir havuç kürünü dene dedi bende sadece bi 7 8 gün denemiştim ve de közlenmiş soğan kullandım iltihabım geçsin diye bide ovu testiyle takip ettim şimdilik testte pozitif gözüküyor eğer imkanın varsa aşılamadan önce bi hekime görünmeni isterim yada bunları sende deneyebilirsin herkese denetiyorlar ablamda bu ay yapcak ☺
Kızlar bu aşılama nasıl bir sey
Yumurtalari buyutup istenilen buyukluge geldimi catlatma ignesi yapiliyor 36 saat sonrada esinden sperm alip yıkayıp senin rahimine koyuyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X