• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun canım Rabbim sna da nasip etsin inşallah hiç umudum yoktu ve kadın bana dediki sen bu ay hamile kalcaksın vallahi öylede oldu sanırım ☺🤲
Inşallah canım yaşım 29 ocakta 30 olacağım yaş ilerledikçe daha da korkuyor insan ya olmazsa diye. Zaten stresli bir işte çalışıyorum yoğun ve yorucu oluyor bide bebek olayını düşündükçe psikolojikmen çöküyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Inşallah bende birgün burada paylaşırım hamileyim diye 🥰

Amin insAllah canim polikistiktim ben esimde bi sıkıntı yoktu
Bizde de şuan sıkıntı görünmüyor hsg çekileli 4 ay geçti ovulasyonla da denedim maalesef 8. ayım da boşa çıktı :KK43: çok ağır grip oldum 39 derece ateşle ihtimal vardıysa da gitti :KK43:

Yumurtalari buyutup istenilen buyukluge geldimi catlatma ignesi yapiliyor 36 saat sonrada esinden sperm alip yıkayıp senin rahimine koyuyolar
Aaaaaaaaaaâaaaaaaaa bu tüp bebek değil miydi yaaaaaaaa çok özür cahilligim için .ilk çocukta hemen olunca bu konulardan bi haberim

Kızlar sonucum çıktı çok daha minnak buu ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_20191014_114950.webp
    IMG_20191014_114950.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
Benim yum günü değişiyor canım mesela bir öncekinde 10. Gün olmuştu, bunda da 6. Gün.
Yaa nasıl bukadar değişiyor.benim de kesin değişti çünkü adet iyice duzensizlesti kimyasallardan.sanirim ovu testi alacağım.ama nasıl yapılır bilmiyorum bana yardım edin kızlar haftaya bu konuda

Bizde de şuan sıkıntı görünmüyor hsg çekileli 4 ay geçti ovulasyonla da denedim maalesef 8. ayım da boşa çıktı :KK43: çok ağır grip oldum 39 derece ateşle ihtimal vardıysa da gitti :KK43:
Gecmis olsun canim hayirlisi olsun hakkinda ama stres yapmayin gercekten stresten dolayi hersey Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirlisiyla 🤲

kızlar bu aşılamayi hangi bölüm yapıyor yani kadın doğum yapıyor mu özel hastanelerde.bir de aşılama için belirli bir zaman hamile kalamamak mı gerekiyor.bir de pahali bir şey mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X