• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel hastanelerde yapıyor diye biliyorum canım kadın doğum bölümü. Ben ozel muayenesine gittim kadin doğumdoktoru. Çarşamba baslicaz aşılamaya. Fiyatını sorduğumuzda ilaçlar vs toplam 3.500 e falan gelir dedi doktor
Epey de varmış fiyatı 😐 İnşAllah olumlu sonuç alırsın

Canim asilama sperm kalitesi cok düsük olanlarda fark ediyor aslinda... sperm kalitesi iyi olanlarda normal iliski ile arasinda fark yok bence. Tabi herseye bir vesile lazim deniyoruz hepsini. Bende aralik ayinda tekrar esime test yaptirican eger yeterli degilse belki bende asilama düsünürüm.
kolay yapiliyor mu bu sperm testi .sebebi bilmemek kötü çünkü .38 yaşında eşim.1.de sorun yoktu ama 5 yıl önce tabi yaş ilerliyor.

Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
Mâşallah canim hamilesin
Insallah bu sefer gebeligin saglikli gecer ve kucagina alirsin minicigini♥️♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim bata 4 gün kala. Ama ben bu ay iki gün erken yumurtladığımı hissetmiştim zaten. Sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ama daha önce iki düşük ve bir kimyasal gebelik geçirdim. Gerçi kimyasal gebelikte öncesinde azar azar lekelenmelerim olmuştu şimdi hiç yok ama kötü tecrübelerden sonra insan korkuyor maalesef. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
canım inş bu sefer muradına erersin içini ferah tut ama olur mu bu arada belirtilerin neydi acaba

😄 Teşekkür ederim canım benim allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🤲💞
Amiiiin canım insallah hemencecik yasatsın dilerim🤲😇😇😘
Yaaaa tam fasulye teyzesiii darisi senin fasulyeyi gormeye 😍
Ahh kuzuuuum amin insallahhh fasulye fasulye olsunda birlikte filiz acsınlar insallah😍😇🤲😘
N Nana Ana Hoşgeldin canım. Yeni ve beklenmeyen batım 7 Kasım. 😑
Hayırlısı olsun gülüm üzülme vardır bununda bir hikmeti ekliyorum batını🥰😘😘
Bebeğim sen bize bi haber etsen talan ederiz orayı😂😂 ince fikrin bile kagva sayılmış baksana😀😀 fikrimin ince gülü😂😂
🤣🤣🤣🤣 ne yapsam cekemiyorlar yav🤣 haber etmistim aslında ama sikayete maruz kaldım galibe🤪🤪

canım inş bu sefer muradına erersin içini ferah tut ama olur mu bu arada belirtilerin neydi acaba
Çok teşekkür ederim inşallah. Belirti olarak beni acaba hamile miyim diye düşündüren şey tansiyon düşüklüğü ve ciddi anlamda baş dönmesi oldu. Onun dışında kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti diyebilirim. Bi de üç gündür ağzımın içinde değişik bir tat var metal tadı gibi.

Amin darısı isteyen tüm herkese 😍
Ahh amiiiinnnnnn insallah😇🤲😘

Oyyy kuşummmm Bence çok saçma bir nedenden banlamışlar millet birbirine hakaret ediyor neler diyorlar onlara bişey yok benim nanacımdan ne istediler 😭😘

banlattıran kisi torpilliydi galiba cicegim bende bilemedim 🤣🤣🤪 gayetteusturuplu konustuguma inanıyordum ama polemik diye mesaj atmıs yine mune🤦‍♀️🤣

Hanımlar şu ovü testini nereden alıyorsunuz site ismi felan varmı hiç kullanmadım eczanede pahalı diyorsunuz 😩 yardımcı olun pls.

Instagramdan biegebeninlungu sayfasından tavsiye ederim :) Ve test yaptıkça sayfaya atabilirsin Ebru abla takip ediyo ve gün veriyo onunla hamile çok kişi oldu ve oluyo insAllah sende de faydası olur 🙏

oyy gurbaneyyyler birdaha nasıl ban yerimben siz öyle derseniz burada küfür yesem tesekkür ederim ban yememek icin🤪🤪😅😍
Bunun icinde calısmıstım aslında😇
Lorikoda gitmis ha🤦‍♀️😁
Sosmivida dua ette hamile cık yoksa seninlede konusmayacam birsüre😚🤣🤪🤪🤪
Ama benimki tamamen zorunluluktan oldu eğer hcg de çizgi çıkmasaydı degerlendiricrktik yumurtlama diye şüpheye düştüğüm için yaptım, ben suçsuzum 😊😊

Tamam cnm

Amin tatlım hamilesin insallah saglıkla iletler gözünaydın😇

Cevap için sağol canım yumurtlama takibi yapamadım . 16-17-18den önce mi denemiş olmalıydım yoksa o günlerde mi ?

Canm zaten basta iliskiye sirf cocuk icin girme bziraz zevkine bak oluruna bırak ki stres olmayasın 🙈 Gün olarak da ovu yapmıyosan bilemezsin ne zaman yumurtlama olduğunu ama inşallah denk gelmiştir Rabbim bilir ancak. Hoş ben dahil bazı insanlar ovu testi bile yaparak kalamıyoruz nokta atışı da yapsan ilişki sırf çocuk için olunca stres oluyosun ister istemez. Bu ay baya baya saldım valla ovu zaten bayadır yapmıyorum ilişki için de hiç üstüne düşmüyorum ne zaman canımız isterse. Yine tutmazsa bi aşılama daha denemeyi düşünüyoruz o ara da para biriktirmeyi yine olmazsa tüp bebek tedavisi napayım elimden başka bisey gelmiyor 🤷‍♀️

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@Matrakhatun bat 11
@Antoryum123 bat 13
Kedi sever Kedi sever bat 14
N Nana Ana bat 17
sosmivida sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
B bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
NisanCicek NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
15yusra11 15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31

💃 Kasım 💃
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
@eylem91 bat 26

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok sat 1 Ey🤰
@Deryakadir sat 4 Ek 🤰
@Babyandmom sat 6 Ag🤰
@ZeyZey0761 sat 8 Ek 🤰
@Melegim15 sat 8 Ek 🤰
@Martilikiz07 sat 9 Ey 🤰
@Seval2321 sat 11 Ey 🤰
@nurguull sat 11 Ek 🤰
@hayalinizle sat 12 Ag 🤰
@Emine Hatayli sat 19 Ag 🤰
@Fatma KTL sat 20 Ag 🤰
@mervecancan sat 20 Te 🤰
@Icebergsss sat 20 Ey
@Caghla_29 sat 23 Ag🤰
@emine1115ygt sat 23 Ag 🤰
@Gncgztc sat 24 Ag 🤰
@beren20 sat 24 Ey 🤰
@Sumeyyee__ sat 26 Ag 🤰
@Dorothyy sat 26 Ey 🤰
@Lepistesb sat 28 Ag🤰
@Ftskrcm sat 30 Ag🤰
@zambak189 sat 30 Ag 🤰

batları gecen ciceklerim son durumlarınız nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X