• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim inşallah. Belirti olarak beni acaba hamile miyim diye düşündüren şey tansiyon düşüklüğü ve ciddi anlamda baş dönmesi oldu. Onun dışında kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti diyebilirim. Bi de üç gündür ağzımın içinde değişik bir tat var metal tadı gibi.
Canim akintin varmi
Bide göğüste hassasiyet kahve olan yerdenmi agriyor

Kızlar benim bugün 28. Gün. Yarın bat günüm. Reglm duzenlidir 27-28 en fazla 29 gunde olur.Bana dua edin inşallah regl olmam inşallah bu sefer tutmuştur😥 15 gündür akintim var hala devam ediyor sürekli wc ye gidip peceteye siliyorum kan gorcem diye korka korka 😞 15 gündür sağ kasigimda ağrı ve batma vardı dün gece afedersiniz eşimle beraber olmuştuk bu sabah da sol kasigima acayip ağrı ve batma girdi hatta regl oluyorum sandım. Şuan kasik ağrım yok. Umutlanmak istemiyorum ama bu ay cok degisik seyler oldu vücudumda 😣 kendimi regl olacak misim gibi hazırlıyorum yinede. Zaten regl olursam Aşılama tedavisine baslicaz artık karar verdik. Gecikme olursa sizce kaç gün sonra test yapayim yada direk kan testi mi yaptırayım?

Inşallah regl değil bebeginin haberini iletirsin canm 🙏 Bence 2 3 gün bekle evde test yap sonra kan testi verirsin

Kizlar bugun reglinin 20.günü ovulasyon yine pik degil. Benim şoyle bir durumum varkan pirtilasmasi yüzünden coraspin kullandigimdan beri regli 10 11 gün sürüyor. Yani soyleki mesela bu ay 24 25 26 eylülde sadece günde 1 kere leke oldu peceteye 27 sinde hic olmadi 28 inde tamamen sökülüp 3 ekime kadar cok yogun oldu. Doktor israrla senin reglinin ilk günü 24 u ordan hesaplican diyor. ama bence 28 inden hesaplamak lazim. Offf kafam allakbullak oldu Eki Görüntüle 2544799 Eki Görüntüle 2544800 Eki Görüntüle 2544801
3 gunluk ovulasyon testlerim. Sanki koyulasiyor gibi.

Bencede koyulaşıyo gibi canm son testi ne zaman denediysen o gün ilişki deneseydin 🤗

kolay yapiliyor mu bu sperm testi .sebebi bilmemek kötü çünkü .38 yaşında eşim.1.de sorun yoktu ama 5 yıl önce tabi yaş ilerliyor.

Canim benimde 5 yasinda oglum var onda kan pirtilasmasi sorunumda olmamisti. Simdi 3 yilda 3 kimyasalim var kan pirtilasmasi cikdi. Ilk cocukta cikmayabiliyormus.

Çok teşekkür ederim inşallah. Belirti olarak beni acaba hamile miyim diye düşündüren şey tansiyon düşüklüğü ve ciddi anlamda baş dönmesi oldu. Onun dışında kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti diyebilirim. Bi de üç gündür ağzımın içinde değişik bir tat var metal tadı gibi.
canım bende arada oluyor batma ama gögüslerimde sıkıntı yok sadece şişti o kadar he birde sabah hafif başımda ağruı vardı ama kendiliğinden geçti normalde ben de migren var iyi ki çabuk geçti grip oldum iyileştim derken şimdi tekrar grip gibiyim bakalım hayırlısı artık canım

Evet canım beyaz kremsi Bi akıntı var ama çok fazla gelmiyor ara sıra geliyo. Göğüslerim biraz şişti gibi, bi hassaslık var ama tam olarak nerede anlayamıyorum değişik bir his.
Adetime 1 hafta var catlamanin 7 gunu bugun suan gogus agrim var ama akintim sivi gibi ve sivi oldugunda adet oluyorum hic umudum yok 😔😔😔😔😔

canım bende arada oluyor batma ama gögüslerimde sıkıntı yok sadece şişti o kadar he birde sabah hafif başımda ağruı vardı ama kendiliğinden geçti normalde ben de migren var iyi ki çabuk geçti grip oldum iyileştim derken şimdi tekrar grip gibiyim bakalım hayırlısı artık canım
Allah gönlüne göre versin canım inşallah. Bende de kasık batması arada oluyor sürekli değil.

Adetime 1 hafta var catlamanin 7 gunu bugun suan gogus agrim var ama akintim sivi gibi ve sivi oldugunda adet oluyorum hic umudum yok 😔😔😔😔😔
Ama daha bir hafta varmış adetine hiç belli olmaz. Benim de adet olacağım zaman hiç akıntı olmaz kupkuru olurdum ve düne kadar kupkuruydum. Dün başladı akıntılarım.

yumurtam gelişmediği için dr gonal f başlıcam 1000 tl tutar rapor al randevunu ayarlıcam dedı bu rapor için hsg veya baska şart var mı birde raporlu ve raporsuz fiyat farkı cok oluyor mu üni hastanesinde yogunlukla uğrasmaya deger mi aradaki fark

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X