• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar benim belime birden bi ağrı giriyor sol tarafımdan kalçama vuruyor normal mi ya ben yarın kan vercem acaba doktora görünsem mi gerek var mı

Ya kızlar benim belime birden bi ağrı giriyor sol tarafımdan kalçama vuruyor normal mi ya ben yarın kan vercem acaba doktora görünsem mi gerek var mı
Canim sen sanirim erken yasamya basladin bel agrisi baş agrisi bunlar gebelikte olan seyler yani ben oyle biliyorum kiyamam canim

Canim sen sanirim erken yasamya basladin bel agrisi baş agrisi bunlar gebelikte olan seyler yani ben oyle biliyorum kiyamam canim
Belimin ağrısı yüzünden zaten oturup kalkamıyorum ama birden bi sızı kalçama vuruyor ne bileyim korkuttu beni ☺️

Belimin ağrısı yüzünden zaten oturup kalkamıyorum ama birden bi sızı kalçama vuruyor ne bileyim korkuttu beni ☺️
Icin rahat etmicekse bi doktara bakin istersen zaten bi doktora bakincez artik surekli sen bilcen gene canim ☺

Aynen doktorum da aynısını dedi ama düştüğünün üzerinden 5 ay geçti hamile kalamadım rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınır dediler filmden de 2 ay geçti iyice psikolojim bozuldu 😥
Canım merhaba sana mesaj atmıştım daha önce hatırladım.Su an en azından sebep bulunmuş hamile kalır kalmaz önlem alacaksınız bu çok güzel.valla rahat olmak gerekiyor.yakinda olur illaki allah'ın izniyle.sem rahat olmaya çalış güzel düşün.ben de kafayi yiyorum pihtilasma var mi yok mu diye.cevremdekiler yaptırma sende yoktur diyor.kac günde çıktı pihtilasma sonucu senin canim

Şimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibi
Senin böylemiydi kuzum daha mı koyuydu

Benim de 4 kala böyle cıktı kaset teste güvenmedim diğerinden yaptım daha belirgin cıktı, hemen ardından gebelik testi yaptım onda da cıktı çok silik, sanki sende de var gibi :)

Eklentiler

• Screenshot_20191015-195433_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20191015-195433_Samsung Internet.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 29
sosmivida sosmivida cnm hayırlı olsun çok çok sevindim
okudugum kadariyla Sende ben gibi erken öğrenmek zorundasın pihtilasma amaçlı
Yasadiklarinda çok zor rabbim bu sefer yüzünü guldursun ins cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X