- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
- 18
Haşin severim ama guzel severimm sen bilirsinn ☺Naif sevgilerden hoslanırım ben tesekkürlerdeeermisim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşin severim ama guzel severimm sen bilirsinn ☺Naif sevgilerden hoslanırım ben tesekkürlerdeeermisim
![]()
Değişik bi yöntemYaa mesaj yaziyomm orda heryerde yaziyo 5 haftalik diye mesajimda cok o gozkuyor diye kaldirdim canim ☺
Canımm 1 saat önce peçeteyle silince bi damla kahverengi akıntı geldi başka gelen giden yok. Adet ağrım da yok bakalım bekliyorumhazaaall canım varmı gelen giden?
Tabi canimm biraz deliyimdir ☺Değişik bi yöntemDeli kız
Amin canım hepimize insallahAllah bir daha yasatmasin sağlıklı gebelik olur inşallah
Söylemezler inşşBizimkilere kimseye söylemeyin dedim ama pek içlerinde tutacaklarını zannetmiyorum![]()
İnşallah cnm ya bakalım yarın belli olurİnsallah hamilesinizdir ciceklerim bu ay olmazsa önümüzdeki ayda cok bereketli olacak merak etmeyin![]()
Canim sen sanirim erken yasamya basladin bel agrisi baş agrisi bunlar gebelikte olan seyler yani ben oyle biliyorum kiyamam canimYa kızlar benim belime birden bi ağrı giriyor sol tarafımdan kalçama vuruyor normal mi ya ben yarın kan vercem acaba doktora görünsem mi gerek var mı
Ayy yapmasaymiss bananeeee cok istedi aldi basina belayi zaten normal degildim hormonlardan sonra daha beter oldumKız bu adam neler çekiyor senin elinden![]()
Belimin ağrısı yüzünden zaten oturup kalkamıyorum ama birden bi sızı kalçama vuruyor ne bileyim korkuttu beniCanim sen sanirim erken yasamya basladin bel agrisi baş agrisi bunlar gebelikte olan seyler yani ben oyle biliyorum kiyamam canim
Kiz beni ayri tuuutt noluuurr . Hem hamisim hem de dugun evi sahibiyim . Musait olamiorm vicdansiiiz kadinBunu okuyupta cevap vermeyenler circir oldugu gun oksuruk krizine yakalansin emi![]()
![]()
Tamam tamam fatmanin disindaKiz beni ayri tuuutt noluuurr . Hem hamisim hem de dugun evi sahibiyim . Musait olamiorm vicdansiiiz kadinfatmanin disinda deee
Evet bazılarında 29 ekim yazıyordu :)@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaaEn son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik
![]()
Icin rahat etmicekse bi doktara bakin istersen zaten bi doktora bakincez artik surekli sen bilcen gene canim ☺Belimin ağrısı yüzünden zaten oturup kalkamıyorum ama birden bi sızı kalçama vuruyor ne bileyim korkuttu beni![]()
Canım merhaba sana mesaj atmıştım daha önce hatırladım.Su an en azından sebep bulunmuş hamile kalır kalmaz önlem alacaksınız bu çok güzel.valla rahat olmak gerekiyor.yakinda olur illaki allah'ın izniyle.sem rahat olmaya çalış güzel düşün.ben de kafayi yiyorum pihtilasma var mi yok mu diye.cevremdekiler yaptırma sende yoktur diyor.kac günde çıktı pihtilasma sonucu senin canimAynen doktorum da aynısını dedi ama düştüğünün üzerinden 5 ay geçti hamile kalamadım rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınır dediler filmden de 2 ay geçti iyice psikolojim bozuldu![]()
Şimdi bi daha yaptım bak bu da bozuk gibi
Senin böylemiydi kuzum daha mı koyuydu
Saka biryana tüm sevgilere acık kalbim tesekkür ederimHaşin severim ama guzel severimm sen bilirsinn ☺![]()
İnsallah devamı gelmez tatlım haber verirsinCanımm 1 saat önce peçeteyle silince bi damla kahverengi akıntı geldi başka gelen giden yok. Adet ağrım da yok bakalım bekliyorum