Amin cnm inşallah yaGözün aydın canimmmm cooooooooook sevindim, Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inşallah yaGözün aydın canimmmm cooooooooook sevindim, Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh![]()
Çok saol tatlımYaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim![]()
Canim tek emriyomu koyulmustuu ☺Bide beni gör silip silip yazıyorum elim ayagım titiriyor verdim verdim haberi var tüm bekkeyenlere inşalllah
Cok cok cok mutlu oldum cok sewindim kndim hamile olmus gibi cok mutlu oldum cidden rabbim saglikla hayirla yawrunu almayi nasip etsin bitnm yemin ederim kimse icin belki bu denli heycan yapmamisimdir cok mutlu oldum85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Evt istnblda oturuorm ama simdi sehir disindaymsiz istanbuldamısınız
Canim tek emriyomu koyulmustuu ☺Bide beni gör silip silip yazıyorum elim ayagım titiriyor verdim verdim haberi var tüm bekkeyenlere inşalllah
Evet cnm tekCanim tek emriyomu koyulmustuu ☺
Ay ay ay ay ayyy85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
ayyyyy çok sevindim yaaaaa ALLAHIMMMMMMM85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Allah'ım sen mucizelerin gerçek sahibisin çok şükür, Eslem ben de tebrik ederim canımm sonunda yaa çoook mutlu oldum. Harika sonuç çıkmış hadi sağlıkla ilerler inş. iyi haberini aldım ya resmen kendime sevindiğim gibi sana da öyle sevindim85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah![]()
Sen atma bn atarim senin yerineAy ay ay ay ayyydugunumzde sizin icin de gobek aticam. Hayrli olsn cnm. Saglkla ilerlesn insllhhh.
İnşaAllah canım çok sağolAyy kiyamam yüksek çıkacak merak etme canim ben oyle hissediyorumm ☺
Hadi bakalim haber ver ☺İnşaAllah canım çok sağol![]()
Aldım canım sonucu çok şükür 111 çıktıAyy kiyamam yüksek çıkacak merak etme canim ben oyle hissediyorumm ☺
Çok sağol canım 111 olmuş allahıma şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllahHayalperest07 insallah olumlu olurrr canmmmcimmmm
canımmm gözün aydınAldım canım sonucu çok şükür 111 çıktı☺
Hayırlı olsun canım tebrik ederimAldım canım sonucu çok şükür 111 çıktı☺